reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

GOŚKA a nie miała Livka czasem trzydniówki?

ESIA takie histerie znane i mi :sorry2:

przybiła mnie wiadomość o Kamili Skolimowskiej :-( [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Gingeros-jak dzis przeczytalam na onecie ta tragiczna wiadomosc to normalnie myslalam ze z kanapy nie wstane. Pamietam jak zaciskalam kciuki jak startowala w Sydney...taka mloda...straszne

Izka: może być dzisiaj :-) ja jestem z 19.12
a potem to 23.02 i 25.02 mi się podoba ;-);-)

ale Igorek sam zadecyduje :-):-)
niech sobie siedzi jak mu cieplutko i dobrze :-):-)

Pirzonek-nono, dobrze napisalas cieplutko, bo za oknem zdaje sie macie niezla zime. Moj szwagier urodzil sie 23 lutego i powiem Ci ze to oaza spokoju (czyli marzenie mlodej mamy :-) )

Izka: oby Iguś też był ostoja spokoju - przynajmniej jako bąk
bo inaczej ciemno widzę relacje nasze - Krzyś

ale przy takiej różnicy wieku chyba każdy sie tego boi najbardziej

Pirzonek-a jak Krzys reaguje na brzucholek? :-)

nie kuma tego
tzn wiesz ja mu mówię, ze tam braciszek jest, biorę jego rączkę i głaszczę, ale on czasem podbiega i mnie sam klepnie łapką
jak leżymy na podłodze to on chce na brzuchu siadać

także nie wiem jak to będzie ... przekonamy sie niebawem :blink:

Hehe, bedzie dobrze. Moj znajomy (ma 5 dzieciakow w roznych odstepach) mowi ze najlepsza jest roznica do 2 lat, co prawda poczatki bywaja ciezkie ale potem takie dzieciaczki sie super ze soba bawia, lepiej sie z rodzenstwem czuja i dogaduja niz z rodzicem. Ale fajowo takiego malego skrzacika bedziesz miala niedlugo, tyci tyci w okolicach 3 kilo :-) A moja wielka dziewuszka juz pod 12 ale to polecialo :-)

reklama
Pirzonek-trzymam kciuki za Igorka i za Ciebie. Lece spac bo mi zostalo 30 minut do godziny duchow :-) A mloda jest bezlitosna rano, pobudka 7:30 i ani minuty dluzej... :-) Buziaczki

Do góry