reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiecie, ja kiedyś o 5 to przewracałam się na drugi bok ;-) A spanie do 9-10 uznawałam za normę (w weekendy ofkors ;-)). Ileż dziecko zmienia w życiu... :-D
Dzagud zestawik fajny :tak: I ja też wybrałabym drewniany, bo nie lubię łączenia koloru drewna z niebieskim ;-) Fakt, może bardziej dziecięcy, jednak pokój macie wspólny :sorry2: Z drewnianym będzie więcej możliwości grania dodatkami :tak:
Mam nadzieję, że komp nie padł ostatecznie...
jolka ślepa jestem - nie znalazłam tego zestawu :sorry2:
Ale z własnego doświadczenia - sofa jest bardzo przydatna :tak: I dobrze jest nie mieszać zbyt wielu kolorów, bo przecież zaraz dojdą jeszcze plakaty i inne cusie przylepiane gdzie popadnie ;-)

Spacer N'1 zaiczony - ponad 2,5h :tak: Teraz leżę na kanapie i marzę, by obydwoje pospali choć z godzinkę jeszcze...

reklama
A ja jakiegos potwornego pecha mam co do wszystkich komputerowych rzeczy...spierniczyl sie ruter(czy jak to tam sie piszu:-p) i nie mialam netu wczoraj,gwarancja minela w zeszlym miesiacu:dry:ale bez internetu to ja sie taka zagubiona czuje,snuje sie po katach i nie wiem co ze soba zrobic:-D
Nasmarowalyscie....fajnie:-)

Jolu kochana ja prosze o zlitowanie dla synka,tylko nie Zygmunt:-D;-)POdobaja mi sie stare imiona ale do Zygusia jakos wyjatkowa awersje mam heheh:-p:-DBardzo sie ciesze ze dzidzia tak cudnie sie rozwija i rooosnie:tak:Chlopak czy dziewczyna...byle zdrowe bylo...w tedy to nawet Zygmuncika przezyje:-)

DZagud,szwagierka ma dokladnie takie same(moze minimalane roznice bo to z przed kilku lat)i w pysk sobie pluje ze niebieskie kupila,bo dziewczyny podrosly jej i wydziwiaja z kolorem scian i dodatkow i teraz meble chca nowe bo im nie pod kolor:dry:Tak wiec radze te w koloze drewna:tak:Sliczny komplecik:tak:

Esia i po krzyku:-)wielkie uffff,moze sie wyspisz heheh:-)Wiesz,bardzo mobilne to mlodsz dziecie,no tak jak piszesz ze ze miesiac to ona przy meblach bedzie sie wspinac.No chyba gratki,co? :*

Anijaw slicznie sie Nati bawi,moje tez ma czasem takie przeblyski:blink:

Gusia no nareszcie troszku lepiej z Mikim,oby tak dalej :*

Agik,Ty madra,sliczna,wyksztalcona...w ofertach pracy mozesz przebierac az trafisz na wymarzona:-):tak:Takiej wymarzonej Ci zycze :*

Anielap ,no widzisz jaki zaszyt Cie spotkal,oficjalana czlonkini ''klubu zakreconego pechowca'':-D:tak:wiecie...ja nie wiem ale to moze zarazliwe :-)eeee co tam,przynajmniej bedziemy mialy co wnukom opowiadac :-pCalus w guza :*

Kingud milego spacerku !!!!:-)

Moje dziecko cwierkoli w lozku juz od godziny,cos malo ostatnio w dzien spi,juz od kilku dni mi sie buntuje,bo wczesnie to 3 h jak zabita chrapala:szok:ale za to idzie spac wieczorem przed 20 a wstaje o 8 rano:-):-):-)To mi sie podoba heheh:-D

Dziewczyny chwale sie:stracilam 9 kilo i z rozmiaru 16 wskoczylam na 12:-)Jeszcze 10 kilo i bede wazyc jak przed slubem,a juz teraz waze jak przed ciaza!JUUUpi!!!!Tralala..trilili...:-D

Ostatnia edycja:
Olla łał :szok:jestem w szoku, ale się zawzięłaś :tak: brawo :-)

A co do Zygmusia, to mój M tak palnął (zawsze sie rządził jak dzieciom na imię dać) no i ja podłapałam i go wkurzam, że skoro powiedział Zygmunt, to będzie Zygmunt :-D niech się chłopina trochę postresuje jak gada co ślina na język przyniesie :-D:-p

No ja nie wiem co z tą gazetką, bo ta z netu ściąga mi się bardzo długo, a mam w formie papierowej i tam na ostatniej i pierwszej stronie są elementy tego zestawu :confused:

Ale numer ściągnęłam gazetkę i okzauje się, że moja ma stronę więcej :-D:zawstydzona/y:
Na pierwszej stronie są elementy zestawu indiana :tak: tylko kurcze łóżka na dzjęciu nie ma :-(

Jola wielkie UUFFFF :DDDDD A racja,niech sie podenerwuje mezulek:p

Wypatrzylam na allegro kostium kapielow na moje dynaly wielkie,co by mi nie wyskakiwaly za karzdym razem jak sie schyle heheh:)No taki fason stanika musze miec inne odpadaja...jak myslicie?ladny?
DUŻY BIUST____STRÓJ KĄPIELOWY 315vt 3XL/XL (625157071) - Aukcje internetowe Allegro

Agik Twoj zeszloroczny tez mi sie podobal ale nie umiem znalezc takich na allegro,masz jeszcze tego linka?

Anni-szkoda ze nimo w tym pierwszym zaplecza,bo jednak lokalizacja blisko morza robi swoje:tak:.Moze znajdziesz cos jeszcze szybciutko;-)
Olla-o matko,alez sie zawzielas,gratuluje.Szkoda ze tak zrzuconej wagi nie mozna sobie od kogos wziąć:-(Bo chetnie bym przyjela 10 kilo;-)
Jolka-a to dobre z tym Zygmusiem.Ja tez tej indiny nigdzie nie moge wypatrzyc:confused:
Kingug-ale fajnie,sloneczko.U mnie co prawda tez swieci,ale wieje tak ze łeb urywa i musimy znowu siedziec w domu.

No i Amelia ma znowu katar.Nie wiem czy sie ostatnio nie doleczyla czy to juz cos nowego:baffled:Ja z reszta tez sie jakos dziwnie czuje.

Olla-stroj zajebisty.Bardzo mi sie podoba.Niestety nie mialabym co wlozyc do tego stanika i chcialabym miec taki problem jak Ty:tak:

Jola bardzo bardzo podoba mi sie ten styl mebli,kanapa super tylko cena z poduszkami i materacem powalajaca albo ja dawno nic nie kupowalam i tak mi msie tylko wydaje...
Co konkretnie potrzebujesz to juz patrzu i wybieram :*

A jak juz sie chwale to na calego:pTaki naszynik kupily mi kolezanki na urodzinki :) Jeszcze nie dostalam ale sie wygadaly hihi :D http://www.swarovski.com/Web_GB/en/903659/product/Parallele_Mini_Pendant.html

Ostatnia edycja:
reklama
Olla chyba mamy podobny gust, bo mi baaardzo podoba się naszyjnik :-):tak:
A kanapa no cóż dla mnie cena kompletu też powalająca :baffled: ale mam koleżankę, która pracuje w fabryce materacy i chyba będę musiała się do niej ładnie uśmiechnąć ;-) Wogóle jak dla mnie to są drogie meble :-( no ale chciałabym kupić Jackowi coś na dłużej, kurcze nie wiem czy warto tak zainwestować :confused:

Do góry