kachasek
matka-wariatka :)
cześć wszystkim, to ja, pamiętacie mnie jeszcze? mam okropne wyrzuty sumienia, że tak rzadko do was zaglądam. ogólnie to nic nigdzie nie chce mi się pisać. teraz np powinnam pisać zadania z matmy, bo muszę oddać pracę zaliczeniową o 13tej. ale nie chce mi się.
na wizażu tylko od czasu do czasu wrzucam fotki wytworków, na które teraz też czasu nie mam za bardzo.
u nas ogolnie w porządku. Misiek zdrowy, łobuzuje;-) w pracy beznadziejnie odkąd mamy nową przełożoną brak słów na tą kobietę bezduszna karierowiczka za dychę i tyle...
w szkole ok, jak narazie to najlepszy semestr do tej pory (przynajmniej póki co najlepsze oceny, szkada tylko że dopiero na ostatnim roku). pracy licencjackiej jeszcze nawet nie zaczęłam. może do czerwca coś sklecę. zobaczymy.
no i tak sobie czas mija błyskawicznie, nawet nie wiem kiedy.
pozdrawiam gorąco
wieeeelkie buziale wraz z przeprosinami, ze was tak zaniedbałam
na wizażu tylko od czasu do czasu wrzucam fotki wytworków, na które teraz też czasu nie mam za bardzo.
u nas ogolnie w porządku. Misiek zdrowy, łobuzuje;-) w pracy beznadziejnie odkąd mamy nową przełożoną brak słów na tą kobietę bezduszna karierowiczka za dychę i tyle...
w szkole ok, jak narazie to najlepszy semestr do tej pory (przynajmniej póki co najlepsze oceny, szkada tylko że dopiero na ostatnim roku). pracy licencjackiej jeszcze nawet nie zaczęłam. może do czerwca coś sklecę. zobaczymy.
no i tak sobie czas mija błyskawicznie, nawet nie wiem kiedy.
pozdrawiam gorąco
wieeeelkie buziale wraz z przeprosinami, ze was tak zaniedbałam