reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

To zalezy czy bilety lotnicze stanieja czy nie bo narazie 700 funciakow wiec opca bardziej prawdopodobna ze autem bedziemy jechac:)ale nawet jesli samolotem to ja do Was przybede(pociag,stopem badz wplaw hihi)
Janek juz ma zapowiedziane i taz z mila checia Was pozna,w szczegolnosci cieszy sie na ''Madzie gadule'' :D

reklama
Witam was moje drogie-ja własnie jestem u Rodzicow i ledwo co weszlam to odrazu do kompa bo nasz nam padl:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-(i nie mam z wami kontaktu,u nas dalszy ciag lenia MIki swiruje:-p:szok:

Pirzonek a ty jeszcze nie na porodowce:-):-D:-D:-D:-D Mam do was pytanko czy ma ktoras z waz H2O mop parowy i czy jestescie zadowolone:tak: czy nie:no:.uciekam bo jeszcze chce was troszeczke poczytac i nadrobic zaleglosci:tak:

GUSIA Pirzonkowa ma :tak: i raczej jest zadowolona ;-)

AGIK ja uczestniczyłam w kilku spotkaniach ;-) czerwcówek, wrocławianek ;-) a nawet lubuszanek na dolnym śląsku :-D z opisaniem będzie licho :zawstydzona/y: ja przyrodnik i ścisłowiec, nie humanista ;-)

Jejku, co za dzień :szok: Piotrusia coś chyba w dupkę ugryzło i postanowił pokazać różki :wściekła/y: Pod koniec już nie mogłam na Niego patrzeć - miałam mord w oczach :angry:
W ramach robienia dziecku przyjemności, postanowiłam skorzystać z obecności mamy i wziąć Go na spacer na piechotkę (do tej pory jeździł w wózku - zalecenie pediatry). Masakra :baffled: Podobało się, a jakże - ale gdy po pół h zaczął charczeć i kasłać i uznałam, że wystarczy, urządził mi piekło :szok: Było wycie, rzucanie się na ziemię, łzy i gluty do pasa i jeszcze sporo wycia :szok: Zarzuciłam sobie na plecy i klnąc pod nosem zwiałam do domu. A w domu gdy usłyszałam świsty w oskrzelach i paskudny, uporczywy, suchy kaszel, to w 3 sekundy podałam lek rozkurczający :baffled: I zaczęłam wydzwaniać do lekarza :baffled: No i w sobotę jedziemy na pobranie krwi i badamy pod kątem alergii/astmy :baffled::baffled::baffled: Dobrze, że ten dzień się już kończy...

Dzagud no właśnie tak się czaję na tą Waszą Ustkę ;-) Miejsce nam się podoba, termin w sumie też - tylko chyba tam nie ma możliwości zaparkowania auta :baffled: A to spory problem, bo w takich miejscowościach latem tłok jak cholera i miejsc parkingowych (zwłaszcza darmowych) nie ma :sorry2: Ale może jeszcze przedzwonię tam i zapytam :tak:

Esiulek trzymam kciuki za Piotrulka
A moja Livka ma ciałko w takiej kaszce,odstawiłam nabiał czekolade,dobrze że ma moje stare cycy

Pirzonek-moze dzis bedzie ten dzien??? :-)
Dzagud-buziaki w Madziulkowa ranke :tak:
Esia-oj biedna Ty jestes z tymi chorobskami. Zdrowka!
Gusia-niestety nawet nie wiem co to jest mop parowy :confused:
Agik-ja nie pomoge, niestety nie dane mi bylo do tej pory sie z wami spotkac i niestety nie zanosi sie w niedalekiej przyszlosci :-(
A my bylismy na malej imprezce ostatnio-razem z Alusia, plan byl taki ze mlodej podamy butelke o 7-7:30 i pojdzie spac na materac, skonczylo sie na tym ze byla gwiazda wieczoru i zabawiala wszystkich do 22 :-) np. szla do lazienki, odkrecala sobie wode w wannie, moczyla raczki i krzyczala do nas "myju, myju". Potem zaczal sie koncert, zaczela spiewac i tanczyc, poniewaz wprawila wszystkich w zachwyt to tym glosniej i wiecej spiewala, popisy na calego. Potem jadla z nami krewetki (mleczka nie ruszyla) i klepiac sie po brzuchu wolala 'mniam, mniam ciuciu" czyli ciociu :-) Przykladala iPod-a do ucha i "HAAAALOOOO" na caly regulator, oczywiscie im bardziej sie ludzie smiali tym glosniej i dobitniej wrzeszczala :-) Na koniec rozwalila wszystkich jak zalozyla sobie polska flage na plecy i wolala "Popa" (wujek jej zapodal: Polska bialo czerwoni). No i tak to Alusia rozkrecila impreze, chyba w przyszlosci bedzie robic w rozrywce, hehe.
buziaki spioszki :-)

Izka-dopadla mnie Twoja doleglosc.Spatatkac ni mogu:no:ciekawe jak rano wstane:-D.
To nic tylko Alusie brac na imprezy,przynajmniej wiadomo ze beda udane dla wszystkich;-)

witam 2 w 1 :-):-)
coś rano zakuło, ze dwa razy zabolało jak na @ i cisza

Gusia
: tak jak pisała Gingeros mam to H2O
jestem zadowolona - ale nie kupuj w telezakupach tylko na allegro - połowa kasy
wyparza panele i super myje kafelki ;-)

Esia:
współczuję zachowania Piotrusia

reklama
Elmaluszek-ja dzis zato strasznie spiaca, padam i chyba bede chrapac na calego :-)
Pirzonek-no jakies sygnaly zaczynaja sie pojawiac to moze jednak dzis :-) A kiedy bys chciala urodzic gdybys mogla wybrac? :-) 17 juz odpadl...jakies inne zachcianki? :-)

Do góry