reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej dziewczyny, dopiero co pisalam ze wszystko takie fajne a tu Alusia mi sie rozchorowala na calego. Najpierw caly dzien wymiotowala, a dzis rozwolnienie na calego, ja tu schizuje na maxa, moj P lazi i tylko wkurza, ciagle slysze "po co tu przyjezdzalismy, co za syfne zarcie itd." juz nie moge tego sluchac :-( Nie chce jesc, nie chce pic, koszmar. Mysle jednak ze to moga byc zeby, choc nigdy nie przechodzila tak ciezko :baffled: Ogolnie sie wszystko spie...
Przytulam wszystkich smutaskow.

reklama
Izuś zdrówka dla małej ,to napewno grypa jelitowa,szybko przejdzie,niech dużo pije i podaj jej smectę i jkiś probiotyk -trzymam kciuki całuski

Izka, mnie też się wydaje że to grypa żołądkowa a nie jedzenie.:tak: A co robić, Ty wiesz najlepiej!

Agik, popieram z całego serca Twoje słowa. :tak: A, no i bardzo się cieszę że Wojcio je wreszcie.:-)

A ja w transie - załączam dwa filmiki. Pierwszy oglądajcie raczej bez dźwięku lub mocno wyciszony, bo niestety nagrały się głosy moich domowych bab - w tonacji zbliżone do serialowej "niani Frani". Mój Mąż jak to usłyszał mało na zawał nie padł.:-D Jest to filmik instruktażowy jak otwiera się prezenty.
YouTube - Rozpakowywanie prezentów

A ten drugi koniecznie z dźwiękiem:
YouTube - Konwersacje przy jedzeniu

IZA zdrowia dla Alusi :tak:
też stawiam na jelitówkę ;-)

AGIK
doskonale ciebie rozumiem, ja też boję się o mojego Antonka i jak jemu coś by się stało ... nie przeżyłabym tego!
jak w nocy nie budzi się i śpi słodko, wybudzam się i prawię lecę by sprawdzić czy mu coś się nie stało :sorry2: Maciek się ze mnie śmieje, że schizuję, ale to silniejsze :sorry2:
brawa dla jadka :-D

JOLU
sto lat dla mojego kuzyna Jacka :tak: :laugh2:
569753gpv13ll7li.gif

TOŚKA kupiliśmy taki zwykły warsztat, co by sprawdzić czy w ogóle Antonek tym się interesi ;-) do tej pory bawił się zabawkową wiertarą i miał frajdę ogromną, a my czas dla siebie ;-) i dobrze, że żadnego full wypas nie braliśmy, bo dziecko owszem pobawi się, ale nie tak na full wypas ;-) oczywiście wali młotkiem w ściany i próbuje rozkręcić swoim krzyżakiem naszą szafę, ale zdecydowanie większe zainteresowanie wzbudziła w nim gąsienica gawędziarka i tandetny zabawkowy telefon komórkowy :-D będzie starszy, dostanie lepszejszy ;-)
a kupiliśmy coś takiego
STół - WARSZTAT + NARZęDZIA - SUPER ZESTAW! (498767972) - Aukcje internetowe Allegro

DZAGUD podeślę ci Antonka na degustację pasztetu ;-) brawo za ambicję! :blink:

Ostatnia edycja:
Dzagud ale ta Madziulka to słodziak, normalnie schrupię ją jak się kiedyś zobaczymy:-)

Jola sto lat dla Jacka :tak:

Izka
kciuki by Ali szybko przeszło :tak:

Toska no mam trochę energii, chyba to ten książkowy power drugiego semestru :-D

No i dzis lepiej, na szczescie, w szczece dwie nowe czworeczki ( u gory) spuchniete dziasla ale chyba juz dobrze bo zjadla normalnie. Dzieki za kciukaski :-)

Dzagud Madziulek jest nieziemska po prostu !!!!

Jolka buziaki dla solenizanta !

Izka - super, że już lepiej i, że się wyjaśniło co było sprawcą złego samopoczucia Alusi!

Ja mam urlop do 5.01 i jestem z Zuzią w domu...i powiem Wam uwielbiam TO !!!
Jest rewelacyjnie być 24 h z takim małym, kochanym, cudownie fajnym człowieczkiem.
...na co dzień dużo tracę.....

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Zu nie poszła dzisiaj spać. Wogóle. Jakaś taka rozbawiona, ciągle chichocze... Kotłowała się w łóżeczku ponad godzinę i d... Ciekawe kiedy zacznie się jęczenie...

Luka ja jestem z Zu cały czas w domku i bardzo to sobie cenię. Naprawde mi tak dobrze. Ale od nowego roku zaczynamy się rozglądać za jakimś żłobkiem i od września rozłąka.

Izka całuski dla Alusi, niech już wydobrzeje całkiem.

Dzagud Magdusia cudowna...Ma tyle uroku w sobie że ciągle czaruje i czaruje...:tak:

Esia pozytywne fluidy wysyłam do Waszego domku, niech już przestanie byc szpitalem. Zdróweczka dla maluchów i dla Was.

Szopka pozazdroszczę energii. Ja tak nielubię zimy, że zamieniam się w leniwca czekając tylko byle do wiosny.​

Do góry