reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Gingeros-jak dzis przeczytalam na onecie ta tragiczna wiadomosc to normalnie myslalam ze z kanapy nie wstane. Pamietam jak zaciskalam kciuki jak startowala w Sydney...taka mloda...straszne
izka01
Pirzonek-nono, dobrze napisalas cieplutko, bo za oknem zdaje sie macie niezla zime. Moj szwagier urodzil sie 23 lutego i powiem Ci ze to oaza spokoju (czyli marzenie mlodej mamy :-) )
izka01
Pirzonek-a jak Krzys reaguje na brzucholek? :-)
Pirzonek-a jak Krzys reaguje na brzucholek? :-)
nie kuma tego
tzn wiesz ja mu mówię, ze tam braciszek jest, biorę jego rączkę i głaszczę, ale on czasem podbiega i mnie sam klepnie łapką
jak leżymy na podłodze to on chce na brzuchu siadać
także nie wiem jak to będzie ... przekonamy sie niebawem
izka01
Hehe, bedzie dobrze. Moj znajomy (ma 5 dzieciakow w roznych odstepach) mowi ze najlepsza jest roznica do 2 lat, co prawda poczatki bywaja ciezkie ale potem takie dzieciaczki sie super ze soba bawia, lepiej sie z rodzenstwem czuja i dogaduja niz z rodzicem. Ale fajowo takiego malego skrzacika bedziesz miala niedlugo, tyci tyci w okolicach 3 kilo :-) A moja wielka dziewuszka juz pod 12 ale to polecialo :-)
reklama
izka01
Pirzonek-trzymam kciuki za Igorka i za Ciebie. Lece spac bo mi zostalo 30 minut do godziny duchow :-) A mloda jest bezlitosna rano, pobudka 7:30 i ani minuty dluzej... :-) Buziaczki