reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni list napisany tak jak powinien.Gratuluje odwagi choc jak widac na wątku wklejonym przez Anie problem istnieje nie od dzis i zglaszane uwagi olewają.Nk tez powinno byc karane za ignorowanie takich zgloszen.Ja usunelam prawie wszystkie zdjecia na ktorych Amelka jest sama.Chyba 2zostawilam,bo tak jak piszesz te wszystkie zabezpieczenia sa do obejscia.Tak samo wlaża na pisase fotosik i inne.Tym powinna zajac sie policja.Daj znac co tam napisalas i czy policja dala Ci odpowiedz.Buziaki

reklama
wiecie widzialam interview nieoficjalne z jednym pedofilem i to co on mowil poprostu stawialo mi wlosy na glowie. To sa chorzy chooorzy ludzie. Zal mi ich z jednej strony, ale z drugiej to bym wykastrowala ich bez namyslu. :sorry:

Wydaje mi sie, ze jezeli mimo protestow mam NK nic nie robi z takimi kontami to ...sorry, ale ja usune swoj profil.

Dziewczyny, albo ja jakis debil jestem, albo nie wiem o co kaman z tą aferą na NK.
Tzn. mniej więcej wiem o co chodzi, i oczywiście także jestem zbulwersowana, jeśli to dobrze odebrałam.
Szukałam na NK tych kont fikcyjnych, ale szczerze to nie znalazłam nic "zboczonego".:zawstydzona/y:
Pod hasłami "sukam" lub"ne mam" znalazłam jakieś konta fikcyjne z dziećmi, ale nie zauwazyłam tam żadnych niestosownych opisów:zawstydzona/y:, co jest grane?!

Mój M, ma konto na NK, mnie od zawsze NK drażniła i nie zakładałam swojego.
I pewnie już nie założe.

Ej no ręce mi opadły:angry: Kur.. co się dzieje na tym świecie:angry::angry::angry::angry::angry: Ja już usunęłam wszystkie zdjęcia gdzie Wiki jest sama, też uważam, że powinna być blokada na ściąganie cudzych zdjęć.

Anni masa solna to pol na pol maki i soli troszke wody i wyrabiasz az bedzie fajna konsystencja do lepienia.Mozesz dodac ciut oliwy.Dzile mozesz wypiec, w tedy beda trwalsze albo zostawic do wyschniecia i potem malowac....buziaki:*

ide gotowac obiad,wrocilam z silowni i ani czasy na prysznic nie mam blehh :/

kurcze - jestem w szoku!

o ale mnie wcielo! kotek - dziewczyny piszcie o takich rzeczach co? jestem troche zla, ze kotku nic nie powiedzialas nam - szczerze. Ja z Polakami nie mam bardzo kontaktu na codzien i takie info mimo, ze istotne - moze mnie obejsc.

A NK maja capy wystarczajaco kasy by zatrudnic kogos kto bedzie takie rzeczy monitorowal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tym p^@!^(^ Sukinkotom to bym osobiscie cos tam poucinala. :angry:
Moim zdaniem policja powinna sie tym zajac.

Anni nie zrobiłam tego celowo:no:, po prostu zapomniałam, miałam wtedy mase na głowie m.in. zbliżający się poród, infekcję zęba i pęcherza i ledwo sie toczyłam z tym wszystkim, na dodatek tak rzadko zaglądałam a jak już coś napisałam to i tak zawsze o połowie zapomniałam:no:, (a od stycznia same wiecie jak jest u mnie). Kurcze sama jestem na siebie zła:wściekła/y:.
Super że napisałaś ten list ale z tego co wiem sporo już takich dostali i nic sie nie zmienilo jak widać:angry:, oni tylko ściemniają że policja ma kontrolę nad wszystkim.
Dziewczyny piszecie że pousówałyście z nk zdjęcia dzieci ale przeciez tu na bb tez macie ich zdjęcia w podpisach itd, a pedofile są wszędzie nie tylko na nk więc tak naprawdę żeby miec pewnośc że nie znajdziecie kiedyś w sieci zdjęcia swojego dziecka z wiadomym komentarzem musiałybyście pousówac je z kazdej strony na której je wklejałyście.

Agik tych kont jest setki musiałabyś wszystkie przejrzeć i na pewno natknęłabyś się na jakieś obrzydliwe opisy:wściekła/y:.
Szopka jak tam u was po weekendzie ruszyło się coś?
Olla ale zazdroszczę tej siłowni, a gdzie Amelcia była w tym czasie? chyba nie ćwiczyła z Tobą:-D?

Gusia-no powiem Ci ciezko strasznie u mnie z tym rzucaniem:-(Jeszcze na dodatek B pali i jak tu sie powstrzymac:baffled:
Izka-łatwo powiedziec powstrzymaj sie:-DJa co chwile mam wrazenie ze zaraz w gacie naleje:-pA potem siadam na klopa i nie moge wydusic.Dzieki za rade witaminki juz biore;-)
Anni odpisali Ci cos??????????????

U nas cudna pogoda:tak:A moje dziecie jest jak sroka.Co tylko jakis śmieć sie w słońcu zaswieci to juz przy nim jest i podnosi:-DI wpadla dzisiaj w pokrzywy lapkami ale bylo krzyku i placzu:angry:Oczywiscie musiala mnie zignorowac jak mowilam nie idz tam bo nie wolno.I teraz obie lapki cale w bąblach:-p

A co do tych kont na nk to sukam jest chyba ze 100 ale ja nawet w nie nie wchodze zeby potem w moje konto nie wlazili ch***.....

Ostatnia edycja:
:sorry:Kotekczku supe ze jestes:-)ale panienki Ci rosna :tak:no a mlodsza to juz w ogole przybiera:-)kawal babeczki,mela tez byla kluska jak byla taka malutka ale nie wiem ile wazyla,sprawdze to Ci napisze.
Silownia jest suuper,wciagnelam sie totalnie,gdybym mogla chodzilabym codziennie:-DDo polowy mnie jeszcze dluga droga ale i tak jestem zadowolniona bo w miesiac schudlam 5 kilo a to chyba nie zle:sorry:

Elmaluszku ''BOMBA WODNA''!!!!!!!!!Pij wode litrami ,duzo na raz a potem dolewaj systematycznie.Pecherz szybciutko sie wyplucze z bakterii.Nospe na rozkurczenie miesni gladkich i jak masz furagin to wez sobie tez!Witaminke C jak Izunia pisala , zeby mocz zakwasic.
u mnie nawet najgorsze zapalenie pecherza po takiej kuracji mija do 2 godzin(mowie o najgorszych objawach takich jak ''parcie na mocz'',pieczenie przy jego oddawaniu a wlasciwie przy kropelkowaniu:confused2:)Tak wiec butla z woda w dlon i duszkiem 2 litry prosze!!!!

No to ja lece z Melka na ogrodek,taka piekna pogoda ze chce sie zyc:)

reklama
Do góry