Witam, ja tak ciągle z doskoku, podziwiam Was że tak codziennie znajdujecie czas na pisanie. Bo u mnie po całym dniu brak jakichkolwiek chęci na cokolwiek.
Anni Ty jesteś moim guru w tej sprawie.
Anni fotki są niesamowite
Esia to masz małe przedszkole w domu, nie zazdroszczę
Elmaluszku ja bym się nie przejmowała (łatwo pisać) tak bardzo że Amelcia tak mało zjadła, dziś mniej a jutro nadrobi. Moja Nati tak właśnie ma że pare dni robi sobie głodówkę ledwie coś tam skorobnie, a za parę dni nadrabia.
Efilo to Zosia to już dorosła i śliczna dziewczynka. Samodzielne spanie i to bezproblemowo- wielkie gratki. Moja Nati też z rrr ma problem i mówi lll
Jola kochana bądź dobrej myśli
Anielap super że weekend się udał
A ja muszę się pochwalić bo zostałyśmy z Natalią tylko na jednym karmieniu cycem rano:-). Wieczorem i w nocy już od tygonia nie doi
. Jakoś jednej nocy usnęła bez a z bajkami i tak juz zostało
, a wczoraj nawet zasnęła z tatusiem chciała żeby to tatuś czytał jej bajki na dobranoc (yes):-):-). Jestem przeszczęśliwa bo to był mój pierwszy wieczór wolny od usypiania
od chyba roku albo i więcej, zawsze to ze mną zasypiała. Juuuupi:-):-):-):-), nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem z tego powodu szczęśliwa. TFU TFU co by nie zapeszyć
.
Natalia cały dzień ciągle coś gada, buzia jej się nie zamyka, ciągle o coś pyta, albo oznajmuje, albo sobie po prostu coś śpiewa (mruczy). A my z mężem nie możemy się nasłuchać, że tyle w niej mądrości
:-).
A propos M. sam robi łóżko dla Natalii i powiem Wam że zrobił już tełki i bardzo mi się podoba, wiedziałam że dużo potrafi, ale że taka złota rączka mi się trafiła
. Osądził że jak ma wydać ponad 300 zeta za łóżko to on zrobi je za 100zł
A i pewnie.
No i coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam