reklama
aniajw
mama Natusi
Olla chyba się źle zrozumiałyśmy, bo Nati fakt śpi w swoim łóżeczku, ale jeszcze w tym ze szczebelkami (w planach jest kupno takiego dorosłego). No i śpi w naszej sypialni, kiedy ją przeniosę do swojego pokoiku jeszcze nie wiem.
Ot takie lekkie sprostowanie poprzedniego posta.
Ot takie lekkie sprostowanie poprzedniego posta.
Olla
Melowa mamusia:)
Czyli Nati ma w zamiarze spac w doroslym lozu a to juz dojrzale myslenie jak na duza pannice przystalo:-);-)
MAs zjuz wplanie jakie?
Ja myslam o takich z ikei ktore mozna rozciagac w miare jak dzieciak rosnie ale znajac mnie pewnie kupie cos mniej praktycznego a rozowego heheh:-)
MAs zjuz wplanie jakie?
Ja myslam o takich z ikei ktore mozna rozciagac w miare jak dzieciak rosnie ale znajac mnie pewnie kupie cos mniej praktycznego a rozowego heheh:-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Amelia nadal spi z nami w lozku I ni huhu nie idzie jej sie pozbyc.Lozeczko juz pajeczynami zaroslo
A wracajac do antykoncepcji i takich tam.Niewiele rzeczy podoba mi sie w uk.Ale to akurat tak.Darmowa antykoncepcja i lekarstwa dla dzieci do 16 roku zycia sa darmowe(te na recepte oczywiscie).A przeciez maluszki czesto choruja i ludzie majątek waptekach zostawiaja
A wracajac do antykoncepcji i takich tam.Niewiele rzeczy podoba mi sie w uk.Ale to akurat tak.Darmowa antykoncepcja i lekarstwa dla dzieci do 16 roku zycia sa darmowe(te na recepte oczywiscie).A przeciez maluszki czesto choruja i ludzie majątek waptekach zostawiaja
Napisałam dłuuugiego posta, odpisałam każdemu - i mi go zeżarło
Nie mam siły powtórzyc...
Idę spac - dziś Młoda wstała o 4.30 i bardzo niewiele spała w dzień
A jutro imprezka Piotrusia - tort już w lodówce, a na kanapie obok mnie coraz bardziej rozkładający się Małż Wszystko dzięki wspaniałej, letniej pogodzie...
Oby mi się dzieci nie zaraziły...
Dobrej nocki!
Nie mam siły powtórzyc...
Idę spac - dziś Młoda wstała o 4.30 i bardzo niewiele spała w dzień
A jutro imprezka Piotrusia - tort już w lodówce, a na kanapie obok mnie coraz bardziej rozkładający się Małż Wszystko dzięki wspaniałej, letniej pogodzie...
Oby mi się dzieci nie zaraziły...
Dobrej nocki!
A
agik25
Gość
Hej.
Właśnie wróciłam od mamy, robiłyśmy przygotowania na jutrzejsze obchody Jej 50tki, które odłozyła z powodu pogrzebu babci.
Obaliłyśmy żubrówkę do tych przygotowań, coby nam lepiej szło;-), no i nadaję się teraz tylko do spania
Tak przeleciałam po Waszych postach szybciutko, i w głowie mi utkwił problem spania maluchów z rodzicami. Mówię Wam kobietki, zróbcie coś z tym, bo to masakra spać non stop z dwuletnim szkrabem. Przeca to ani wyspać ani to drugie;-) nie wchodzi w rachubę.
Co jak co, ja wiecznie narzekam na problemy z Wojcia jedzeniem, ale chwalić sie będę, że mój Miś, to z nami tylko śpi ( w sumie to chyba na palcach bym zliczyła), jak jest np. baaardzo chory, co też rzadko się zdarza (odpukać).
Sam wie, że jak idzie "nocz" to małe dzieci idą "pać" i włazi sam do łóżeczka, zabiera wszystkie ulubione samochody i śpi. Ot poprostu.
No ja też idę "pać", buziaczki dla Was. Dobranoc.
Właśnie wróciłam od mamy, robiłyśmy przygotowania na jutrzejsze obchody Jej 50tki, które odłozyła z powodu pogrzebu babci.
Obaliłyśmy żubrówkę do tych przygotowań, coby nam lepiej szło;-), no i nadaję się teraz tylko do spania
Tak przeleciałam po Waszych postach szybciutko, i w głowie mi utkwił problem spania maluchów z rodzicami. Mówię Wam kobietki, zróbcie coś z tym, bo to masakra spać non stop z dwuletnim szkrabem. Przeca to ani wyspać ani to drugie;-) nie wchodzi w rachubę.
Co jak co, ja wiecznie narzekam na problemy z Wojcia jedzeniem, ale chwalić sie będę, że mój Miś, to z nami tylko śpi ( w sumie to chyba na palcach bym zliczyła), jak jest np. baaardzo chory, co też rzadko się zdarza (odpukać).
Sam wie, że jak idzie "nocz" to małe dzieci idą "pać" i włazi sam do łóżeczka, zabiera wszystkie ulubione samochody i śpi. Ot poprostu.
No ja też idę "pać", buziaczki dla Was. Dobranoc.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Laurki i Piotrusia
aby wasze zycie bylo zawsze slodkie i beztroskie
ciocia Iza z Alusia
aby wasze zycie bylo zawsze slodkie i beztroskie
ciocia Iza z Alusia
A
agik25
Gość
Samych serdeczności, dużo zdrówka i miłości Laurce, Amelce i Piotrusiowi życzy ciotka Agik.
reklama