reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Pani w aptece kazała olejek na wacik i dopiero do ucha. Tak zrobiłam - i teraz szlag mnie trafia, bo półgłucha jestem :baffled:
Nigdy nie miałam problemów z uszami - zaczęło mnie boleć 2 dni temu, myślałam że od szczęki. Bo dentystę zaniedbałam... :zawstydzona/y:

A jak stoicie z zębami? Kurcze, muszę się wreszcie wybrać...

W zeszłym tyg pani dentystka powiedziała, że wszystko pieknie i żeby pokazać się na kontrolę w maju:)) Więc z ząbkami u mnie gites, jak się dowiedziałam o ciazy to zrobiłam dwie maleńkie dziurki i usunęłam kamień ze względu na dziąsła, teraz nie palę i kawy nie pija to nie wraca :p

w ciąży jeszcze nie byłam u dentysty :no: wybieram się jak sójka za morze, a przegląd przydałoby się zrobić. ogólnie z kłami ok, ale gorzej dziąsła, zawsze miałam z nimi problemy, a teraz jest jeszcze gorzej, krwawią przy każdej możliwej okazji.
dziewczyny wygońcie mnie stąd;-) nie mogę się dzisiaj zabrać za naukę, przeczytałam kilka stron i poszłam robić bezy, bo mnie naszło na słodkie, zobaczymy co z nich wyjdzie, aż się boję:szok:

Mam coraz większe wyrzuty sumienia, że tak to odwlekam... :zawstydzona/y:
Muszę się wreszcie zabrać... Na razie moja aktywność w tym zakresie ogranicza się do zastanawiania, czy wszystko ok ;-)
To super, że nie masz problemów :happy:

kachasek, koniec opierdzielania, do nauki przystąp, masz to zaliczyć w poniedziałek i juz mieć z głowy :tak: sio!;-)

skłamałam:baffled: byłam w ciąży u dentysty, bo poszłam wybielać ząbki, tyle że jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży:-( ale odstawiłam wybielanie chyba po niecałym tygodniu (jak się dowiedziałam)

reklama
Sorga poniedziałek poniedziałkiem, w niedzielę jeszcze czekaja mnie ubezpieczenia... jak mi się nie chce:no:
kończę się obijać, wyjdę z psem, potem chyba wskoczę do wanny i wracam do nauki:baffled:

Do góry