reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
No nieeee, i gdzie tu sprawiedliwość????:cool: To ja miałam być chora po tym lataniu w mokrych ubraniach!:wściekła/y::-D Anielap, Ty jesteś w domu i bez choroby, to niesprawiedliwe, oddawaj!!!:-D A serio, zdrówka Kochana, bo jesteś sama z Zu cały dzień i nie wyobrażam sobie jak będzie Ci ciężko przy chorobie.:tak:

ANIELA zdrówka, zdrówka!
Taki teraz czas, choroby na każdym kroku :sorry:

ESIA zdrówieńka dla Gosi i Piotrusia!
sio zarazki, sio!

opiekuna dla Anta wczoraj znaleźliśmy, więc poszliśmy sobie na sushi ;-) fajniaste wyjście ;-) gdybym mogła, to bym męża zjadła :tak: milusio spędzony czas :tak: pierwsza nasza świętowana rocznica ... pierwszą spędzaliśmy z moim zapaleniem piersi i masakryczną gorączką, a drugą w szpitalu i z rotawirusami ... dopiero teraz udało się nam poświętować ;-)

Gingeros, ale fajnie...:tak:A mnie się w końcu nie udało w Krakowie sushi spróbować.;-)
Za to wzięłam dziś aparat i kabel i jak zgram zdjęcia to wsadzę na zamknięty.:tak:

Dostałam SMS od Jolki - bidna ciągle w szpitalu, nawet do kibla Jej wstać nie dają.:-(

Agik, moje kciuki zaciśnięte - mam nadzieję że szybko się odezwiesz i dasz znać jaki wynik (choć nie wątpię że na +).:tak:

No, wiedziałam że tak będzie.:-p Gratulacje MaGazynieRze!!!! Ale ulga, co???
To teraz czekam z niecierpliwością na Twoją pracę.:tak:

A, na zamknięty wgrywam zdjęcia z Krakowa i najnowsze zdjęcia moich bab, jakby kto chciał.

AGIK super gratki eMGieeRa :tak::tak::tak:

napisałam pierwszą pracę zaliczeniową do szkoły - ufff! dla wciągnięcia się w pisanie prac, wybrałam przedmiot geologię :tak: z tego czuję się najlepiej i najpewniej ;-) wszak geologiem jestem :-D przyznam, że ciężko mi się pisało :sorry: dlatego, ze mam już pewne zboczenie zawodowe ;-) no i troszku więcej wiem od pozostałych, więc wypłodzić coś w sposób prosty jest dla mnie za trudno ;-)

i teraz prośba (nie wiem, czy prosiłam już)
potrzebuję biznesplan firmy, która ma wejść na rynek ... pisał ktoś takie coś na studiach? byłabym bardzo wdzięczna :tak: a nawet zajebiście wdzięczna ;-) :-D

Biedulka Jola ... niech wraca w dwupaku do nas ;-) no i z tym Zygusiem to sobie wykrakała :-D

Łoj Gingerosku pisałam chyba o sklepie odzieżowym, ale to było jakieś 7 lat temu:cool: i nie wiem czy to mam jeszcze:eek:, w wolnej chwili poszukam, jak znajdę to dam znać:tak:, chyba że ktoś już się inny zaoferuję. Kurcze muszę pomyśleć gdzie mam wszystkie moje notatki ze studiów:rofl2:

reklama
Do góry