reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Nocka taka sobie. Napewno lżej niż poprzednia. Obudził mnie potworny ból głowy... chmury za oknem, pewnie zaraz zacznie padać...

Toska dobze że się meldujesz co byśmy się nie martwiły o Ciebie:tak: Dolegliwości teraz są intensywne , ale chyba później już będzie lżej... Niecierpliwie czekamy do wtorku, dobra myśl z tymi bliźniakami;-)

Emmila u nas właśnie przyszła ta pora, katarów, kaszlów i takie tam... Wystarczył jeden chłodny weekend z temp 16stopni i sie dzieciaki porozkładały. Dorośli zresztą też.
Udanej imprezki życzymy. Wybaw się ile można... A mąż z Krzysiem da sobie radę:tak:

reklama
Dzien doberek kochaniutkie! Ja tak szybko bom szczesliwa bardzo :tak::-)

Znalazlam dziewczyne do pomocy!!!!! HA! idealna. Polka, poznalysmu sie w zlobku przez dzieciaki- jej mala ma 3 latka i uwielbia SU. Ma tez na imie Anita i jest babka z ikra:tak: Studiowala marketing w Pl i cos tam jeszcze - lepska dziewczyna. Teraz jest na maciezynskim i potrzebuje dorywczej fuchy.
Wczoraj byla pierwszy dzien i bajka nam sie (poki co) pracuje!.
:-):-):-)
Nooo Wiecie co to znaczy?

To znaczy moje kochane, ze w koncu moze bede spac wiecej niz 4 godziny dziennie... Jak ja Was kocham, i swiat kocham , i wszystko kocham!!!!!

I w ogole.

Olla - odezwij sie kochana. Jak dziadzius?
Esia -po tym co napisalas wywalam futra z domu!

Milego dzionka Wam. Calusy.

A zeby nie bylo za milo, wlasnie dostalam telefon ze zlobka, ze su ma SWIERZB :szok: razem z polowa dzieci ze zlobka.

No w tej Anglii to juz wszystko zaliczylismy: wszy glowne, ubraniowe, grzyb w domu, pajaki tarantule, i teraz to!!! I jeszcze kobity mnie uspakajaja, ze to normalka - zdarza sie:sorry2: Wezcie mnie trzymajcie bo spadne...:rofl2:

Ostatnia edycja:
Esia a gdzie Piotrek załapał tego kleszcza:szok:. Byli moze gdzieś w parku na wycieczce???
Oni codziennie chodzą na spacery do graniczącego ze żłobkiem lasu (taka uroda Wa-wy, że co i rusz to w niej las ;-)). Zapomniałam, muszę w pon powiedzieć paniom, żeby rodziców uprzedzały, że kleszcze się trafiają :dry:
Cieszę się, że noc lepsza - kciuki za utrzymanie trendu :tak:
toska jeszcze tylko kilka miesięcy i mdłości przejdą :tak:... we wrzeszczącego noworodka :-D A na niegrzeczniacha nic tak dobrze nie robi, jak rozłąka :-p
Emmila nie uschnie, nie uschnie - co najwyżej będzie się musiał piffkiem nawadniać ;-) Udanej imprezy! :tak:
anni coś nie halo z tym żłobkiem chyba :dry: To normalne, żeby AŻ TAK się różne cholery trafiały? :szok:
A futra obce wywalaj bez sumienia - niech sobie robale i inne pasożyty zostawiają na dworze :tak: Pamiętasz o odrobaczaniu własnego? Przy wychodzącym (i dziecku w domu) powinno się to robić najrzadziej raz w miesiącu :tak:

Byłam w sklepie dzieciowym kupić Małgosi jakiś ciuszek na chrzest i chyba pójdzie w letniej sukience - o niebo ładniejsza niż wszystko, co mieli (Olla pamiętasz znad morza? wykrakałaś, że w niej ochrzcimy :-D). Biały sweterek, rajstopki (trochę za duże) kupiłam, butki ma bordowe, tylko na łepek coś by się jeszcze przydało... No nic. Jakby co, i tak będzie lepiej niż z Piotrusiem, który białą to na sobie miał chyba tylko pieluchę :-D

Kurka wodna, szkoda że wcześniej nie mówiłaś, bo mam jeszcze kieckę po Madzi. Choć Ona była chrzczona jak miała 4 miechy i to jest rozmiar 68, ale Małgonia taka malutka.... może by się nadała???:sorry2:
Anni, niezłe jazdy z tym żłobkiem. Faktycznie, trochę to dziwne....:baffled:

He he, nie no - aż taka mikra nie jest ;-) Teraz nosi 74 i z niektórych już wyrasta - ale dzięki :*
Wiecie, ta sukienusia letnia jest śliczna, jak dla mnie gites :tak:

Esia- zdjecia od razu prosimy:tak::-)

Wiecie zlobek super - serio. Czysciutko, wysoka klasa -w ogole. Jednak to taka Anglia jest. Mowie, ze to kroleswo czarownic. Wszedzie robactwo wszelkiego rodzaju z pajeczakami na czele- taki urok:dry: :-p

W poniedzialek idzimy do lekarza. :tak:

Córa marnotrawna wróciła z wakacyjnych wojaży..... jak mawia moje dziecię- TADAAAAAAM!!!!!!!!!!!!

ło matko i córko, jak ja Was nadrobię przez ten mies. nieobecności? :szok::confused::-)

dziś już zmyknę spać, a jutro popiszę, powklejam fotki i podczytam co u Was no i co z Krakowem, tralala.

Buziaki kochane!
Tęskniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Myszolki moje!Jestem:****
Dopiero dzis mam czas zeby sie odezwac bo mama nie poszla do pracy i zajmuje sie melka ktora dostala ''malpiego rozumu'',''fiksumdyrdum'' i pomieszania zmyslow od nadmiaru wrazen:)
Dziadzio taki biduszek,chudziutki,slaby,mial mikrowylew i nie umie mowic wyraznie ale happy bo wnusia jest:)Jestem taka szczesliwa.chodze do niego dwa razy dziennie.Karmie go,myje,pionizuje,oklepuje plecki...ciesze sie ze mozemy spedzic choc troche czasu razem.Meczy sie troche,ma lepsze dni i gorsze ale zawsze wie ze jestem przy nim.
Nio.
Jest cudnie.
Amela wniebowzieta,tyle rodziny i kazdy sie z nia bawi,szaleje.Spi po 13 godzin w nocy!!!!Ja natomiast nie moge spac z przejecia i chodze za dnia jak zombi hehehe:D
Nie moge sie doczekac spotkania pazdziernikowego.Pochwale sie nowym tattoo;) bo jestem zapisana na poczatek pazdziernika!Oj bedzie bolalo.
Nie odpisuje wszystkim.Zycze zdrowka dla chorowitkow,gratki dla zdolniachow,powodzenia i wszystkiego naj:****
Nie bedzie mnie rgularnie.Kazdy chce sie nami nacieszyc i ciezko mi nadgonic i dogodzic wszystkim...

Caluje Was mooocniscie .
Cmmmok!!!!!!

reklama
Niuni, welcome back.:tak: Super że się wyszaleliście na wakacjach.
Olla, cieszę się że jesteś szczęśliwa. Dużo zdrowia dla Dziadziusia.:tak:

Do góry