reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka-My mamy ten fotelik z Twojego pierwszego linku.Jestem przezadowolona.Uzywamy go do dzis,Amelka go uwielbia(karmimy sie,oglada bajki)Jezdzimy z nim wszedzie do znajomych bo Amelka sie z nim nie rozstajeTylko jest jeden problem.Sprawdz czy oni cos na tym allegro nie kreca bo na naszym foteliku jak byk jest napisane ze waga do 9kg.Wiec nie sadze zebys chciala tyle kasy wydac i uzywac miesiac czy dwa.No chyba ze ja mam jakas wersje mini mini:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
wpadlam tylko na chwile w ramach przerynika od kodeiny i dekstrometorfanu :baffled: Strasznie mnie dzis leb napieprza, w dodatku spadlam ze schodow i walnelam sie samym srodkiem kregoslupa o kant schodka :baffled::baffled: na szczescie babcia Iza jeszcze sie rusza chyba sie tylko poobijalam ale do tego ta glowa i sterta papierow do przejrzenia...kiepski dzien. Mam dola, ciagle czekam na dokumenty bo bez nich nie moge sie zarejestrowac na kwietniowy termin egzaminu, zaczynam swirowac ze nie zdaza z tymi papierami i wszystko na marne.

I ja też tylko na chwilkę...
Wpadłam napisać że dzień do d***, wogóle mam doła i nic mi się nie chce.
A Zuzka na pytanie ile ma rączek uparcie odpowiada że tsi:-D:-D:-D Jedyny miły akcent z dnia dzisiejszego.

Pozdrawiam... I miłej nocki.

Aaaa..... Walentynki.... Nie obchodzimy, od zawsze.... Mąż kupuje mi tylko czekoladkę. W życiu bym nie poszła z całym tym tłumem do knajpki, czy do kina...:no:

Helol:)
ja na szybciorka do Was zagladam,umeczylam sie dzisiaj zakupowym szalenstwem :p to juz jest choroba bo jak sobie nie kupimy w jeden dzien chocby dupsika to doly mamy hihi.Jak szalec to szalec:)

Agik przebranko niczego sobie ;P

Szopka polecam baaardzo ten z fisher price niebieski,na bank do 18 kilo wiec i strszy brat bedzie mogl sie bujac a dam sobie lep uciac ze bedzie w niego wlazil bo bedzie zazdrosny,wiec lepiej zaopatrz sie w cos mocnniejszego :))) Wklejam link zebys nie miala watpliwosci http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Bouncers-and-Rockers/Linkadoos-3in1-Rocker(0033103)
Mozna w nim spokojnie usypiac oseska bo po rozlozeniu takiej nozki robi sie na plasko prawie,taka kolyseczka,sa wibracje ,grzechotki i jak dzidzia bedzie mobilniejsza i pokopie sobie nozkami to samo sie rozbuja :)Frajda murowana:D

Aha hustawke tez mialam i jak Melcia malenka byla to caly czas w niej spala,bawila sie,jadla i tak w kolko,naprrawde ratuje zycie jak masz cos do zrobienia w domu .

Grzywka wyratowana przez fryzjera,stracilam glowna role w ''Plastusiowy pamietnik'' heheh :) Wiem,wiem...zdjecia :D

Buzole :***************************************

Ostatnia edycja:
Moje dziecko oszalało-a mianowicie przyszykowałam wszystko do kąpania M przyszedł z nim do łazienki a tu już słysze protesty ,że on nie myj myj,M go rozebrał a tu taki płacz jak by go ze skóry obdzierali:szok::szok::szok::szok: przyczepił sie do mnie jak małpka zaczepił się nóżkami i rączkami tak mocno ze nie mogłam go odczepić od siebie ,normalnie zdębiałam ,wpadłam na pomysł ,że wykąpie się z nim:tak:i nawet to nie pomogło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:darł się w niebogłosy takiej kąpieli jeszcze niemieliśmy takiej szybkiej,mokrej:-p :-(,i płaczliwej.:-:)-:)-(

Szopka- no patrz jaka gamonica ze mnie:-D:-D:-DJa zrozumialam ze to dla Czarka:-DCzy ja mam mozg?

Jak to dla Tymka to oczywiscie goraco polecam:tak:Jak Amelka miala tak 4-7 miesiecy to drzemka w czasie dnia odbywala sie wlasnie w tym foteliku.Zalaczalam wibracje 5 minut i juz spala.

Ja to jednak blondynka jestem:-DFarbowane wlosy nic tu nie zdzialają.

witam piątkowo :tak:

komp w pracy mi padł :wściekła/y: muszę swój własny przynosić by nie umrzeć z nudów :confused: dobrze, że mam mały zastój z robotą, nie wiem jak bym miała robić dokumenty na swoim :baffled: programy mi nie śmigają, bo klucza nie mogę wpiąć (brak odpowiedniego wyjścia)

Ant zafundował nam kilka cudnych nocek ;-) wyspani chodzimy i tak jakoś mniej warczymy :-D

walentynek też specjalnie nie obchodzimy ;-) jakoś nie przyjęło się u nas świętowanie w ten jeden dzień, wolę jakieś spontony przez cały rok, a nie tylko tego jednego dnia ;-)

Antka kąpiemy każdego dnia ;-) nie ma wyjątków, lubimy kąpiele :tak:

DZAGUD polecam stronkę Smaczne Dania - najlepsze przepisy w sieci... ;-) tam znajdziesz sprawdzone przez czerwcówki z e-mama przepisy ;-)

SZOPKA my mieliśmy taki leżaczek - bujaczek z Fisher Price :-D byliśmy z niego bardzo zadowoleni ;-)
3b8f8ab7385ce58d.jpg

reklama
witam się po dłuższej przerwie.

miałam mini depresję, ale juz mi mija:-p
stwierdziłam, że musze coś zmienić w swoim życiu więć, zaczełam chodzić na siłownię:-D (byłam juz dwa razy:tak:), zapisłam się na hiszpański no i narazie tyle. Ciekawe ile potrwa mój zapał:sorry2:

szopka mu mieliśmy leżaczek McLarena (kupiłam w smyku). Polecam.

agik świetny strój, będzie idealnie do Ciebie pasował. Czekam na zdjęcia:tak:

Dzagudku może makaron z łososiem wędzonym albo pieczone polędwiczki wołowe z warzywami z patelni (daj znać jak byś chciałą przepis)

gingeros gratuluję nocek. U nas niestety ostatnio się popsuły:-(

walentynki obchodzimy każdego dnia ;-):-)

buziaki dla pozostałych czerwcówek

Do góry