reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ollus - kochana mam, ale czasu ni mom. :no:Jednak moze zrobimy tak, bo chce sie zmobilizowac i znow wrocic do bizuterii, ze jak zrobie kiedys (moze juz sobie kupisz) to ci wysle kilka i sobie wybierzesz.... HEhehe o cene sie nie martw;-)

reklama
No,ale w ''naszych smutkach'' zawrzalo heheh,oby wiecej takich smutkow :D

Ja caly wczorajszy dzien jak placek przelezalam ,zbieralo mnie na wymioty i biegunka potworna.Dzis juz lepiej i mam nadzieje ze to jzu koniec bo tylek mnie boli...blehhh :p
Glodnam jak wilk bo wczoraj nic nie pzrzelknelam.Ide na kawke i platki z mlekiem :)

Anni nic sie nie stresuj,ja tam kolczki to od wielkiego dzwona nosze:)ale jak kiedys zmajstrujesz to sie pisze :)))

Olla zdrówka, toż to to znowu Cię dopadło:baffled:

Ale cisza, nikaga niet. Chyba wszyscy na spacerku:blink:
A u nas cosik pogoda ppopsuła, wiatr wieje kto wie czy czasami nie popada:blink:
Pozdrawiam niedzielnie;-)

Olluś a co Cię dorwało? Oby przeszło jak najszybciej :tak:

Do znikającej "l" (dziaa co 3-4 raz) doszło zniające "k" :baffled: Jak mi nie odzyskają danych z lapka, to chyba go spalę, więc trzeba się przyzwyczajać :baffled:

Dzien dobry:)
Juz lepiej u mnie ale stoperanu sie najadlam :p
Amelka sie budzi w nocy,chyba zebole beda szly,cale szczescie ze juz ostatnie :)

witam poniedziałkowo :cool2:

weekendos udany ;-) jak miał być nie udany, skoro pogoda była udana :-D w sobotę praktycznie cały dzień spędzony z synową :tak: spotkałyśmy się przed zakupami, więc zakupy robiliśmy wspólnie, później zrobiliśmy jedynie przerwę na drzemkę i obiad ;-) popołudnie sobotnie aż do wieczora także wspólne :-) dzieciaki sobie biegały i szalały, a matki napalały się na czerwcowy wyjazd ;-) Lauruś biegała za Antonkiem i wołała do mamy: mamuś, ale ja jestem szczęśliwa :tak: ;-) wróciliśmy padnięci do domku (gościł u nas tata Laury), pytamy się Anta czy będzie grzecznie sam spał, a on odpowiedział: nie sam, Lamra :-D ot, miłość kwitnie ;-)

wczoraj byliśmy w ZG i ciężko było młodemu wytłumaczyć, że Laura z nami nie jedzie ;-)

mimo że Anto pieluchowy, na spacerze razem z Laurą sikał pod każdym drzewem ;-) po kilka kropelek, ale razem ;-) liczę, że wyjazd czerwcowy to będzie ten moment :-D będzie podglądać Laurę ;-) na razie Laura podgląda Antonka twierdząc, że Anto jest odważny bo ma pisiorka :-D

a dziś już żłobek :-) ale ma coś katar i kaszel :baffled: osłuchany wczoraj przez teściową, nic mu w płucach i oskrzelach nie gra :sorry2: kaszle, bo mu coś spływa :sorry2: no ciekawa jestem czy dotrwamy do końca tygodnia :dry:

na zamkniętym wkleiłam kilka fotek Antonka z weekendu i nie tylko ;-)

a za miesiąc będę nad morzem :-D nie marzę o wakacyjnej pogodzie, może być tak jak w sobotę - słoneczko i w miarę ciepło, byle nie padało ;-) bo nam dzieciaki chatę rozniosą :-D

Gingeros-zdrowka dla Antonka i oby sie nie rozwinelo w nic gorszego:tak:;-)zdjecia superanckie a jaka Milosc:-D.

U nas weekend minoł szybciutko-w sobote bylismy wesolym miasteczku (oj dzialo sie )dobrze ze nic nie jadlam przed wyjsciem:-Dz Mikolajem chcielismy isc na samochody ale nie wypalilo za duzo oszolomow,totalnie nie patrzyli w kogo walą:baffled:,jedno dziecko(no oko troszeczke starszy od Mikolaja) jechalo z tata i po takim walnieciu znienacka zaczel tak mocno plakac i zrezygnowalismy. A Niedziela -rano zawiezlismy Mlodego do moich rodzicow a my pojechalismy na dzialke:-),jaki luz psychiczny :-)trosze sie odstresowalismy:-)

Gusia:-)-wrrrrr...dzialo sie na dzialce rozumiem:-D
Gingeros no millllosc milllosc :) Ant woli starsze?Bo Julka taka dorodniejsza juz chyba ? Sliczny facet z Antonka,nie dziw ze rozko****e dziewczyny wsobie a i on kochliwy :p

reklama
Do góry