reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Wszystkiego co najlepsze wszystkim dzieciaczkom.... Słoneczka nad głowami i uśmiechniętej buźki.

U nas katar zażegnany. Mąż jeszcze nie doszedł do siebie, ciągle kaszle i kaszle.
Weekend spędzony głównie w domu bo ciagle lało.
A na przyszły chcielibysmy pojechać do Czarnkowa, Gośka to niedaleko już do Was;-)
Ale jeszcze nie wiemy jak z kasą będzie.

Na urodziny Zu zarezerwowaliśmy salkę taką na krytym placu zabaw. 2godziny zabawy dla dzieciaków, torcik i piccolo. I tyle. Chciałam to jakos inaczej zorganizować ale po prostu nie mam gdzie. Mąż się śmieje że zdąży Zu tylko prezenty rozpakować i już trzeba będzie zwalniać salę:-D

Zrobiłam sobie dłuższa przerwę od kompa i coś się nie mogę na nowo wkręcić.

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i lepszej pogody życzę.​

Kochane szkrabiki!
W dniu Waszego święta życzę Wam
samych radosnych chwil w życiu.
Oby uśmiech nigdy nie znikał
z Waszych słodkich buziaków.

Kochane szkrabiki!

W dniu Waszego święta życzę Wam
samych radosnych chwil w życiu.
Oby uśmiech nigdy nie znikał
z Waszych słodkich buziaków.

:-):tak:

Mela sie zatrula czyms na sobotnim grilu,dzis juz nie wymiotuje ale rozwolnionko:-(
Ja zapalenie oskrzeli,kaszle jak stary gruzlik...
Buziole dla wszystkich:*

Olla to zdróweczka dla Was kochane:tak:

Ja zeżarłam już pół kilo czereśni, biore się za truskawki. Pewnie też mnie czeka "rozwolnionko":-D

Buziaki dla Czerwcówiątek!!
Olla bidoku, kuruj się :*
anielap ja właśnie zeżarłam 1/2l lodów i zagryzam popcornem i truskawkami :-) Mniam :-) Z czereśniami zamierzam ruszyc za jakiś czas, żeby Mała nie miała za dużego szoku ;-)
Biomet niekorzystny - oj, jak to czuc...

Zdrówka dla chorowasków. Mnie też cosik łapie, od wczoraj czuję gardło a dzisiaj katar troszku zaczyna, faszeruje się witaminami co by dalej nie poszło i Nati nie zarazić:no:.

Ja też już czereśni się najadłam a i Natalii bardzo smakują:tak:, wcina aż uszy się trzęsą, truskawek dopiero pare sztuk zjadłam bo się dopiero u mnie zaczynają czerwienić (Nati jednak za czereśniami)

Mam dla Was małą zagadkę co to jest -"blakalala" dla ułatwienia jest to tytuł bajki
"kanpuncine" a to jest jakieś warzywko
No to zgadujcie:-):-):-)

reklama
Dziewczynki wpadłam się pożegnać. Jutro lecimy do Egiptu:-)
I składam najserdeczniejsze życzenia dla Amelki, Michałka, Mikołaja, Maksia i Zuzi z okazji urodzinek:tak:
Buziaki dla Was:-)

Do góry