reklama
Wszystkiego co najlepsze wszystkim dzieciaczkom.... Słoneczka nad głowami i uśmiechniętej buźki.
U nas katar zażegnany. Mąż jeszcze nie doszedł do siebie, ciągle kaszle i kaszle.
Weekend spędzony głównie w domu bo ciagle lało.
A na przyszły chcielibysmy pojechać do Czarnkowa, Gośka to niedaleko już do Was;-)
Ale jeszcze nie wiemy jak z kasą będzie.
Na urodziny Zu zarezerwowaliśmy salkę taką na krytym placu zabaw. 2godziny zabawy dla dzieciaków, torcik i piccolo. I tyle. Chciałam to jakos inaczej zorganizować ale po prostu nie mam gdzie. Mąż się śmieje że zdąży Zu tylko prezenty rozpakować i już trzeba będzie zwalniać salę
Zrobiłam sobie dłuższa przerwę od kompa i coś się nie mogę na nowo wkręcić.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i lepszej pogody życzę.
U nas katar zażegnany. Mąż jeszcze nie doszedł do siebie, ciągle kaszle i kaszle.
Weekend spędzony głównie w domu bo ciagle lało.
A na przyszły chcielibysmy pojechać do Czarnkowa, Gośka to niedaleko już do Was;-)
Ale jeszcze nie wiemy jak z kasą będzie.
Na urodziny Zu zarezerwowaliśmy salkę taką na krytym placu zabaw. 2godziny zabawy dla dzieciaków, torcik i piccolo. I tyle. Chciałam to jakos inaczej zorganizować ale po prostu nie mam gdzie. Mąż się śmieje że zdąży Zu tylko prezenty rozpakować i już trzeba będzie zwalniać salę
Zrobiłam sobie dłuższa przerwę od kompa i coś się nie mogę na nowo wkręcić.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i lepszej pogody życzę.
Olla
Melowa mamusia:)
:-)
Mela sie zatrula czyms na sobotnim grilu,dzis juz nie wymiotuje ale rozwolnionko:-(
Ja zapalenie oskrzeli,kaszle jak stary gruzlik...
Buziole dla wszystkich:*
Buziaki dla Czerwcówiątek!!
Olla bidoku, kuruj się :*
anielap ja właśnie zeżarłam 1/2l lodów i zagryzam popcornem i truskawkami :-) Mniam :-) Z czereśniami zamierzam ruszyc za jakiś czas, żeby Mała nie miała za dużego szoku ;-)
Biomet niekorzystny - oj, jak to czuc...
Olla bidoku, kuruj się :*
anielap ja właśnie zeżarłam 1/2l lodów i zagryzam popcornem i truskawkami :-) Mniam :-) Z czereśniami zamierzam ruszyc za jakiś czas, żeby Mała nie miała za dużego szoku ;-)
Biomet niekorzystny - oj, jak to czuc...
aniajw
mama Natusi
Zdrówka dla chorowasków. Mnie też cosik łapie, od wczoraj czuję gardło a dzisiaj katar troszku zaczyna, faszeruje się witaminami co by dalej nie poszło i Nati nie zarazić.
Ja też już czereśni się najadłam a i Natalii bardzo smakują, wcina aż uszy się trzęsą, truskawek dopiero pare sztuk zjadłam bo się dopiero u mnie zaczynają czerwienić (Nati jednak za czereśniami)
Mam dla Was małą zagadkę co to jest -"blakalala" dla ułatwienia jest to tytuł bajki
"kanpuncine" a to jest jakieś warzywko
No to zgadujcie:-):-):-)
Ja też już czereśni się najadłam a i Natalii bardzo smakują, wcina aż uszy się trzęsą, truskawek dopiero pare sztuk zjadłam bo się dopiero u mnie zaczynają czerwienić (Nati jednak za czereśniami)
Mam dla Was małą zagadkę co to jest -"blakalala" dla ułatwienia jest to tytuł bajki
"kanpuncine" a to jest jakieś warzywko
No to zgadujcie:-):-):-)
reklama