reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

w wakacje to jeszcze zobaczymy, ja planuję jechać do mamy do niemiec, mąż chociaż na 2-3 dni nad morze; wszystko będzie zależało od finansów i jego urlopu, może się uda i tu i tu:tak:

reklama
Rany jak Wam zazdroszczę! Ja jestem wielbiciel spacerów, a już korba mi odwala jak się zaczyna wiosna i zaczynają się pączusie na drzewach. Jak ten byczek Fernando bym latała i kwiatki wąchała. A tu figa - teraz jak się trochę za długo przejdę to od razu brzucho mnie boli i ciągnie, no i doktorek w szpitalu zakazał. Bleeee:-p

A tak przy okazji co do wakacji? Zamierzacie gdzies się wybrać z maluchem? My właśnie planujemy morze, choć oczywiście cała moja rodzinka twierdzi że jesteśmy powaleni, żeby z takim maleństwem się tłuc. Ale w zeszłym roku nie byliśmy nad morzem i nas ciągnie. A Weronika też miała 2,5 miesiąca jak pojechaliśmy na Mazury, więc i Maleństwo odbębni od razu pierwszy wypoczynek wakacyjny.
Witaminka, gdzie Ty kochana mieszkasz? Może gdzies niedaleko Ciebie się pojawimy?;-)

kurcze, Dzagud, przechlapane masz:baffled: w sumie ja jak sie przejdę, szczególnie za szybko, albo za długo, to mnie boli dół brzucha (a właściwie kłuje, podobnie do kolki, tylko pod brzuchem)
a co do wakacji, to ja nie bardzo mam zamiar siedzieć w Wałbrzychu cały czas (tak jak napisałam); tylko teściowa się krzywo patrzy, że z takim maleństwem chcę gdzieś jeździć (mąż na początku też miał jakieś opory)

U mnie też słoneczko świeci, i idę dzisiaj z moją przyjaciółką na spacerek po plaży :-).

Ale Ci zazdroszczę. Zawsze mi tu plaży brakowało, a w Polsce to widzę morze z mojego pokoju;-) . I na wakacje z mężem tez jeździmy nad morze wszyscy się zawsze z tego śmieją że z nad morza przyjezdżamy nad inne morze, ale w tym roku wyjazd odpada ze względu na Kruszynkę, za to na drugi rok na pewno gdzieś pojedziemy:tak: .

Ojj Witaminka plazy to ja tez ci zazdroszcze i to bardzo...

Ja dzis bylam na lekcji Jogi 1.5 godziny ufff...porozciagali mnie we wszystke strony az myslalam, ze pekne. Troche potem jakby mnie kulo w srodku, wiec nie wiem czy kurcze nie przesadzilam z tym jogowaniem.
Bylam tak zmeczona, ze padlam jak dluga po powrocie do domku i przez 2 godziny spalam jak susel.

Za tydzien tez pojde ale chyba dam na wstrzymanie i nie bede ak sie "popisywac" hehehe

Poza tym Sliczny dzionek Dziewczyny - wyganiam na spacrek ;-)

żeby nie wydawać kasy na spacerku, idę bez kasy z psem:tak: nie na plażę, a do parku (chyba że się rozpędzę, to wyląduję w lesie, który mam całkiem niedaleko) szkoda tylko, że tego potwora nie mogę spuścić ze smyczy (zjadł kaganiec, a nowego nie kupiłam), a głupek trochę ciągnie (okoliczne suczki mają cieczkę, co chwilę któraś - chyba złośliwie;-))

Szopka - nie, ale jest wiecej kobiet w ciazy w tym czasie i naczycielka stara sie nam poswiecic extra czas i daje nam lzejsze cwiczenia dla ciezarowek - choc ja osobiscie jestem wykonczona...

reklama
Do góry