reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I właśnie dostałam widomość od Fantazji, cytuję:

"Hej:) Tu fantazja z bb..przekaz wszem i wobec, ze milcze na bb, bo stracilam haslo:) Jutro bede kombinowac i moze wreszcie sie zaloguje...mezowi zachcialo sie przeinstalo9wac system w kompie..wrrrr "

Mam nadzieję że odzyska hasło, ja bym nie wytrzymała bez bb;-)

reklama
Hej!!!

Nie mam jeszcze nowego netu, ale zaczął się nowy okres rozliczeniowy i mam nowy limit :-):-p

Anielap dużo Zu mówi :szok: Maks nie jest tak gadatliwy :no:

Dzagud dumnam z synowej :tak::-D

Anni gratki kolczyka ;-)

A ja dziś dzieciaki do teściowej odwiozłam i odbieram jutro :nerd: tylko nie myślcie, że sobie odpocznę, bo mam szkolenie,dziś skończyłam o 19, a jutro od 9 do 15 :baffled: ale mi się nie chce :eek:
Z Maksem nadal walczymy z pieluchami i mam nadzieję, że do świąt pozbędziemuy się dziennych pieluch ;-)
No i nauczyłam Maksa mówić tak tak tak i nie nie nie :-D

Puk, puk.....można ??? .............................. ;-)

Hej Kochane, melduję, że u nas OK.
nadrobić nie dam rady :zawstydzona/y:.....

Gratuluję postępów maluszkom :tak:

Anielap - jestem w szoku ile mówi Twoja Zuzia - moja aż tak rozgadana nie jest.
(...a tatuaż ....też mam ochotę.....ale ból właśnie mnie zniechęca)

Anni - pokazuj ten "gwóźdz" w nosie :-)

U nas bunt dwulatka trwa już jakiś kwartał :-( - wszystko "NIE, NIE, NIE" i ogólnie ma być tak, jak chce królewna Zuzanna.....

Ostatnia edycja:
Witajcie! Przeczytałam wszystko i nic nie pamiętam, sorki:sorry2:
Dzisiaj chciałam napisać że u nas już wszystko w porządku, że już jesteśmy zdrowe po chorobie, a tu się okazało że Natalia jeszcze złapała jakąś wirusówkę czy cóś. Od rana wymiotuje, co zje to zaraz zwróci. Tak ogólnie to jest wesoła tylko przed i po jest marudna i osłabiona. I nawet chce jeść i pić, ale co z tego..:-:)-(. Dzwoniłam wieczorem do naszego lekarza i przepisał leki. Podałam, mam nadzieję że pomogą i już będzie dobrze.
A teściową i teścia też zlapało, ciekawe czy mnie i męża ominie, oby.
a jutro mieliśmy jechać do mojej mamy na urodziny, będą wszystkie dzieciaki, tylko nas nie będzie:-:)no:
Pozdrawiam weekendowo.

Jak u Was zmiana czasu?
Miałam nadzieję, ale Piotrek przestawił się natychmiastowo i wstał dziś o 6.45 :szok: (czyli 5.45 z wczoraj). No szok... To tyle z moich nadziei :dry: Małgosia też niewiele później :dry: Lecę na pysk, a jest dopiero 9-ta...
Niemniej, miłego dnia!

Witam Dziewczyny!!

Melduje się-mama porwała Wiktora na spacer wiec korzystam jupi!! Wkońcu-u mnie ogólny haos-nie potrafię się zorganizować i czas ucieka przez palce.....:-(
Wczoraj byliśmy na pięknym spacerku-choć co chwila Królewicz się męczył i trzeba było na rączki brać ale postępy w samodzielnym spacerku już jakieś są......
Co do zmiany czasu-mi nigdy to nie przeszkadzało, nie odczuwam 1 godziny różnicy- w tą lub w tą serio!!
Trzymajcie kciuki-od piątku odstawiam Małego Gada od Piersi......jakoś mi to idzie powiem szczerze choć w nocy nerwówka-ciska smokiem po katach z nerwów, że nie dostaje tego co chce. No ale od piątku ani kropli nie dostał wiec mam nadzieję, że szybko się przestawi. Nie miałąm serca Go odstawiać ale w czwartek tak mi poranił piersi, ąe w pracy siedząc odczuwałam ból i dreszcze miałam brrrrrr(nie pogryzł ale skóra już tak zmiękła, że sutki już się "rozwarstwiały" i ból że hohoho)

Pomóżcie plissss-Wiktor uwielbia jeść jajka, podaje mu na śniadanie w każdej postaci, czasami w omlecie , gotowane, na kanapkach różnie-Mama moja twierdzi, ze kiedyś mówiło sie aby chłopcom nie podawać za dużo jajek, nic o tymw necie nie wyczytałam, moze to jakiś mit??? Wiecie coś o jajkach w diecie chłopca? Nie chcę aby mi się mój mężczyzna w przyszłości dorobił jakiejś intymnej przykrościponoć chodzi o męskie sprawy:-(

AAA no i kupy u nas lądują w kibelku-mamy nakładkę specjalną-Wiktor sygnalizuje, ja sadzam, bijemy brawo i machamy na pożegnanie kupie(papa) hehe, niezle to wygląda ale działa!!!

Pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie i całuje Wasze dzieciaczki-są cudne, jak mam czas zaglądam i nadrabiam zaległości(jest ich sppooooro)

Miłego dnia...u nas coś słońce nie chce się dzisiaj przedrzeć przez chmury:-(

Kurczę muszę zmienić ten suwaczek-wstyd...ale nie wiem jak, coś mi się nie udaję-juz próbowałam:-( ech

Uwaga!
Dla Gusi, Pirzonka, aniajw, Kingud - postanowilysmy napisac do admina by dal Wam dostep do zamknietego.

Dam znac kochane kiedy to nastapi...:-) Dzieki za cierpliwosc :tak:

Siwucha tu dziewczyna ma to samo pytanie na temat jajek Dziecko24.pl - anusia
Esia trzymaj się jakoś. Może od jutra Twoje maluchy zaczną trochę później wstawać;-) Nawet nie wiem co Ci poradzić, bo chyba późniejsze kładzenie spać też nie pomoże:-(
Dzagud, Aniajw ja Wam proponuję żebyście wzięły już te leki co biorą w Was w domu Ci, którzy już są chorzy:tak:Chodzi mi o ten nifurksazyd (chyba tak się nazywa). U nas ja zawsze pierwsza łapałam, a M. nigdy tego nie przechodził, bo w porę wziął te tabletki:-) Dużo zdrówka Wam życzę:-)
Anielap ślicznie Zu już mówi:-)
Anni gratki kolczyka:tak::tak:
U nas nic ciekawego się nie dzieje. Wiktoria to straszny łobuz, ja czasami jej mówię, że niektóre zachowania to aż nie pasują dziewczynce, ale ona ma to głęboko w d...:szok: Na sekundę nie można jej spuścić z oczu żeby sobie krzywdy nie zrobiła. Czasami mam dość:-(

reklama
Siwucha - kochana to mit to raz. Jednak poniewaz jajka sa bomba proteinowa - nie powinno sie z nimi przesadzac. W wieszej ilosci moga tez uczulac...

Ja bym nie podawala wiecej niz 2-3 tygoniowo...

Do góry