reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A wczesniej lapala sygnal Elmaluszku? Jak nie to napisz bo moj troszku troszku sie zna:)
Buziolki dla jadka i pijka:-)

reklama
Olla-my wszczesniej sky`a mielim(on na astre skierowany) cyfre przywiezlismy teraz i musimy znalezc hot birda tylko nam nie wychodzi .Moje nadzieje sie rozwialy:baffled:

Kotek witaj:-) życze oby jak najszybciej cała rodzinka wyzdrowiała. Szybkiego porodu zazdroszczę, trzymam za słowo Twojego lekrza ze drugi poród to szybciorem ;-)
Elmaluszek probójcie z tą cyfrą, my w Polsce też nie zawsze mogliśmy od razu złapać sygnał, to wcale nie jest takie łatwe. Ale jesli są takie techniczne możliwości to na pewno się uda.
Toska kochana za bardzo przeżywasz...... Ja po skończeniu 25 roku stwierdziłam ze więcej urodzin nie obchodzę :-pi 30 jakoś przeszła mi niezauważenie. Zresztą nie ważne ile masz ważne na ile sie czujesz!:-D A tak w ogóle....
k040.gif
i pije właśnie Twoje zdrówko
k035.gif

Dziewczynki - Witam sie po dlugim czasie. Za chwilke wpadne na dluzej, ale najpierw mam pytanko: Czy pamietacie??? (Esia Kotek) lub wiecie?? Kochane wy wszystkie od kiedy pojawia sie wydzielina z piersi przy ciazy??? Leci mi cusss bialopodobnego LO MATKO juz panikuje, ale normalnie wizja ciazy mnie przeraza!!!! A moze to jakies zmiany hormonalne? Jakies pomysly please:sorry2:

Iza - zlota, moze ty bedziesz cos wiedziala na ten temat please...

Zaraz nadrobie forum ide teraz szperac po necie...:baffled::blink:

Ostatnia edycja:
Dobra juz sie uspokoilam. :-D

U nas dobrze jest oprocz tego, ze w naszym ogrodku z tylu domu - ktos o 12 w nocy kopie dolki... dziwna sprawa powiem wam i troche zaczynam sie bac...

W nocy slyszymy odglosy z ogrodu - idziemy zobaczyc a tu ktos przed nami zwial - zostawil tylko lopate:szok:

nio. .
Elamaluszku - Kochany WITAJ w UK ;-) !!! Zycze bys sygnal zlapala - nie poddawaj sie!!!!
Kotku - dziekujemy za "update" Powodzeia Sloneczko - bedzie niebawem lepiej:tak:

Oj to nie wiemy Elmaluszku,moze zamowcie fachowca,z odpowiednim sprzetem bedzie o niebo latwiej.Za samo ustawienie znajomy zaplacil 20 funciakow:)Powodzonka!!!Trzymam kciukasy:*

Anni:-DTy to zawsze przygody masz niesamowite:-):-DMoze to Ci ''letnicy''od Elmaluszka:rofl2:

Hej dziewczyny melduję że nie wytrzymaliśmy i dzis wieczorem pokazalismy Laurze siostrzyczkę. Normalnie miałam łzy w oczach, cieszyła się identycznie jak na widok psa :-D czyli piszczała robiła ajka tylko trzeba było pilnowac zeby nie za mocno to ajka robiła i sama podeszła i pocalowała Vaneskę w główkę. Oby zawsze tak było, tylko że na razie ma takie nieskoordynowane te ruchy że musze strasznie uważać żeby przypadkiem krzywdy nie zrobiła. Ale jestem szczęśliwa, juz nie mogę doczekać się takiego prawdziwego wspólnego przebywania razem. Miłego wieczoru i jeszcze raz dziękuję za Wasze wsparcie i miłe słowa :-).

Anni własnie doczytałam Twoje pytanie, w drugiej ciazy pamiętam że chyba troszkę płynu mi wyleciało mniej więcej około 7-8 tygodnia, ale chyba przezroczysty był.
Elmaluszeku my mamy w Niemczech polsat cyfrowy podpytam męza co zrobic żeby złapac sygnał.

Toska milion całusków 30-dziecho-ach kiedy ja kończyłam tyle dawno ..b. dawno ,więc wstydz sie małolato:-D:-D
Kotek ,ucałuj swoje księżniczki ,dupeczkę Laury delikatnie,to strasny ten twój połóg,wiem co to zastój w cycu i okropna gorączka,trzymaj sie kochana,będzie teraz już coraz lepiej:tak:

reklama
Kotku ucałowania dla Was wszystkich, trzymajcie się dzielnie babeczki i wracajcie do sił i formy:tak:(serce mi się kroiło jak czytałam o tych zastrzykach Laurki)

Anni mi nic w trakcie ciąży nie leci i nie leciało z piersi, za to po zakończeniu karmienia jeszcze ze trzy miesiące. Kurcze tajemnicza sprawa z tą łopatą - może macie tam skarb zakopany, albo trupa ktoś chciał podrzucić..:szok:

Elmaluszku powodzenia z antenką, kombinujcie bo czasem z tymi ustrojstwami trzeba się nieźle napocić żeby zadziałało:tak:

Poszaleliśmy dziś z Czarkiem po sklepach, ja w cienkiej bluzeczce, a w sklepach oszczędzają na ogrzewaniu i teraz mnie gardło pobolewa :zawstydzona/y::-(

Do góry