wlasnie firma kurierska przyniosla nasz aparat kupiony z mysla o Eryku, a że to pierwszy tego rodzaju nabytek i ucze sie go obslugiwac to wklejam zdjecie mojego synusia no i nie zalacze bo za duże ale i tak mam radoche)) teraz musze wykminic jak zmniejszać
reklama
anni
Fanka BB :)
Sorga czekamy z niecierpliwoscia... Dorotko jak sie czujesz...??
Esia ja tez dzis mialam pracowity dzionek DLLUUGGGII spacerek i nawet troche pracy odwalilam no i ugotowalam super duper obiad - Lososika w sosiku pomaranczowym MNIAMUSNY!
Dobry dzien to byl! jutro z ranca ide na Joge hehehe pierwsza lekcja!
A podaje wam fajna stronke dostalam od kolezanki - moze sie wam przyda dziewczynki ;-)
porod
Esia ja tez dzis mialam pracowity dzionek DLLUUGGGII spacerek i nawet troche pracy odwalilam no i ugotowalam super duper obiad - Lososika w sosiku pomaranczowym MNIAMUSNY!
Dobry dzien to byl! jutro z ranca ide na Joge hehehe pierwsza lekcja!
A podaje wam fajna stronke dostalam od kolezanki - moze sie wam przyda dziewczynki ;-)
porod
anni
? NIEEE Ale moze mnie oswieci...
anni
WIDZE! ale ze mnie ciolek noo, Esia tez ma - ja nie mam:-(
AJJ wlasnie zauwazylam, ze dzis mamy z mala rowna 100!!! hehe
AJJ wlasnie zauwazylam, ze dzis mamy z mala rowna 100!!! hehe
reklama
anni
hehe NOO Juz BIEGNE!!!!
aa pamietacie jak mowilyscie o snach w ciazy...
Mnie sie takie brednie snia, ze szkoda gadac. Tej nocy urodzilam...czarnego cokel spaniela zamiast dziecka - normalnie psychiatra sie klania hehehe
aa pamietacie jak mowilyscie o snach w ciazy...
Mnie sie takie brednie snia, ze szkoda gadac. Tej nocy urodzilam...czarnego cokel spaniela zamiast dziecka - normalnie psychiatra sie klania hehehe