reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM!!!
Kochanym Jubilatom - Amelci, Laurce i Piotrusiowi
szczęścia, radości i miłości
życzy Ciotka Dzagud

Aniajw, ja szczebelki wyjęłam dopiero teraz tylko i wyłącznie dlatego, że u mnie ciasnota i fotel zasłania dokładnie tę dziurę która powstaje po wyjęciu szczebelków. Po prostu teraz przemęczymy się jeszcze te 2 miechy i na czas kiedy Madzia będzie spać, fotel będzie przesuwany aby tę dziurę odsłonić. Ale to niestety oznacza to że z kolei zatarasuje drzwi do pokoju i trzeba się będzie przeciskać. W nocy to pół biedy, ale w dzień...:baffled: No nic, nie będę ryzykować następnego skoku na główkę.:baffled:
A i tak już niedługo będzie wyro piętrowe dla moich pań. Tylko będę musiała kupić w Ikei takie zabezpieczenie na drabinkę coby Madzi nie wpadło do głowy wdrapywać się na górę.:baffled:
Wiem że Wam pokazywałam jakie łóżko kupujemy, ale ciągle się bałam że Magda mi zleci w nocy, bo się strasznie wierci. Ale teraz producent wpadł na pomysł aby do dolnego łóżka dołączać zabezpieczenie, właśnie dla małego dziecka, żeby nie spadło. I zamówimy to:
Łóżka Łóżko piętrowe JACEKb od INTERBEDS !! (657171214) - Aukcje internetowe Allegro

Olla, a powiem Ci że to "rosnące" łóżeczko to jest super sprawa. Weronika ma i gdyby nie to że musimy zmienić na piętrowe, to pewnie jeszcze długo by w nim spała. Teraz je pewnie sprzedam na Allegro za jakieś grosze, tylko samą ramę i dół, bez materaca, bo materac jest jednak bardziej "osobisty" - nie raz Weronika jak była chora to zwymiotowała...:-(No, chyba że chcesz dla Amelci, to chętnie oddam... Tylko jakbyś je odebrała i przewiozła...:dry:Mam takie:
ŁÓŻKO O REGÓLOWANEJ DŁUGOŚCI IKEA FV (663992787) - Aukcje internetowe Allegro

Aaa, chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj był Pan Magik z UPC i zamontował nam nowy Internet. Sferia od razu została odłączona i - nie zapeszając - net mi tak śmiga że zachwyt bierze. W porównaniu do tego co było, to.... nie ma porównania.:tak:Nigdy więcej takich syfów!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Milion całusków dla kochanych dwulatków Amelki,Laury i Piotrusia

Ja z Misia rowniez zyczymy wszystkiego NAJ! Zaleglym juz dwulatkom tez:zawstydzona/y: wybaczcie kobitki za brak zyczen od nas, ale zupelnie glowy nie mialam...:zawstydzona/y:

Misia 2 latka terminowo obchodzilaby 15 czerwca...Co roku mi sie to przypomina jak czekam na jej urodzinki:cool2::-D

Wielkie buziaki urodzinowe dla Laury i Amelki!!!

Dziękujemy za życzenia :-)
Impreza już za nami - udana, zgodnie z oczekiwaniami :tak: Piotruś brylował w towarzystwie, był zachwycony byciem w centrum uwagi - pięknie się bawił, każdego zagadywał, zajmował się 1,5 roczną siostrzyczką cioteczną (!) - podawał jej piciu i zabawki - no i w ogóle był "ą" "ę" :-D Za to gdy goście wychodzili to prawie się popłakał :sorry2: Szkrabik mój kochany...
Świeczki na torcie zdmuchiwał kilkanaście razy i prawie nie opluł tortu :-D
Prezenty super :-) Dla nas chyba najfajniejszy to tablica magnetyczna - taka, po której rysuje się magnesem i potem "ściera" - no rewelacja! Chyba z godzinę sobie mazałam :-D
Za to zmordowana jestem masakrycznie - Małgosia ząbkuje (cierpi ostro i jest marudna baaardzo), strasznie słabo śpi i jeszcze ma chyba przyśpieszony kryzys separacyjny :eek: Przy dobrym samopoczuciu mogę ją odłożyć do kojca, ale już wyjść z pokoju to nie - przy gorszym musi byc na rączkach i to tylko u mnie :dry: Nawet u Małża płacze, wyrywa się do mnie i patrzy z wyrzutem... Ło matko...
I jeszcze Małż się rozłożył... Chyba padnę...

Amelka, Laura, Piotruś wszystkiego najlepszego

Esia super, że impreza się udała. Ja jakoś nie mam głowy, żeby pomyśleć o imprezie urodzinowej Staśka, nie wiem czy w tym roku zorganizujemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzagud-bardzo fajne to lozko pietrowe, ja ogolnie lubie mebelki z IKEA maja takie proste i wygodne rozwiazania :-)
Esia-super ze sie party udalo, Piotrus jaki gentelmen zagadywal wszystkich, dbal o gosci czy sie nie nudza, hehe fajnie to brzmi :-)
Wszystkiego najlepszego dla FRANIA z okazji 2 urodzinek
Birthday_pooh.gif

A ja sie troszke martwie moja laleczka, dzis mi zwymiotowala wieczorem. Zjadla mleczko jak zwykle, pospiewalysmy kolysanki, odlozylam dzidzie do lozeczka a za 10 minut placz, przychodze a tam niespodzianka na dywanie. Nie mam pojecia co to moze byc, narazie obserwuje czy dobrze spi :-(

reklama
Wszystkiego dobrego dla nszych dwulatków Madzi, Zosi, Emmy, Zuzi, Eryka, Czarka, Julki, Laury, Piotrusia, Melci, Franka, Suri, Ali, Szymka, Stasia, Misi, Wiktorka, Wojtka, Krzysia i Natalii
Część spóźniona :zawstydzona/y: i część "na wyrost";-)
Spóźniona, bo nie miałam netu :wściekła/y: więc jestem bardzo "do tyłu" :wściekła/y:, a część "na wyrost", bo jutro wyjeżdżam na tydzień ;-)
Nie zdążę niestety przeczytać co tam u was, bo dziś wyjeżdżamy na chrzciny.
U mnie powiedzmy ,że ok, ale cały czas żyję w zawieszeniu:-( bo nie wiem co dalej się wydarzy i wykańcza mnie to :-( sprawy zdrowotne skończyły się tak jak przypuszczałam czyli mam antybiotyk :baffled: no ale kończymy pierwszy trymestr więc mam nadzieję, że będzie ok. Rozmawiałam z lekarzem na temat wyjazdu i nie widzi przeciwwskazań, więc przyznam sie szczerze, że uciekam z domu na tydzień, chcę trochę odetchnąć, bo jeszcze trochę i nie wytrzymię :wściekła/y: nawet lekarz (ciocia) stwierdził, że ja nie powinnam się denerwować, a każdy mi swoje problemy dokłada:no: Niestety mam wrażenie, że nawet będąc na wyjeździe będę się denerwować czy wszystko ok w domu :confused:
Ech chyba nie mogę za często do was pisać, bo ostatnio ciągle marudzę :zawstydzona/y:

Z dobrych rzeczy, to Maks się bardzo rozgadał :tak: a Jacek ma całkiem niezłe świadectwo (przynajmniej pod względem nauki ;-):-D)

Do góry