reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud relacja obejrzana - nawet Tomek chyba mignął przez moment (w takiej kurtce z białymi pasami?). Ręce opadają to mało powiedziane :baffled: Paranoja...
No ale cieszę się, że dostaniecie miejsce dla Madzi :tak: I już zacieram ręce na minę teściowej od września :cool2: (bo ja takiego dobrego serducha jak Ty to nie mam ;-)). A zadowolona aby była po tej rozmowie "kwalifikacyjnej"? :-D
anielap Piotruś na razie ma taki trójkołowiec z pałąkiem do pchania, ale nie wychodzimy z nim na dwór (przynajmniej na razie - bo ja z wózkiem z Małgosią i Piotrkiem na rowerku to już bym sobie w łeb strzeliła ;-)). Ale na urodziny myślimy, by kupić rowerek bezpedałowy :tak: O ile Piotruś będzie na tyle stabilny (teraz by się na nim zabił raczej ;-)).

reklama
Dzagud oglądałam ten reportaż i jestem ciągle w wielkim szoku:szok::szok::szok: Mówili, że 4 osoby wypadły z listy bo były nieobecne to może Tomek jest przesunięty wcześniej:tak:;-) Mam nadzieję, że jutro wszystko się uda i Madzia od września będzie dreptać do żłobka.:tak::tak:
Anielap tego rowerka nie znam, też mamy taki na trzech kólkach:-)

:tak:Esia, no dobrze widziałaś.:tak:Tomek nie tylko mignął - stał przy furtce jak ten reporter gadał dość długo z facetem. Tomek ma na sobie ciemną kurtkę z biało czerwonym pasem. A i tak mu powiedziałam że cykor z niego, bo ci ludzie z którymi facet gadał na początku to była "paczka" Tomka. Z nimi stoi i się zakumplował. Jak przyjechałam to byli już w dobrej komitywie.:-D No i co? I jak facio z kamerą do nich podszedł to ten zwiał od razu.:-D
Kingug, z tego co widziałam, to sprzed nas na razie "wypadła" jedna osoba. Nam to jakoś specjalnie różnicy nie robi, ale uwierz mi, ludzie z pierwszych 50 miejsc na liście nie ruszą się na krok sprzed żłobka, bo mają praktycznie gwarancję dostania się.
Jak chcecie, to znalazłam na stronie reportaż z wcześniejszej godziny, też tam mój Małż "miga".;-)
Rodzice koczują przed żłobkami - Stolica - TVN Warszawa - 31.03.2009

Ostatnia edycja:
Esiu - zapomnialam Ci napisac... Kochana tulu tulu. wysylam ci cieplutki wiaterekz wysp by Ci chmury rozpedzil i abys wiosennego powera dostala. A.. i podziwiam mamy 2-lub wiecej szkrabkow. :tak:

Chciałam Was zapytać o rowerki na wiosnę dla dzieciaków. Jakie macie i co polecacie. Zu w ubiegłym roku dostała taki różowy cukierkowy i wstydzę się z nim wychodzić:zawstydzona/y: Poza tym wolałabym coś solidniejszego. Moze HAUCK? Znacie?
jeśli chodzi tobie o ten, to dzisiaj do mnie przyjedzie ;-) właśnie krąży z kurierem :-D
d-01-893135a.jpg

oglądałam ten rowerek w sklepie ;-) ten różowy z księżniczką ;-) pani mi go zachwalała, sama taki dla synka kupiła :tak: jej mały trzy sezony już nim jeździ ;-) próbowałam posadzić na nim Anta, ale cholera usiąść nie chciała :sorry: pewnie przez ten róż :laugh2:
jeśli kupujesz na allegro, uważaj na tańsze podróby ;-) wyglądają tak samo, a materiał ponoć kicha ;-) pani w sklepie tak mówiła ;-)

DZAGUD
ja miałam oglądać, ale 39,5 się zaczęło :zawstydzona/y: ale zaraz poszperam na necie ;-)

Dzagud czekamy na wieści....

Gingeros właśnie taki mi się spodobał i czytałam że dość solidny:tak: Jak już dojedzie pisz koniecznie jakie wrażenia.​

reklama
Dzagudku i jak? T przetrwał noc?
anni dzięki :* Oj, przydałby mi się taki wiaterek, przydał...
Wczoraj miałam hardcore - Małż po pracy szwendał się próbując coś załatwić z autem :baffled: Wpadł jak po ogień i po 10 minutach wybył na zebranie wspólnoty :baffled: Wrócił 15 minut po tym, jak skończyłam kąpać i kłaść dzieciaki i już leżałam na pysku :dry: Milutko. Chylę głowę przed wszystkimi mamami, które całymi dniami są same - pojęcia nie mam, jak wyrabiacie - no czapki z głów! :tak:

Miłego dnia - widzę piękne słonko, zapowiada się ładnie :-) (szkoda, że wszystkie wiosenne kurtki są w jakimś niezidentyfikowanym pudle i mam tylko puchówkę...)

Dzagud gratulacje!!! Bardzo się cieszę!!!
Co na to teściowa? :-p:-D:-D:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry