Esia, to trzymam kciukasy za udany dzionek i coby Trzoda szybko padła na drzemkę.
Olusia, kuruj się Kochana, choroby precz.
Pirzonek, no nieeeezły klocuszek z Igorka.
Izka, ucz się ucz, pomyśl że to już koniec męki i droga do upragnionej pracy będzie stać otworem! Jeszcze chwila moment i po krzyku.
Gingeros, maść dla koni???? Brzmi nieźle....
A co do Antonka, to ja się też tego rumienia bałam. Wygląda na to że epidemia tego rumienia jest jakoś po szkarlatynie, bo mi babka w przedszkolu o tym mówiła. Podobno dzieci właśnie po szkarlatynie wracały do przedszkola i zaraz ten rumień je dopadał. Weronikę na szczęście jakoś ominęło....
Ale Antonkowi współczuję...
Mam nadzieję że to nie boli i nie swędzi za bardzo????
Jolka, za Ciebie też kciuki trzymam. Rodziną się nie przejmuj, od dawna wiadomo że z nimi to najlepiej na zdjęciu.;-)
Widzisz, ja też mam z rodzinką tak sobie. I też teraz jestem trochę wkurzona...
Moje rodzinne baby z okazji Dnia Dziecka zorganizowały dla Weroniki wycieczkę do Bałtowa, do tego parku dinozaurów. Ok, nie miałam nic przeciwko temu, ale wczoraj się okazało, że z Weroniką jedzie nie tylko moja Ciotka ale i Mama i moja siostra. I powiem Wam szczerze że zrobiło mi się przykro, bo to kurna moje dziecko (nie mówiąc o Tomku, który w mojej rodzinie jest poza nawiasem;-)), a nikt mi nie zaproponował żebym np. i ja z Madzią pojechała. Kurna, sama bym zapłaciła za to, ale nikt nie pomyślał że może i ja bym chciała pojechać.
Wszystkim by to zaproponowali, łącznie z sąsiadami, ale nie nam.
Jest mi przykro, że nikt o mnie nie pomyśli.... Dla nich liczą się dzieci - ja mam im dzieci dostarczyć i mogę sp***lać.:-(
A tak z innej beczki, to mam do Was pytanie i liczę na Wasze pomysły i kreatywność. Weronika ma 18 czerwca oficjalne zakończenie przedszkola. No i wypadałoby coś kupić Paniom i P. Dyrektor w prezencie (nie od Weroniki tylko od całej grupy - a pytam bo jestem w Trójce Klasowej
). I kuźwa zero pomysłów co by to mogło być. Podobno w zeszłym roku, jak część dzieci odchodziła do zerówek w szkole, to Panie dostały srebrne bransoletki. Co tu im kupić teraz????
Normalnie głupia jestem....:-(