reklama
anni
Fanka BB :)
Kachasek to ci zazdroszcze bo u mnie - rz-ow to straszie jest. Od tygodnia sloneczka nie widac!...
No coz...moze ta pogoda przejdzie od was do mnie tu....hehehe
Okna to ja tez musze umyc - az sie prosza....
mam nadzije, ze nie zostajesz na "dlugo sama w domu"...
No coz...moze ta pogoda przejdzie od was do mnie tu....hehehe
Okna to ja tez musze umyc - az sie prosza....
mam nadzije, ze nie zostajesz na "dlugo sama w domu"...
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja też mam dziś jakiś leniwy dzień, za oknem szaro ciemno mimo że jest 10 stopni. Jak słoneczko świeci to od razu mam więcej energi, a tak to sama nie wiem co robić, chodze z kąta w kąt.
kachasek
matka-wariatka :)
zrobiło się szaro za oknem (ale przynajmniej za czystym oknem) a ja w dalszym ciągu nie wzięłam się za naukę skręciłam łóżeczko, żeby zobaczyć, jak wygląda w całości (wcześniej nie widziałam, bo wytargaliśmy od znajomej z piwnicy), musimy je jeszcze odnowić, bo córeczki znajomej jak ząbkowały wyżywały się na łóżeczku tylko jakieś takie puste to łóżeczko... już się nie mogę doczekać czerwca
anni
Fanka BB :)
No ja tez mam jakis leniwy dzionek...zeby dzionek hehehe od jakiegos czasu mam lenia jak stad doooo henn henn noo...
Pogoda nie pomaga i tez nie wiem co ze soba poczac...NIe Kachasku kochany, ja jej nie zabralam ci - moze to Witaminka - rozrabiaka :-) ...
Moj w pracy i wroci pozno, wiec jeszcze sie ponudze troche.
Wiecie, po tej wizycie w szpitalu zaczelam sie zastanawiac nad porodem w domu. Hmm... troche niby ryzyk fizyk co?
No coz, wiele kobiet - wszystkie znaczy sie co sie wypowiadaja o tym jak rodzily w domku sobie chwala...
Ja wiem...Hmm mam dostac jakis namiar na polozna co sie trudni porodami w domu zobaczymy co ona mi powie.
Pogoda nie pomaga i tez nie wiem co ze soba poczac...NIe Kachasku kochany, ja jej nie zabralam ci - moze to Witaminka - rozrabiaka :-) ...
Moj w pracy i wroci pozno, wiec jeszcze sie ponudze troche.
Wiecie, po tej wizycie w szpitalu zaczelam sie zastanawiac nad porodem w domu. Hmm... troche niby ryzyk fizyk co?
No coz, wiele kobiet - wszystkie znaczy sie co sie wypowiadaja o tym jak rodzily w domku sobie chwala...
Ja wiem...Hmm mam dostac jakis namiar na polozna co sie trudni porodami w domu zobaczymy co ona mi powie.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
To ja jeszcze moja malpke tu wstawie-moja lala tanczyc zaczyna:-)
Picasa-Webalben - Patrycja - TANCOWALA....:-)
Picasa-Webalben - Patrycja - TANCOWALA....:-)
reklama
byli dzis ludzie ogladać nasze autko- snoby taaakie że głowa boli, ale cóż nasz klient nasz pan... jutro spotykamy sie na serwisie peugeota- ale ylam zestresowanan na jezdzie że prowadziłam jak świezo po prawku. No cóż im szybciej sprzedamy tym szybciej pojedziemy po rodzinną brykę. Z tego wszystkiego nie pojechaliśmy na szkołę rodzenia :sick: