reklama
Anielka, widziałam zdjęcie na NK. To chyba z tych urodzin, nie? Niezła agentka z Zuzi.
A ja wczoraj byłam u fryca. Po namowie Małża zrobiłam nowość na głowie. On zachwycony - ja się na razie nie mogę przyzwyczaić i jakoś dziwnie się czuję. Może być tak że za tydzień mnie nie poznacie....Ale z niecierpliwością będę czekać na Wasze opinie.
A ja wczoraj byłam u fryca. Po namowie Małża zrobiłam nowość na głowie. On zachwycony - ja się na razie nie mogę przyzwyczaić i jakoś dziwnie się czuję. Może być tak że za tydzień mnie nie poznacie....Ale z niecierpliwością będę czekać na Wasze opinie.
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Ale tu ruch ostanio
Mój net ma ciężkie dni, ale dobrze, że dziś chociaż trochę działa ;-) nie będę wam pisać ile czekałam na załadowanie strony
Ja chyba powoli pozbywam się jelitówki (szlag trafił całe moje tycie ), ale za to czuję, że chyba podłapałam przeziębienie od Maksa nic to byle do piątku być zdrowym ;-)
Z przerażeniem stwierdziłam dziś, że za dwa miesiące to ja już Zygusia mogę mieć a tu jeszcze tyle do zrobienia
W lodówce tylko światło mam i nie wiem co mam na obiad zrobić dziś
Aaa zapomniałam napisać, że Maks podłapał z reklamy jakiejś bajki tekst "ty świnio" teraz chodzi po domu i ciągle powtarza : "ty sinio"
Mój net ma ciężkie dni, ale dobrze, że dziś chociaż trochę działa ;-) nie będę wam pisać ile czekałam na załadowanie strony
Ja chyba powoli pozbywam się jelitówki (szlag trafił całe moje tycie ), ale za to czuję, że chyba podłapałam przeziębienie od Maksa nic to byle do piątku być zdrowym ;-)
Z przerażeniem stwierdziłam dziś, że za dwa miesiące to ja już Zygusia mogę mieć a tu jeszcze tyle do zrobienia
W lodówce tylko światło mam i nie wiem co mam na obiad zrobić dziś
Aaa zapomniałam napisać, że Maks podłapał z reklamy jakiejś bajki tekst "ty świnio" teraz chodzi po domu i ciągle powtarza : "ty sinio"
Jolka, he he, to chyba z reklamy filmu "Odlot" - ktoś tam mówi "zając, ty świnio!". Że też dzieciaki zawsze wyłapią to czego nie trzeba.
Anielap, a nie dam zdjęcia, niech niespodzianka będzie.Jakoś wytrzymacie te 5 dni.;-)
A zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dokupiliśy sobie właśnie dwa segmenty regałów w Bodzio Meble. No i teraz już praktycznie cały pokój będzie "nówka". Musieliśmy coś kupić, bo nam się Teściowa wścieka że nam oddała swój regał, a sama nie ma gdzie rzeczy chować i chce z powrotem. A u nas goło z kasą i nie bardzo wiedzieliśmy co zrobić. Tym bardziej że przeważnie sprzedają regały w całości a nie w segmentach. A w tym "Bodziu" kupiliśmy coś fajnego i niedrogo. Zobaczymy jak będzie wyglądać - w środę przywiozą i znowu nas skręcanie czeka.
Anielap, a nie dam zdjęcia, niech niespodzianka będzie.Jakoś wytrzymacie te 5 dni.;-)
A zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dokupiliśy sobie właśnie dwa segmenty regałów w Bodzio Meble. No i teraz już praktycznie cały pokój będzie "nówka". Musieliśmy coś kupić, bo nam się Teściowa wścieka że nam oddała swój regał, a sama nie ma gdzie rzeczy chować i chce z powrotem. A u nas goło z kasą i nie bardzo wiedzieliśmy co zrobić. Tym bardziej że przeważnie sprzedają regały w całości a nie w segmentach. A w tym "Bodziu" kupiliśmy coś fajnego i niedrogo. Zobaczymy jak będzie wyglądać - w środę przywiozą i znowu nas skręcanie czeka.
kachasek
matka-wariatka :)
Michał na szczęście tylko zaraz po reklamie I jeszcze podłapał "hungry" z reklamy gry w klopsiki czy cuś tamAaa zapomniałam napisać, że Maks podłapał z reklamy jakiejś bajki tekst "ty świnio" teraz chodzi po domu i ciągle powtarza : "ty sinio"
a ja? ja też chcę widzieć:-( ale wam zazdroszczę tego krakowaAnielap, a nie dam zdjęcia, niech niespodzianka będzie.Jakoś wytrzymacie te 5 dni.;-)
za to będę miała w listopadzie 2 tyg aerobicu i to taki full wypas, bo kosztuje mnie ta przyjemność prawie 300zł a tak serio to krioterapia i magnetoterapia u nas już tylko płatne (bezpłatnie niet) a gimnastyka gratis (jak mi babka powiedziała "gratis" myślałam że ją śmiechem przez telefon zabiję, ale się powstrzymałam;-))
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dzagud niania Maksa ma meble z Bodzia i jest zadowolona ja swego czasu też Jackowi chciałam kupić, ale koncepcja się zmieniła teraz dokupuję pierdółki do pokoju chłopaków, ale z mebli też muszę jeszcze biurko i nocny stolik kupić tylko czekam na promocję ;-)
kachasek
matka-wariatka :)
Dzagud niania Maksa ma meble z Bodzia i jest zadowolona
u nas i u teściów bodzio też się sprawdza
reklama
Udało mi się dotrzeć do kompa:-)
Tylko pisać nie mam co.... Katar nadal męczy Zu i chyba zaczyna sie u mnie... Ale piję teraz grzane piwko z malinowym sokiem i zaraz wskakuję do łóżka się grzać.
Jolka no to pewnie będziemy obie smarkać w pociągu
Dzagud ja ciekawa bardzo jak Madzia w złobku???? Było spanie dzisiaj?
Kachasku droga ta rehabilitacja Byłam pewna że to się należy z NFZ-u
Tylko pisać nie mam co.... Katar nadal męczy Zu i chyba zaczyna sie u mnie... Ale piję teraz grzane piwko z malinowym sokiem i zaraz wskakuję do łóżka się grzać.
Jolka no to pewnie będziemy obie smarkać w pociągu
Dzagud ja ciekawa bardzo jak Madzia w złobku???? Było spanie dzisiaj?
Kachasku droga ta rehabilitacja Byłam pewna że to się należy z NFZ-u