reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ech ja tam miałam zły dzień dzisiaj :baffled: Maks histeryzował, Jacek wypłakiwał do słuchawki, M wkurzał :wściekła/y:
No ale załatwiłam sobie zwolnienie ;-)
Teraz muszę we wtorek do mojego gina iść, tylko mam straszny problem, bo nie mam z kim Maksa zostawić :confused: może któraś chce mnie odwiedzić ;-):-D zapewniam wikt i opierunek :-p

reklama
Jestem i ja:-)
Miły dzionek się kończy, niech jutro też będzie tak fajnie;-)

Olla to ja za dużo pisać nie mogę bo mnie kciuki się pocą strasznie;-) A do końca tygodnia jeszcze kilka dni;-)

Kachasku nie wiem czy pisałam:zawstydzona/y: Mam ciotkę w Dzierżoniowie, która ma 40lat i jest moją dobrą kumpelą. Ma ona dwójke dzieci 9 i 11lat, to moi kuzyni. Na cały weekend to do nich żadko jeżdżę, ale raz na jakis czas na jeden dzień owszem.:tak: No i zawsze mi się marzyło żeby tam zamieszkać.... Ha... i nie wiem co to ten Kajtuś?

Sorga no to świetnie Wam idzie:tak: Wielkie gratki dla zuchEryka. Bardzo współczuje obolałego zęba, jak mnie cieszy że mam to za sobą. Trzym się cieplutko.

i zapiłam to prawie litrem red bulla
Uwielbiam red bulla:tak::tak::tak: Piję litrami:tak:

ja generalnie ciagle jestem ubabrana w budowę i sił już mi nie starcza na więcej. powiem szczerze że nawet jakoś z odzyskanej sypialni nie mam siły się cieszyć :zawstydzona/y:

chciałabym się już teleportować w przyszłość

choć z drugiej strony jak sobie pomyślę o chwilach z Kruszką to są mi tak drogie że nie oddałabym ich za nic na świecie. :-)

Ja przelotem w drodze do żarcia, które pichci moja przyjaciółka :cool2:
jolka nam zdarzało się bywać u gina z Piotrkiem ;-) Wprawdzie towarzyszył Małż, jednak znam dziewczynę, która wybierała się sama z dzieckiem :tak: Wykonalne ;-) Choć nie polecam jako formy spędzania wolnego czasu :-D

Mega histeryczny dzień :baffled: Piotrek urządził armagedon - bo chciał iść w inną stronę :baffled: Małgosia darła się cały spacer, bo chciała na ręce :baffled: A co ja mogę chcieć? Poproszę pustelnię...

hihi Anielap chodzi mi o wtorek za tydzień :-D a wtedy brat (nie szwagier ;-)) ma rozpoczęcie roku szkolnego :-p bo on gimnazjalista jest :-p

Esia jakoś nie wyobrażamsobie siebie na fotelu i Maksa wołającego do mnie ze śmiechem "cici" (tak woła jak widzi mnie nago :-D)

Witam, ja tak ciągle z doskoku, podziwiam Was że tak codziennie znajdujecie czas na pisanie. Bo u mnie po całym dniu brak jakichkolwiek chęci na cokolwiek. Anni Ty jesteś moim guru w tej sprawie.
Anni fotki są niesamowite
Esia
to masz małe przedszkole w domu, nie zazdroszczę
Elmaluszku ja bym się nie przejmowała (łatwo pisać) tak bardzo że Amelcia tak mało zjadła, dziś mniej a jutro nadrobi. Moja Nati tak właśnie ma że pare dni robi sobie głodówkę ledwie coś tam skorobnie, a za parę dni nadrabia.
Efilo
to Zosia to już dorosła i śliczna dziewczynka. Samodzielne spanie i to bezproblemowo- wielkie gratki. Moja Nati też z rrr ma problem i mówi lll
Jola kochana bądź dobrej myśli
Anielap super że weekend się udał

A ja muszę się pochwalić bo zostałyśmy z Natalią tylko na jednym karmieniu cycem rano:-). Wieczorem i w nocy już od tygonia nie doi:tak:. Jakoś jednej nocy usnęła bez a z bajkami i tak juz zostało:happy2::happy2:, a wczoraj nawet zasnęła z tatusiem chciała żeby to tatuś czytał jej bajki na dobranoc (yes):-):-). Jestem przeszczęśliwa bo to był mój pierwszy wieczór wolny od usypiania:tak: od chyba roku albo i więcej, zawsze to ze mną zasypiała. Juuuupi:-):-):-):-), nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem z tego powodu szczęśliwa. TFU TFU co by nie zapeszyć:-p.
Natalia cały dzień ciągle coś gada, buzia jej się nie zamyka, ciągle o coś pyta, albo oznajmuje, albo sobie po prostu coś śpiewa (mruczy). A my z mężem nie możemy się nasłuchać, że tyle w niej mądrości:tak::-).
A propos M. sam robi łóżko dla Natalii i powiem Wam że zrobił już tełki i bardzo mi się podoba, wiedziałam że dużo potrafi, ale że taka złota rączka mi się trafiła:szok::szok::szok::szok:. Osądził że jak ma wydać ponad 300 zeta za łóżko to on zrobi je za 100zł:tak::tak:A i pewnie.
No i coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam

reklama
Do góry