reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jestem, jestem:sorry:

brak weny, brak siły, ale czytam na bieżąco :tak:

anni nie myślałaś o prawie;-) idealny z ciebie prokurator by był:-p
a pod twoim listem do nk sie podpisuję:tak:

chociaż staram s ię nie wpadać w panikę, bo jakbym zaczęła zastanawiać się nad wszystkimi niebezpieczeństwami związanymi z internetem, to w ogóle nie odpalałabym komputera:-(

buziaki dla wszystkich

reklama
Ollu - historia z Adonisem boska. moj malarz tez tak wlasnie wygladal. Super opalony, wysoki, zbudowany, cieme wlosy lekko krecone... uffff

ksiazki - mam super strone. G mi wyslal, ale ja nie-- nawidze czytac na kompie - wiec poszperam - bo mam gdzies w ulubionych i ci wysle. :tak: Ale, to juz jutro kochana - ide sie wlasnie kapac i ...pracowac:sorry:.

Milej nocki dziewczynki.

jestem, jestem:sorry:

anni nie myślałaś o prawie;-) idealny z ciebie prokurator by był:-p
a pod twoim listem do nk sie podpisuję:tak:

Myslalam ojj myslalam - nawet miedzynarodowe studiowalam przez rok :-DAle potem odbilo mi i przeszlam na ekonomie, potem zajelam sie sztuka, jeszcze potem grafika komputerowa, nastepnie fotografia, a obecnie zdrowym organicznym zywieniem i handlem :-D:-D:-D Nio.

Ostatnia edycja:
Ja mialam bliskie spotkanie z Adonisem jak wymieniala straz pozarna czujniki przeciwpozarowe,no zapukal mi taki,wysoki,czarne kedziory,umiesniony,koszulka biala tak fajnie opinala mu muskuly,szelki,lekki pocik(heheh).Szczena mi opadla,myslalam ze striptizer jakis mi puka,trzy razy mi tlumaczyl po co przylazl,ja nie rejestrowalam niczego,wiekszosc zmyslow i mozg mi sie wylaczyly heheeh.A panowie strazacy(cala reszta)siedzieli w wozie strazackim i sikali ze smiechu:pI wiecie ...kurna powiedzialam ze moj czujnik jest ok i ze nowego nie potrebuje kurna no!A moj czujnik tak naprawde zeswirowal i ...eeeee daruje Wam szczegolow heheh :DDD

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dawaj szczegóły ;-):-)

Myslalam ojj myslalam - nawet miedzynarodowe studiowalam przez rok :-DAle potem odbilo mi i przeszlam na ekonomie, potem zajelam sie sztuka, jeszcze potem grafika kaputerowa, nastepnie fotografia, a obecnie zdrowym organicznym zywieniem i handlem :-D:-D:-D Nio.

no prawdziwy człowiek renesansu z ciebie;-):-D

jestem złą matką, własnie zjadłam Stasinkowe parówki ze zdrowej żywności:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

Ostatnia edycja:
Esiu - kochana myslalam wlasnie co u Ciebie... wybacz, ze popsulam ci humor.
Nei chce swirowac, ale :-( ja z fotosika wywalilam wsio:tak:. Zostawilam piccasse... musze tez ja zabezpieczyc- bo zdecydowalam sie ja zostawic. To tyle.
Daj spokój! Ja Ci bardzo dziękuję - za otwarcie naiwnych oczu...
Dostałam takiego powera, że już wysłałam wiadomości do wszystkich znajomych z nk, wykasowałam zdjęcia dzieci z fotosika (też nie wiem jak usunąć konto - z resztą, może jeszcze mi się do czegoś przyda...) i pozabezpieczałam albumy na picasie. Czuję się trochę bezpieczniej i mam nadzieję, że to wystarczy... :baffled:
Ok, już nie truję.
Zmykam. Komp oddany do ratowania, może jutro będzie wiadomo, co z nim :confused2: A ja korzystam z Małżowego, tylko jest w domu wieczorami...
Dobrej nocki!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dawaj szczegóły ;-):-)

Tiaaa:-):-p:-D

Ojjjj wpierdzielilabym sobie paroweczke:sorry:nic tam,cicho siedz,udawaj ze nigdy nie bylo:-pTez Ci sie cos zdrowego od zycia nalezy:-)

Anni no to czekam :tak:juupiii:-)Juz mi moje starocie dupa wychodza,mam trzy na krzyz i magluje je non-stop:baffled:

tez skasowalam wszystkie zdjecia na ktorych Alusia jest sama, chociaz tak jak pisze Esia-co za problem wyciac doroslego...fotosik caly skasowany. Caly czas jestem w szoku. Anni-podpisuje sie pod Twoja "akcja" obiema rekami i nogami i wszystkim. Co za koszmar. Mam do samej siebie zal, bo moj P caly czas mi powtarzal-nie wystawiej tych zdjec na NK. Ja mu glupia tlumaczylam ze to tylko dla znajomych..........Najfajniejsze jest to ze sporo wertowalismy neta na ten temat i jak sie okazuje polskie prawo dosc mocno chroni tych gnojkow, bo jak sie okazuje to co robie nie zabardzo mozna okreslic jako przestepstwo....:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

sluchajcie znalazlam cos takiego-ludzie juz od dawna pisza ze skargami do NK i odpowiedzi sa takie:

"Witam,

Witam serdecznie, Szanowna Pani, sprawa o której Pani pisze jest nam znana, obecnie profile te monitorowane są przez nasze działy: Obsługi Użytkownika,
Bezpieczeństwa, współpracujemy w tym zakresie także z policją. Proszę mi wierzyć, sprawa nie jest nam obojętna. Również byliśmy nią zaniepokojeni, stąd właśnie nasz kontakt z policją. Ze wstępnych ustaleń wynika, że zagrożenia nie ma,
niemniej, tak jak wspomniałam, profile są pod nadzorem. Informujemy również, że na bieżąco usuwamy konta naruszające zasady naszego portalu.
Dziękujemy za kontakt i czujność.
Pozdrawiam,

Malina Wiśniewska
Zespół nasza-klasa.pl"

NIE MA ZAGROZENIA WG TEJ PANI!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja się nie odzywałam, bo też mnie zatkało. Na razie wywaliłam zdjęcia samych rzeczy z NK i zablokowałam co się dało. Skasowałam też filmiki z Youtube. Zaraz się biorę za fotosika i picassę. Cholery można dostać, już człowiek niczego nie może być pewien na tym cholernym świecie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry