reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I jeszcze z pozytywnych rzeczy na koniec mi sie przypomniało;-)
Zuzanna pokochała owoce. Próbuje wszystkie jakie jej podetkne pod nos, i je tego naprawdę sporo:tak:

reklama
Anielap zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Zu, oby szybciochem wszystko przeszło
Anni dobry sposób na odreagowanie znalazła sobie Suri, ale z tym trzaskaniem drzwi no dobre:-):-), nie powiem bo się uśmiechnęlam;-)

Oki jutro resztę nadrobię spadam chyba pójdę spać:happy:

czemu wydaje mi się, że dziś piątek ? :szok: cały tydzień tak jakoś mam :dry:

zazdroszczę wyjazdu :zawstydzona/y: szkoda, że tak daleko :dry:

w sobotę planujemy rodzinny wypad do ZG na stadion ;-) kręcą "39 i pół" i potrzebują statystów :-D Antonka szalik kibicerski już odświeżony, koszulka w barwach klubu i z myszką czeka na prasowanie ;-) oby tylko pogoda była :-D
a w niedzielkę oczywiście żużelek i derby ziemi lubuskiej :cool2: eja eja, rycerze speedwaya :-D :-D

DZAGUD
jak byś chciała jakiegoś potworka z ulicy Sezamkowej to pisz :-D ja mieszkam na Sezamkowej ;-) i przynajmniej jednego potworka w domku mam :tak: :-D

ANIELA kciukasy za ZuZulę :tak: sio, sio kataros!

uwielbiam jak Anto mówi proszę :zawstydzona/y: wykorzystuję teraz okazję i jak coś chce, proszę o magiczne słowo ;-) robi wtedy taką słodką minkę i mówi: mamuś, no pjoszę :-D

zapisuję się do szkoły policealnej :zawstydzona/y: brak mi nauki, więc zachciało mi się dokształcać :-D dziecko odchowane, więc dlaczego by nie ;-)

Anielap, czekam na wieści o Zu.... Mam nadzieję że wszystko ok, bo jak Cię nie będzie....:-:)-:)-(
Gingeros, ja też mam potworki i wcale nie są z Sezamkowej...:baffled: A ten najmniejszy to coraz gorszy się robi.:wściekła/y:A jeśli chodzi o zabawki to przed wrzeęniem i tak będę się pozbywać, bo przy remoncie zmieni się trochę układ pomieszczenia i tych wiszących tub z Ikei już nie budziet.:-(
Anni, nie mogę się doczekać poznania Suri.;-)

Ponieważ nas nie będzie w niedzielę, to naszym pierwszym majowym czerwcówczątkom Livce i Dawidkowi życzę
Sto lat z uśmiechem na buźce,
tylko szczęśliwych dni w życiu
i wiele miłości.
Chowajcie się zdrowo.
Ciotka Dzagud

Dzieki cioteczko,az trudno uwierzyc ze dwa latka pykna:-)
Zdrówka dla Zu:tak:
Livka wczoraj odstawiła histerie ryczała sama nie wiadomo o co od 18 do 20 i poszła spac,spała do 10.30 :szok:chyba to nie spanie w dzien daje się we znaki
Zazdroszcze Wam wyjazdu,jestem ostatnio taka zmęczona-starośc nie radośc:-D

Witam -u nas wlasnie trwa awantura,Miki nadziera sie jak opentany bo chce plyte z Autami do zabawy:wściekła/y: wszystkim swiga :wściekła/y:i co najgorsze to podszedl do mnie i mnie udezył:wściekła/y:.
Anni -
trzaskanie drzwiami w tym wieku :-Dno ,no.Co do trzaskania drzwiami to i owszem Miki trzaska ale tylko jak cos jest nie zamkniete np jakas szuflada itp...
Anielap-
i jak Zuzia??????

A mnie ciarki przeszly,ze nasze kochane szkraby juz beda miely 2 lata a tak niedawno bylismy domkiem dla nich:-)

Oj majówka pełną parą, świetnej i udanej zabawy, oby pogoda dopisała i proszę o pełną relacje z miejsca zdarzeń udokumetowaną mnóstwem fotek.

Gośka
prawda zleciało nie wiedzieć kiedy, ach latka lecą i nic nie poradzimy na to.

reklama
Do góry