reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No ja po robocie;-)
Iza-straszny mielismy problem zeby na naszym zadupiu kupic czopki bo apteka zamknieta.A dzis juz dalam sobie spokoj bo to ostatni dzien brania lekow wiec sie przemeczylam i ladowalam w paszczke;-)A powiedz mi prosze,bo nie podalam Amelce jednej dawki antybiotyku,bo tak wypluwala ze po prostu mi sie skonczyl.mialam podac o polnocy ale ni mom.Czy nic sie nie stanie???
Szopka,Iza-bardzo mi sie podobuja wasze lozeczka.Ja puki co,musze najpierw wyeksmitowac Kundzika od nas z łoża:-DDzisiaj B wlasnie jej tlumaczyl:Widzisz Amelka zabralismy Cie tylko na 3 dni i jestes juz ponad rok!:-DA Kundzik nic tylko wrzucil do lozka 3 pilki i balon:-D
Jolka-ja nie znam problemu smoczkowego,bo Amelka nigdy nie chciala,ale szczerze wspolczuje awantur:sorry2:
Dzagudku-no wklej sie bom strosnie ciekawa:tak::tak::tak:
Esiu-ja to moge nawet miec duchote,u mnie znowu od 3 dni leje:-p
Olla-wracasz do swiata zywych???Mam nadzieje ze uszko lepiej(Twoje Dzagudku tyz);-)
Kingug-super ze wyniki Wikusi dobre,teraz sie odstresujesz:happy2:

A ja po powrocie z roboty uslyszalam pochwale dla Kundzika.B mowil ze zjadla 2 kanapeczki i 2 parowy.Ciesze sie.Tylko kurka nic pic nie chciala:baffled:ni kropeleczki:-pTrudno nadrobie jutro.
Nie wiem czy Wam wspominalam przez to cale zamieszanie ze moj szef ma zone polke:tak:I maja coreczke troszku starsza od Amelki(we wrzesniu bedzie konczyc 3 latka).Madzia tez nie ma kontaktu z dziecmi wiec stwierdzilysmy ze fajnie by bylo gdyby dziewczynki sie spotykaly.No i przyjechaly do nas w sobote na zapoznanie.Amelka bardzo ladnie bawila sie z Madzia,dzielila sie swoimi zabawkami i byla bardzo grzeczna.Jestem z niej dumna:tak:..Dziewczyny przywiozly Amelce taki ogromny balon(z napisem Hope you feeling better),bo to bylo dzien po operacji.Apokalispa z tym balonem.Balon jest teraz nierozlaczny z Kundzikiem,spi z nami w lozku,jezdzi samochodem(nie wspomne ze zajmuje wiecej miejsca niz pazażer:-D) i wogole taszczy go gdzie tylko moze:-D.Njo taki trafny prezent.Dziewczynka bardzo fajna,duzo mowi to i moze Amelka podlapie gadulstwo.Bardzo sie ciesze ze Kundzik bedzie mial towarzystwo:tak:I tak to u nas.Powolutku do przodu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :)

Ja tylko na chwilke bo nadal cierpiaca jestem :(
Przeciwbolowe super,nic nie boli ale szyko przestaja dzialac,nadal nie slyszu i paszcza ruszyc nie moge.
Wczoraj sie cieszylam bo beklo mi sie :p i ucho sie oddetkalo troche heheh ale tylko na chwilke.
dzagodku lek przeciwbolowy ktory zajadam to co-codamol.Nie wiem czy jest taki w Polsce,to tez paracetamol ale z czyms jeszcze.

Buziaki dla wszystkich :*

Hej!!!
Wczoraj ze smoczkiem skapitulowałam, ale za to Maks dziś (chyba w ramach rekompensaty) zrobił kupona na nocnik :-D:-D:-D

Elmaluszku fajnie, że Amelka ma koleżankę, a balona współczuję :-D

Olla bidulko

Olla, Dzagud - kochane wiecie ja wczesniej nie doczytalam:zawstydzona/y: ZDROWKA MOJE KOCHANE!!!:tak:

Esiu - dziekuje, ze pytasz slonko... Szambo zostalo zidentyfikowane, wprawdzie trwa to troche bo tu jesli chodzi o prawa wlasnosci budynkow w Anglii to masakra jakas - po krotce jedno mieszkanie moze miec 2 wlascicieli do tego firme zajmujaca sie naprawami itp., i Szal byl i jest... No bo kto ma za to placic??? heee no kto??? Kuzwa? I teraz sie zastanawiaja... A mnie szambo wku.... hehehe Nio:-D
Wczoraj z sasiadem z gory obalilismy z tej okazji winko i po pol butelki juz stwierdzilismy, ze jakos mniej juz nam smierdzi...:sorry2::-D

Su - ma za to manie rozbierania sie - wszedzie i przebierania. Troche to uperdliwe, bo ostatnio mi sie do naga prawie w sklepie rozebrala bo upatrzyla sukieneczke i ona koniecznie w NIA teraz tu chce sie ubrac...

Ostatnia edycja:
U mnie dziś trochę lepiej, choć drugie ucho dołącza do towarzystwa.:baffled:Ale od razu mu zapodaję krople i może nie dojdzie do tak złego stanu.
Niuni, no kurka i gdzie te zdjęcia????
Kingug, z tego co wiem, dzieci w żłobku się odpieluchowują, ale takie w wieku Magdy to raczej już odpieluchowane przychodzą.:zawstydzona/y:Mamy jeszcze dwa miechy, może trauma Jej przejdzie.:dry:
Elmaluszku, niezły numer z tym balonem.:-D Super że obie z Amelcią macie koleżanki.:tak:
Olla, buziaczki. Kuruj się szybko bo już niedługo wyjazd!:tak:
Jolka, gratki dla Maksa.
Anni, no, po winie wszystko się lepsze wydaje.:-D

Na zamknięty wstawiłam swoje zdjęcia z nową fryzurą i kilka nowych zdjęć dziewczyn. Tak że jak chcecie to zapraszam.;-)

Anitko super jesteś! Naprawdę strasznie fajnie się to czyta! Zdolna bestia z Ciebie i okropnie wszechstronna. Popadam przy Tobie w kompleksy.;-)

Kochana Jagodko - Slodkie to co piszesz:-D Ciesze sie, ze sie podobalo!

A ja Wam zapomnialam napisac najlepszego - dzis ide robic zdjecia i Su biore ze soba... Nie da sie inaczej - wiec nio coz - trzymajcie kciuki by siedziala cichutko i pozwolila mi cos zrobic:baffled::sorry2:

reklama
eee tam jaka zdolniacha :-) A wiecie - moim marzeniem jest i juz jestem w trakcie - napisanie scenariusza do filmu. (po angielsku) Wiec, prosze trzymajcie kciuki :tak::-D Czas sie zawsze znajdzie gorzej z...wena ;-)))

Ostatnia edycja:
Do góry