Witajcie kochane pamietacie mnie jeszcze? Laura jeszcze śpi więc mam troszke czasu żeby kazdemu cos napisac a nie chciałam wczesniej pisac tylko o sobie.
Toska zdjęcia super i zazdroszczę wyjazdu, chętnie zobaczyłaby więcej zdjęć
.
Szopka kochana nie denerwuj sie odpoczywaj ile możesz, i nie mysl o paciorkowcu na pewno wszystko bedzie dobrze
.
Elmaluszek ale sliczny ten domek Amelce zrobiłas, tylko pozazdrościć:-). A co do pofarbowanej skóry najlepiej posmarowac ja mocno kremem albo wazelina jeszcze przed farbowaniem a nic sie nie zabarwi
. A tego romiaru dzieciecego to zazdroszczę;-) choc pewnie czasami bywa to kłopotliwe
.
Kingug gratuluje spokojnego odsmoczkowania:-).
Esiu współczuje tych porannych pobudek
, a o której chodzisz spać? U mnie stałą porą chodzenia spać jest 22 a spie przewaznie do 8, w nocy karmie 2 razy, ogólnie nie narzekam na brak snu, mniej więcej co drugi dzień śpię tez w dzień więc jest ok
. Butki śliczne dla Piotrusia:-). chciałam Cię spytać czy podawalaś małgosi witamine K dodatkowo? Cos mi sie pomieszało i teraz nie wiem czy dawać ją do końca 3 miesiąca czy do 4? kojarzysz może jak długo podawać?
Gosia dla Livci dużo zdróweczka;-).
Emmila witaj, rzeczywiście dlugo Cie nie było 9podczytuje was codziennie).
Agik zazdroszcze ci tego ostatniego nudzenia się, ja w wolnej chwili nie wiem w co rece włożyć
, powodzenia w nauce i jak najszybszej obrony ci zycze
.
Dzagud mam nadzieję że zdrowi już do was wróciło? Ale masz mądrą córkę zresztą obie pewnie bedą równie mądre, juz teraz Madzia potrafi to okazac
. Dzagud ty chyba brałas pigułki cerazette podczas karmienia Madzi? Jak się po nich czułaś? Ja cały czas mam lekkie plamienia i boli mnie podbrzusze biore je juz miesiąc, nie wiem czy to normalne? jakie teraz bierzesz pigułki jezeli moge spytac?
Olla a co u was tez mało Cie tutaj ostatnio jak Amelka rozrabiara się ma, a i miałaś sie pochwalić nową fryzurą
.
Izka bidulko tyle masz teraz nauki, zdradź jaka jest prawidłowa odp. na pytanie o tym niebezpiecznym pomieszczeniu, ja tez obstawiam kuchnię:-).
Gingeros zdrówka dla Antonka, i gratki za wołanie na nocniczek, u nas na razie nie ma na to szans
.
Fantazja ale masz dobre serce, ja to bym dała popalic tym ze spóldzielni
Anjaw ja mam termometr brauna douszny, mierzy temp. w kilka sekund jestem z niego bardzo zadowolona.
Anielap jak udało sie spotkanie? gratulacje odsmoczkowania Zuzi:-)
Pirzonku Igorek jest śliczny i do tego złote dzieckofajnie że tak sielankowo u was , buziaki.
Efilo witaj ucałuj Zosieńkę, ale z niej duża dziewczynka, super że się odezwałas juz myślałam że przepadłaś;-).
Uff udało mi sie cos napisac tylko ze Vaneska się teraz buntuje, bo od godziny jest w lezaczku
. U nas cąłkiem nieźle od ponad miesiąca jestesmy w Niemczech, lekko nie jest bo jestem sama w domu do godziny 19, jak wraca maż akurat jest pora kąpieli zaraz potem usypianie i tak dni mijają, dobrze że chociaz bardziej mobilna sie zrobiłam i do sklepu wychodze z dzieciakami po drobne zakupy bo bym nie wytrzymała w domu tyle. Laura niedawno była chora ja zaraziłam sie od niej katarem a Vaneska jakims cudem nic nie złapała. kochane z niej dziecko ciągle gada i sie smieje, śmieje się do wszystkiego do cycka gdy ją karmię, do czapki którą jej ubieram itd
. Wspaniale przybiera jakies 3 tygodnie temu wazyła 6.030 kg, przez ten pierwszy miesiąc w polsce przybrała 1.700 kg aż pediatra stwierdziła że mamy jej zmienic imię na Berta hihi
, a mnie się zapytała czy mam śmietane w cyckach. Laura tez kochana jest dla siostrzyczki ciagle jej robi gili gili i głaszcze gpo główce, dla mnie jest troszke mniej kochana czasami urządza histerię i kładzie się na ziemi i wali głowa o coś
, ja oczywiście staram sie na to nie zwracaś uwagi. Wydaje mi się ze jest zazdrosna szczególnie gdy za długo trzymam Vaneskę na rękach,ale na szczescie czesciej się przytulamy niz gniewamy.:-) Na razie tyle o nas musze kończyć bo obie już sie dra a Laura odsuwa mnie z krzesłem od biurka
buziaczki dla was wszystkich kochane moje bardzo mi was brakuje tak bym chciała czesciej pisac,
Esiu jak Ty dajesz rade pisac tak czesto? podziwiam Cię. No to pa.;-)