reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ja za to napisze jak sie czuje

a wiec dziewczyny fatalnie

nie spie od 5 nad ranem
obudzil mnie bol glowy,
pojechalam do pracy ale rownie szybko wrocilam z niej
37,9-licze na to ze to grypa ale zolądkowa
a i jeszcze jedno
rano zyganko na maxa:szok:

okropnie sie czuje

Ojej Dorotka współczuję:-( , szybciutko wracaj do zdrowia:tak: .
Kurczaki co się dzieje że wszyscy teraz chorują a za oknem słoneczko takie:-D . Ja też dziś nienajlepiej się czuję i nie mogę sobie miejsca znaleść:no: .

DZIEWCZYNY SMS OD BLANES

Prawie sie poryczalam ale pozniej bylo juz lepiej,Maks prawie caly czas sie ruszal,ogólnie jestem bardzo szczesliwa bo wszystko poszlo po naszej mysli,pozdrów nasze dziewczyny bb,ja sie pojawie pod koniec tyg,buzka

wiec wszystko poszlo tak jak zaplanowali,no to czekamy na relacje Blenes,buziaczki:tak:

gorączkę spędzi codipar 500 w czopkach. wiem to po sobie. jestem jeszcze na antybiotyku :-(

Kotek odkąd wróciłam do pracy doświadczam "zjeżdżającego spojrzenia" :-D
Już wiem jak się czują laski z dużym biustem ;-) Tylko w odróżnieniu od tamtych nachalnych, te spojrzenia są jakieś takie ciepłe i nawet niemili ludzie robią się przyjemniejsi :-)

Dorotka idź do lekarza! Ja to powtarzam każdej chorującej ciężarówce - po tym jak zebrałam opieprz od gina, że źle się czułam i przesiedziałam to w domu. Kazał bezwzględnie, za każdym razem galopcem do doktora po leki! Gorączka jest niebezpieczna w ciąży, cierpienie mamy to też nic dobrego dla dziecka!

DZIEWCZYNY SMS OD BLANES

Prawie sie poryczalam ale pozniej bylo juz lepiej,Maks prawie caly czas sie ruszal,ogólnie jestem bardzo szczesliwa bo wszystko poszlo po naszej mysli,pozdrów nasze dziewczyny bb,ja sie pojawie pod koniec tyg,buzka

No to dobrze wiedzieć, Blanes wracaj do nas szybciutko i czekamy na zdjęcia z uroczystości;-) .

Kotek odkąd wróciłam do pracy doświadczam "zjeżdżającego spojrzenia" :-D
No to witaj w klubie:tak: .

Dorotka idź do lekarza! Ja to powtarzam każdej chorującej ciężarówce - po tym jak zebrałam opieprz od gina, że źle się czułam i przesiedziałam to w domu. Kazał bezwzględnie, za każdym razem galopcem do doktora po leki! Gorączka jest niebezpieczna w ciąży, cierpienie mamy to też nic dobrego dla dziecka!

Esia ma rację mi tez kiedyś gin powiedział że gorzej jest na ból itp. nic nie brać niż wziąć coś przeciwbólowego, bo to bardziej może zaszkodzić:-( .

wizyte u gina mam dopiero we czwartek

zadzwonilabym do doktora ale mial pogrzeb kogos bliskiego z rodziny w wekkend i nie chce mu dupki zawracac,nie wiem co robic
teraz mi troche odpuscila 37,4 po samym lezeniu w łózku
zrobie herbate z miodem,nasmaruje sie na noc i zbadam rano tempke
jak cos bedzie nie tak to podjade do szpitala,nawte jak nie bedzie dr to ktos mnie zobaczy:baffled::confused::baffled:

reklama
Do góry