anni
Fanka BB :)
Toska Racja - Walne je na zamkniety ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :-) Mam mam - jeszcze przez 2 tygodnie Wprawdzie wraz z nią jest jej roczny synek ale i tak lżej niż samej Choć rwetes i sajgon w domu jak nigdy Wiecie, doszłam do wniosku, że różnica między 1 a 2 jest znacznie większa niż między 2 a 3 - z tym zastrzeżeniem, że trzeba sobie trzecią rękę wyhodowaćEsia - czy masz dalej w domku przyjaciolke? 4 rece do roboty;-) powinno byc lzej. (teoretycznie) Calusy dla trzodki szlicznej.
toska jak Ty znajdujesz czas i energię na to wszystko to nie wiem Chyba jedyne wytłumaczenie to ciąża
Jeśli dobrze pójdzie, jutro adaptacja w żłobku i Piterek rusza w świat :-) Czuję ekscytację i taką radość, że mój Synek już taki dorosły i że to wszystko tak szybko się dzieje...