iza ano będzie z tym egzaminem tak samo, jak z poprzednim ;-) Czego Ci bardzo życzę i trzymać kciuków nie omieszkam ;-)
Olla staram się nie mieć paranoi, że mi przez odstawienie nocne schudnie (zwłaszcza, że wycięłam tylko 1 karmienie, a drugie przesunęłam na przed północą
). Wygląda wciąż dobrze, ruchliwa jak nie wiem co (nóżki już ułada jak do siadania, tylko korpusu nie daje rady utrzymać w pionie na razie), więc powodów do zmartwień nie mam...
Gingeros witaj w klubie wypaleńców
Też mi weny brak...
Czego nie da się powiedzieć o
anni - pisz, pisz Kobieto, bo fajnie się Ciebie czyta
aniajw dowiem się jutro - Małż odbiera wreszcie kompa... Jeśli ten plik zdechł, to nie wiem co zrobię... Wylewu pewnie dostanę
Durna, durna, durna ja!
A jak Wasze odcycowanie? Zobaczysz, jeszcze się okaże, że Ty to przeżywasz, a odcycowiona nawet nie zauważy...
agi konsekwencja to raczej moja silna strona - szkoda, że nie mam więcej cierpliwości do dzieci i kreatywności w wymyślaniu zabaw...
szopka Kochana, ja te wyjazdowe spacery robię dopiero teraz - po pół roku ;-) Wcześniej też sobie tego nie wyobrażałam
Z tym biciem i ogólnie agresją, to chyba taki wiek... Tak się pocieszam, bo Piotrek nie dość, że tłucze nas, to jeszcze dzieci na placu zabaw
Dzisiaj kolega oberwał wiaderkiem, a nawet nie prowokował
Nie wiem czy coś poza tłumaczeniem i ochrzanianiem można robić
anielap piffko nie leczy bólu głowy - ono go powoduje
Byliśmy dziś z Piotrusiem u fryzjera (fryzjerkowo.pl). Świetna sprawa :-) Salon w całości stworzony z myślą o dziecku, zamiast fotela ruchomy samochodzik, przed lustrem ustawione telewizorki w ramkach z pluszaków, zapodane bajki, fryzjerka w kolorowym wdzianku, wszędzie zabawki - no super :-) I najważniejsze - wszyscy przygotowani na histerie, nastawieni na robienie cyrku, byle dać radę ostrzyc :-) Udało się, ale musiałam potem wziąć prysznic, bo sierść Młodego miałam nawet w staniku
Ale za to wygląda już nie jak szyszkowy dziadek ;-)