reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia wklejam fotkę naszego wariata, a kaganiec zeżarł, bo był skórzany (pewnie z metalowym by sobie nie poradził), na dodatek chyba go nie miał ani razu, albo raz -nie zdążył się z nim zaprzyjaźnić:baffled:

reklama
duuużo, bo to zaprzęgowy (niby husky, "niby", bo nie jestem pewna matki, jeżeli nie była haszczakiem, to owczarkiem)

Jaki piękny... :-)
Uwielbiam takie wielkie psiaki - z uszami, ogonem i wszystkim co pies mieć powinien :-) Kiedyś będziemy mieć takie cudo - póki co, po domu latają dwa futra ;-)

Zazdroszcze planow wakacyjnych - my raczej nie wybedziemy nigdzie - w zeszlym roku okupowalismy plaze nad naszym morzem. W tym roku konczymy domek i przeprowadzka sie szykuje sierpien/wrzesien - wiec na wyjazd nie ma szans. W przyszlym roku sobie odbijemy:-) .

Piesek sliczny:-)

Wczoraj bylam u lekarza - wszystko u nas ok. Serducho bije jak najete.
Ze wzgledu na zeszla ciaze kiedy to przyplatala mi sie cholestaza ciezarnych (problemy z watroba) musze sie juz udac na konsultacje do hepatologa. ALe poki co objawow brak - wiec licze ze teraz przetrwam bez tej dodatkowej atrakcji:-) .

Co do cyferek - wyznacznika ilosci postow - pamietam jak zalezalo mi juz wkroczyc do grona "fanek". A teraz widze ze kolezanki szybciutko uporaly sie z tymi etapami:-) .

reklama
ania ciesze sie że twoje zdrówko i dzidzi dopisuje, oby tak dalej, zagladaj do nas częsciej, jak widzisz gaduły z nas straszne i niewiadomo kiedy dołączyłysmy do grona fanek, niektóre to nawet fan-atyczki hihih, np. ja:)
Buziaki:D

Do góry