reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Widzę, że infekcję wiosenne zaczynają dopadać czerwcóweczki. Proszę się nie dawać, a już dopadnietym koleżanką zyczę zdrówka:elvis:

reklama
Dzień dobry... :-) Tak, wiem, mam troszkę zaległości (troszkę). Ale już jestem i wszystko ok, ominęło mnie coś ważnego? :laugh2:
(a właśnie, zapomniałam dodać - pojutrze zaczynam 30 tydzień :-) Od przedwczoraj chodzimy z Ł. do szkoły rodzenia - tak tak, mój mąż uczy się rodzić :-D. Wrażenia super, dziewczyny są przeważnie w wieku 20-30 lat, wszystkie z mężami, ale "podwójna" jestem jedyna ;-). Za to do pracy nie chodzę, wzięłam kilka dni urlopu bo troszkę się przeziębiłam, ale dzisiaj już ostatni dzień i jutro spowrotem ;-) ).

Jolu, miałam poważne problemy z internetem i przez pewien czas byliśmy kompletnie odcięci :-(.

Nie mniej jednak zrobiło mi się miło... Myślałam że wszyscy o mnie zapomną i będę musiała przypominać, jak się nazywam :-).

U nas na szczęście nie, ale trochę to trwało.. :/
Jolu, powiedz mi, co mnie ominęło, bo umieram z ciekawości, a zaległe posty czytałabym chyba do emerytury :eek:.

Z wyborem inforamtora to kiepsko trafiłaś :-D
Bo mam taką sklerozę, że coś przeczytam i zaraz zapominam :zawstydzona/y:
Nawt imiona mi się mylą :zawstydzona/y:
Ale czytaj sobie powolutku i wszystko nadrobisz ;-)

Witaj Witaminka! Cieszę się że juz jesteś z nami. Ja jak miałam przez jeden dzień problem z komputerem i nie mogłam pisać to aż się poryczałam, więc wiem co to znaczy byc odciętym. Opisuj nam o szkole rodzenia na bieżaco tzn. czego się tam uczycie itd.

reklama
No, pierwsza lekcja raczej taka zapoznawcza ;-) Potem pani prowadząca (bardzo sympatyczna :-) ) mówiła jeszcze o ciąży, porodzie itp.
Oczywiście oddechy, oddechy, oddechy :-D:-D:-D. Było też trochę o pozycjach do porodu.
Oprócz mnie są jeszcze cztery dziewczyny, które chcą rodzić w wodzie, w tym jedna już raz w ten sposób rodziła, więc jest troszkę bardziej doświadczona ;-).
Dziewczyny kochane, wychodzę na zakupy, muszę z czegoś obiad zrobić ;-). Będę za około dwie godzinki, 3majcie się mocno :tak:;-).

Do góry