reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielap, możemy sobie ręce podać.:baffled: Magda dziś nie spała ani sekundy.:crazy: Nawet nie próbowałam Jej kłaść, bo Ona też jest super rozbawiona i rozbiegana, ciekawa jestem kiedy padnie.:szok:

reklama
Ktoś mi podmienił dziecko...:-D
Zuzka niedość że nie spała dziś ani minuty w ciągu dnia, to cały dzień ruszała buzią, i zjadła tak:
8 miseczka kaszki
11 kromeczka chlebka z serkiem
13 miseczka rosołu u koleżanki
14 już w domu mieseczke pomidorówki
16 obiad z nami, czyli mięsko i ziemniaki (niewiele, ale jak nią to i tak już dużo)
17 nektarynkę całą
18 monte calusieńkie
19.30 calusieńka butla mleka z kaszką
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ha, a do tego nie jęczała wcale i była rozbawiona do ostatniej kropli mleka w butelce. Pomogła mi w prasowaniu, posprzątałyśmy wspólnie jej pokój. I zasnął ten mój aniołek o 19.30 jak aniołek:-D

I od razu świat mi się wydał piękniejszy...

Anielap super, życzę więcej takich dni :tak:

A my dziś przjęliśmy tylko trójkę gości :sorry2: przyszedł dziadek z wujkiem i koleżanka M z pracy. Do babć Jacek dzwonił, ale niestety żadna się nie zjawiła :confused: ech szkoda gadać

Za to bardzo ucieszył się z prezentu od nas :-) kupiliśmy mu pióro i długopis parkera z nadrukiem shreka :-D Mam nadzieję, że to poprawi charakter jego pisma ;-)

Luka ja odwrotnie jakbym miała cały dzień z dziećmi siedzieć to chyba bym do czubków trafiła :zawstydzona/y:

Szopka tazdroszczę energii :tak:

JOLA mój brat Jacek jak tylko nauczył się pisać dostał pióro od rodziców i cały czas nim pisał ;-) i przyznaję, pismo ma cudowne! niby ja mam ładne, ale w porównaniu z moim bratem piszę jak kura pazurem :-D
buziaki dla ośmiolatka :tak:
:confused: a z babciami porażka :dry:

plany sylwestrowe? u znajomych małe party ;-) z dziećmi ;-) Antonek co prawda będzie najmłodszy, ale będzie miał do dyspozycji dwie dziewczynki z 2006 roku ;-) no zobaczymy jak sobie paniczyk z nimi poradzi :-D trza szkolić za młodu :laugh2:

Ginger na to liczę, bo narazie pisze jak ja gdy miałam 7lat :zawstydzona/y::-p
Mi pismo poprawiło się dopiero jak zaczęłam pracować ;-) dostałam wtedy od koleżanki pióro dla leworęcznych :-p

A co ty tak Antonka na starsze nastawiasz???:-D

witam :-)

Gingeros:
nastawiaj Antonka na starsze jak fajne ;-) młode dla niego jeszcze się nie urodziły ;-);-)
a u nas żeby być rodziną musimy doczekać Twojej Hanki dla Krzysia
bo my na dwójce kończymy produkcję ;-);-)

9.gif
1.gif

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy ostro się w tym czasie.
Z ostatnią kartką kalendarza zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
Niech już wystrzelą korki Szampana
A Wy bawcie się świetnie do białego rana
Wszystkiego najlepszego w 2009 roku
życzą Jagoda, Tomek, Weronika i Madzia

sdsdsd.gif

Ja siedzę w domku z mężusiem przed tv. Też może być miło. Właśnie zaczęłam sączyć szampana...

Do Siego Roku...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
My tez w domku,imprezka w cieniu wylazowywujacych zeboli:baffled:ale wystroilismy sie:-)saczymy drinusie i staramy sie milo spedzic ostatni wieczor roku:tak:
Do siego kochaniutkie!!!!!!!:-):-):-)

Do góry