STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM!!!
Kochanym Jubilatom - Amelci, Laurce i Piotrusiowi
szczęścia, radości i miłości
życzy Ciotka Dzagud
Kochanym Jubilatom - Amelci, Laurce i Piotrusiowi
szczęścia, radości i miłości
życzy Ciotka Dzagud
Aniajw, ja szczebelki wyjęłam dopiero teraz tylko i wyłącznie dlatego, że u mnie ciasnota i fotel zasłania dokładnie tę dziurę która powstaje po wyjęciu szczebelków. Po prostu teraz przemęczymy się jeszcze te 2 miechy i na czas kiedy Madzia będzie spać, fotel będzie przesuwany aby tę dziurę odsłonić. Ale to niestety oznacza to że z kolei zatarasuje drzwi do pokoju i trzeba się będzie przeciskać. W nocy to pół biedy, ale w dzień... No nic, nie będę ryzykować następnego skoku na główkę.
A i tak już niedługo będzie wyro piętrowe dla moich pań. Tylko będę musiała kupić w Ikei takie zabezpieczenie na drabinkę coby Madzi nie wpadło do głowy wdrapywać się na górę.
Wiem że Wam pokazywałam jakie łóżko kupujemy, ale ciągle się bałam że Magda mi zleci w nocy, bo się strasznie wierci. Ale teraz producent wpadł na pomysł aby do dolnego łóżka dołączać zabezpieczenie, właśnie dla małego dziecka, żeby nie spadło. I zamówimy to:
Łóżka Łóżko piętrowe JACEKb od INTERBEDS !! (657171214) - Aukcje internetowe Allegro
A i tak już niedługo będzie wyro piętrowe dla moich pań. Tylko będę musiała kupić w Ikei takie zabezpieczenie na drabinkę coby Madzi nie wpadło do głowy wdrapywać się na górę.
Wiem że Wam pokazywałam jakie łóżko kupujemy, ale ciągle się bałam że Magda mi zleci w nocy, bo się strasznie wierci. Ale teraz producent wpadł na pomysł aby do dolnego łóżka dołączać zabezpieczenie, właśnie dla małego dziecka, żeby nie spadło. I zamówimy to:
Łóżka Łóżko piętrowe JACEKb od INTERBEDS !! (657171214) - Aukcje internetowe Allegro
Olla, a powiem Ci że to "rosnące" łóżeczko to jest super sprawa. Weronika ma i gdyby nie to że musimy zmienić na piętrowe, to pewnie jeszcze długo by w nim spała. Teraz je pewnie sprzedam na Allegro za jakieś grosze, tylko samą ramę i dół, bez materaca, bo materac jest jednak bardziej "osobisty" - nie raz Weronika jak była chora to zwymiotowała...:-(No, chyba że chcesz dla Amelci, to chętnie oddam... Tylko jakbyś je odebrała i przewiozła...Mam takie:
ŁÓŻKO O REGÓLOWANEJ DŁUGOŚCI IKEA FV (663992787) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO O REGÓLOWANEJ DŁUGOŚCI IKEA FV (663992787) - Aukcje internetowe Allegro
Aaa, chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj był Pan Magik z UPC i zamontował nam nowy Internet. Sferia od razu została odłączona i - nie zapeszając - net mi tak śmiga że zachwyt bierze. W porównaniu do tego co było, to.... nie ma porównania.Nigdy więcej takich syfów!
Ostatnia edycja: