I zęby umyłam, i obiad zjadłam - a teraz za to płacę Młoda drze się od 2h Najedzona, odbeknięta, brzuszek nie boli, śpiąca jak cholera - leży w łóżeczku ze smokiem w buzi i się drze Łeb mam kwadratowyA zaszalałaś i zęby umyłaś?
Na szczęście Piotrek śpi.
Dziewczyny, piszę w sprawie dostępu do zamkniętego dla tych, które go jeszcze nie mają.
Doszłyśmy do wniosku - my, czyli "stare" ;-) Czerwcówki - że dobrze będzie, jeśli jeszcze chwilę z tym poczekamy. Nie odbierajcie tego jako ostracyzmu, czy braku akceptacji, bo zupełnie nie o to chodzi.
Dział zamknięty to miejsce, gdzie nie tylko zamieszczamy zdjęcia dzieciarni, ale głównie rozmawiamy o sprawach bardzo prywatnych, intymnych, niejednokrotnie bolesnych i - co także istotne - pozbawiających nas anonimowości. To takie nasze szczególne miejsce i chcemy zapraszać do niego tylko osoby, z którymi czujemy się jakoś zżyte, które znamy dłuższy czas i którym ufamy. A wszystko to wymaga i aktywności i czasu
Mam nadzieję, że nie poczujecie się urażone, bo - powtarzam - absolutnie nie o to tu chodzi.
No i tyle. Kończę przekaz i proszę nie bić mnie po głowie ;-)