reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
sie witam wieczorowo

Olla-tulkam Cie mocno,ech szkoda gadac:-:)zawstydzona/y:Moj nocnikowy sikacz nocnikuje ale daje znaki kiedy ma ochote.Czasami bez zadnych skrupulow rąbie w pieluchhy:-D
Dzagud-Madzia jak zwykle powala swoja roztropnoscia.Mam nadzieje ze chorobsko jednak Was ominie(no chyba ze chcesz zeby teraz kolo Ciebie polatali:-D)No i dzisiaj zrobilam Twoje pysznosciowe kluseczki mniam mniam.Tradycyjnie zajechalam palucha o tarke:wściekła/y:
Anni-połamancu kochany wracaj do zdrowka no i prosze mi sie tam nie kłócać;-)
Kotku-ja tez mysle o przekluciu uszu Amelce.Kolczyki juz dawno kupione a ja nie moge sie zdecydowac:zawstydzona/y:Napisz prosze czy uszka ladnie sie goją.No i powodzenie w naprawie wozka;-)Amelka nigdy nie chciala ssac smoka wiec tu nie pomoge(chyba ze zle zrozumialam i chodzi Ci o butle)
Anielap-Alez w Tobie werwy,podziwiam.milego weekendowania.
Esia-moja Amelka czesto robila taki mostek,ale szczerze mowiac nigdy sie nie zastanawialam czy to nienormalne:confused:Sama jestem ciekawa
Gusia-wracaj do zdrowka szybciochem;-):tak:
i pozapominalam:zawstydzona/y:
Szopka-zdrowka dla calej bandy,a Ty sie kochana oszczedzaj...

U nas tak sobie.Niby chorobsko juz przechodzi ale martwi mnie bo dzisiaj Amelce poleciala krew z noska:-(Nie wiem czy czegos jej brakuje czy o co kaman bo nie wyglada na oslabiona.Je tez ladnie.
Musze powiedziec ze rosnie mi mala strojnisia.Od 3 dni lata od rana w moich koralach i jak sciagamy wieczorem do kąpieli to jest przeokrutny ryk.Nio...No i pochwale sie ze nauczylam ją pic wode z miodkiem(moze to ja troche wzmocni)Wczoraj podalam pierwszy raz i wychlała 400ml:szok:Pozatym moje wszystkie kwiaty powoli tracą liscie i nie mam miejsca co by je gdzies wysoko postawic:-p:baffled:No i we wtorek przyjezdza do mnie brat.Niby oboje mieszkamy w uk a nie widzielismy sie prawie rok czasu,Mamnadzieje ze wszystko wypali:blink::blink:
Kolorowiastych snow kobitki

Ostatnia edycja:
Anni no przebkowala na niedziele,zaplacila 325 zl...ale co tam kasa...
ale juz tak sie nastawilam,a mama...musialybyscie slyszec jej glos,jak sie lamal,dobrze ze zawalu ni dostala,tak sie bidulka zdenerwowala:(

Sorki ze nikomu nie odpisuje,dola mam:(
Napsze tylko Esia i Kotus trzymajta sie!buziiii
Anni,Elmaluszek....eeeee nie wiem co ja chcialam...e tam ni wazne,lubie Was:)

Olla-To super ze jednak mama przyjedzie:tak::-)
Kingug-jakies pol roku temu moja Amelka tak zgrzytala dluzszy czas ząbkami i tez robilam badania na robaki i nic nie wyszlo.Moze po prostu ząbki jej przeszkadzaly bo to cos nowego w paszczy:-DTeraz juz tak nie robi i do dzisiaj nie wiem co to bylo
Fantazja-spokojnie,niektore dzieciaczki nie mowia do 3 lat.Moja Murmelia tyz nie chce gadac po naszemu.Musimy dzielnie czekac.

Olla no to jak Mama doleci po takich przejściach, to zabalujecie sobie za to przez dwa dni, BEZ PRZERWY, a co tam.:tak::-D
Niech się M o Amelcię martwi, jak taki lapa z tym samolotem.:tak::tak::tak:

Zdrówka dla wszystkich Misiaczków.

Przegraliśmy z Chorwacją. Nie powiem, żebym była szczęśliwa...:-:)dry:

Zgrzytanie czasem po prostu się zdarza - ja podobno zgrzytałam całe dzieciństwo, a zdrowa byłam jak ryba ;-) Nawet teraz zdarza mi się jeszcze zgrzytać przez sen... :zawstydzona/y:
Olla cieszę się, że jednak mama przyjedzie - i przykro mi, że tak wyszło...
elmaluszku powiem szczerze, że trochę nie mogę się już doczekać etapu strojnisi ;-) Bo Piotruś to najwyżej znalezioną gdzieś garderobę zarzuca sobie na głowę i tak biega :-D
pirzonku powodzenia a prasowanie sobie odpuść - z własnego doświadczenia wiem, że jak się naprawdę równo rozwiesi i potem ładnie wyciągnie... ;-)
Uspokoiłyście mnie z tymi mostkami, więc szperanie o tym w necie spadło na dalsze miejsce na top-liście "do załatwienia" ;-)

Coby bilans zdrowy/chory się zgadzał, gdy już dzieciaki przestały potępieńczo prychać, rozłożył mi się Małż :baffled::baffled::baffled: Ciupasem pognał do lekarza, ma infekcję wirusową, potwornie kaszle i boli go gardło. No miodzio. Już wyniósł się ze spaniem na antresolę, nie marudzi ani nic, no ale snuje się trupio blady i pomocy nie mam żadnej... Lecę z nóg po całym dniu i jeszcze wieczornych kąpielach... Kurka, niech szybko wyzdrowieje, bo ja padnę...
Dobrej nocki!

Kotek witaj kochana dzielnie się bijesz na tej wojnie:-Dcałuski ogromne dla księżniczek a dla ciebie order:tak:
Pirzonku ,no za chwilę możesz rodzić,torba się przyda ale najbardziej nasze kciukasy ;-)no i hyrbatka z liści malin na twoją długą szyję
Chorowitkom zdrówka
A mnie mój małż wkur...............niesamowicie,to chyba już poważny kryzys:wściekła/y::wściekła/y:wieku średniego:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie!!!!!

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Co za mecz :-( kicha starszna!!!!

A jeżeli chodzi o smoczek to chyba nie ma reguły, klaudia nie chciała smoka , ale trzymała calą dobe palec , i nie mozna było jej oduczyć , wszelkie sposoby stosowaliśmy i nie dało rady , a preparat przeciwko obgryzaniu był jej ulubionym, natomiast krsytain lubi smoka , ale naszczęście używa go tylko do zasypiania, dodam że klaudia miała krzwozgryz ale naszczęście już jest ok

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci a my mamy się już lepiej i w końcu na spacery chodzimy :-)

Do góry