reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny bardzo niepokoi mnie nieobacnosc siwuchy cos ona dlugo jest nieobecna i przyznam wyslalam jej pm i nic- brak odpowiedzi, z tego co pamietam to szla do szpitala ale to bylo juz jakis czas temu, czy ja cos przegapilam ? wiecie cosik woecej?

reklama
no ja tez niestety nic nie wiem. Cos narzekala na zdrowko :-( ostatnimy czasy... No miejmy nadzieje, ze w szpitalu jej nie zatrzymali, ale raczej na to mi wyglada.:no:

Dzagud!
nie mozesz sie od nas odseparowac! nie wolno ci! musimy tego priva szybko zalatwic to moze jakies smsy bysmy ci pisaly...

Choc z drugiej strony poleniuchowanie w domku by ci sie przydalo...

bo jesli chodzi o te skurcze no to musisz na siebie uwazac :szok: i to bardzo...

Dzagud Anni ma racje,wyslij pw do którejs z nas z numerem tel zeby jakby co miec z Tobą kontakt:tak:

a co do Siwuchy to rzeczywiscie pare dni sie nie odzywa:tak:

to juz chyba taki etap ciazy że nam ciąży Dzagud:) głowa do góry będzie dobrze:D
poszłam do biedronki i nakupowałam pierdółek- dosłownie jakis tam niby wielkanocnych ozdóbek na okna kwiatków ze słomy na patyczkach, motylków i doniczke miniróżyczek- ale mi fajnie jak to poinstalowałam :tak: słonko świeci i pieknie jest u nas w Szczecinie, a jak u was?

Tutaj - rz-ow to ranek byl straszliwe szarawy teraz sie sloneczko pokazalo, ale ja ide na chwile nyny bo jakos mnie sie oczy kleja i tak walcze z tym uczuciem, ale chyba sie poddam i utne sobie drzemke.

Dzagud dorotka ma rację, wyślij którejś nr na priva, a przede wszystkim uważaj na siebie i odpoczywaj
co do siwuchy to nie mam pojęcia:no: tak samo jak
Sorga w Wałbrzychu pogoda super, własnie wróciłam do domu, myślałam po drodze, że się ugotuję;-)

Pewnie niedługo Siwucha się odezwie:tak: .
Tutaj tez dzisiaj piękna pogoda ma być nawet do 16 stopni:szok: ! Dostałam dziś 3 wielkie reklamówki rzeczy dla Dzidzi od znajomej,ledwo przytargałam je do domu ale warto było bo juz przekopałam wszystkie i są śliczne te rzeczy.
Potem byłam w sklepie i pierwszy raz odpięłam moja kurtkę zimową bo było mi za ciepło i wszystcy patrzeli na mój brzuszek (bo w zapiętej kurtce go nie widać:no: ) i tak mi miło było:tak: :-) :-D .

reklama
Do góry