reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziekuje...

Zdrowka dla Mikiego:)

Ona zjadla troche kinder bueno i po pol godziny zwymiotowala:/
Picia niet nic a nic.juz z butli probowalam,kubusia play tej butelce z dziubkiem,wszystkie niekapki,zwykle szklanki :p ...poprostu pic nie chce ,niewaze naczynie.W koncu Janek wymyslil ze ze strzykawki mozemy dawac jak lekarstwo,no i udalo sie ze 30ml jej podac i zupke warzywna jej zaproponowalam to bardzo sie rozochocila i wszamala z 5-6 lyzek,potem cos zabulkalo w brzuch i juz nie chciala ...bidulka.Tak jak zjadla ,oparla sie o mnie i zasnela.
Zobacze...jak mi tej zupy nie zwroci to moze znak ze juz lepiej.
A tak sie zastanawiam...moze cos polkela?Jakas monete,kamyczek,cokolwiek...mogly by byc takie objawy?Aha!Temperatura jej rosnie,ehhhhh.Chyba jednak pojde do tego lekarza:(((

reklama
Hej!!!
Dzagud mnie też zatkało i się nie odzywałam, bo nie chcę się denerwować :wściekła/y:

Olla zazdroszę widoku :-D a co do Amelki, to postaraj się dawać jej pić po dwa łyczki wtedy nie powinna wymiotować i się odwadniać :tak:

Toska a ty się odżywiaj zdrowo ;-) i dbaj o siebie :tak:

Sorki ze truje z ta moja Amela:sorry:ale dzwonilam do lekarki i mnie uspokoila,nawet jakby nie pila i wymiotowala przez 24h to sie nie odwodni,jak sie nie polepszy to na jutro wizyta ale mam nadzieje ze jak sie obudzi to bedzie lepiej:tak:
A moze to piatki ida i takie objawy daja:baffled:chyba Misia tak miala?

Pogoda cudna,cieplutko a ja sie cala telepie z zimna i nerwow.

Z innej beczki.
Ogladalam fajny film z gatunku horroware;-) i super mi sie podobal.Zwie sie ''Nieproszeni goscie''.Sciagnijcie sobie:tak:

Olla-ja mialam tak kiedys z Alusia-caly dzien po przyjezdzie do Polski wymiotowala, co jej dalam to chlust...na drugi dzien przeszlo. I zobaczylam nowego zabka :-)

dzisiaj dzien z biegunka Amelki i widze:-(Przepraszam.
Ja tu sama jak palec jestem i nie mam sie kogo poradzic a tak chorej Amelki jeszcze nie mialam i na dodadek nie jedzenie przez caly dzen...to mnie przerast:-(no swiruje.Wiem ze kazdy dzieciak przechdzi takie sensacje i moze i sie podsmiewacie pod nosem ze tak panikuje:-pale dla mnie to nowosc i nie wiem jak i co.

Ugotowalam jej ryz ale ona mi zasnela na kanapie.
Tak wiec bilans na dzis to:wpychana strzykawka woda i batka ocukrowana(pare strzykawek),potem lepiej sie poczula,zaczela biegac,spiewac i sama wziela sobie kromala i zjadla calego na sucho,potem wypila cala butle soczku multiwitamina,potem dowalila jeszcze pol butli i zrzygala sie sokiem:confused2:Ale cos tam zostalo.Siku dzis nie uswiadczylam ani jednego.No i poszla spac na glodniaka i o suchym pysku.Aha kup bylo 10:szok:,rzygow nie zlicze:no:

Jolus jak samopoczucie?
Dzagudku a u Cia:-)?
Elamluszku super za pecherz juz lepiej.Zakwaszaj mocz profilaktycznie,pij batke z cytrynka:)a bedzie lepiej:*
Goska jak schudne 20 kilo to przyjde do Was na kebaba:laugh2:

reklama
Olla zamiast cukru lepiej słodzić glukozą, a jak nie masz, to gotuj wodę z cukrem przez jakieś 5min i wyjdzie na to samo, no i do picia taką zwykłą mocną herbatę. Ja tam się wcale nie śmieję, bo mimo, że doświadczenie mam to i tak zawsze panikuję jak Maks ma jelitówkę (a już kilka razy miał)

A u mnie wszystko ni tak jak trzeba, ale co zrobić, jakoś to wszystko muszę przetrwać :eek: do tego chyba mój układ moczowy zaczyna nawalać :baffled: ech do dupy :zawstydzona/y:
Za to mogę pochwalić Maksa, że w dzień pieluchy nie nosi, mam nadzieję, że jeszcze trochę i w nocy nie będzie potrzebował :tak:

Do góry