reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Olla-zebys wiedziala, siedze jak na szpilkach. Zaraz zaczne pakowanie choc przy Ali to trudne :-) Dziasiaj ja nauczylam odrozniac czerwony kolor, tzn. meczylam ja kilka dni ale dzis wskazal dobrze moze przez przypadek. Ja mam to samo z tym leniem, calymi dniami siedze sama z Ala...takze tym bardziej sie ciesze jak gwizdek ze jedziemy jakies nowe geby poogladac :-D:-D:-D Mam wrazenie ze niunia sie juz nudzi ze mna. Po nowym roku pojdzie do zlobka chociaz na pare godzin w tygodniu bo adziczeje mi tu (razem ze mna).

Jo zmykawszy bo zaraz Pan i Wladca z pracy wpadnie ze slowami na ustach : ''a jesc jest?!!!''

A nie ma dzis heheh :p

Dobrunocu!!!!

Izka po twoim poscie o rozroznianiu ksztaltow z shape sortera,pozadzdroscialam i meczylam moja :) Mela sie cieszyla jak diabli i jak siedze z nia to potrafi sie skupic na tyle ze trafia czasami ale jak juz sama ma cos pokombinowac to tylko koleczko jest w uzyciu heheh:D Na rezste sie denerwuje i krzyczy :)Smiesznie to wyglada!
i gratuluje madrej panienki!Jestem w szoku!!!!

Ostatnia edycja:
o prosze! tak późno a tu taki ruch:-)

Esia, super, że z Małgosią lepiej. Dzielna dziewczynka:tak:

Izka lecę na NK pooglądać zdjęcia. A powiedz mi jeszcze, czy spirytus wysuszy skóry maluszka? Tak sie pytam na przyszłość, a nóż skorzystak kiedyś z rady pani doktor od Dzagud. Ja też jestem za naturalnymi metodami leczenia: czosnek, sok z cebuli, zdrowe odżywianie itd. Antybiotyku nie brałam od 20 lat. Stasiek też na szczęście jeszcze nigdy nie musiał brać. Oby tak dalej....:tak:

Toska-przyznam ze nie slyszalam o tym, wydaje mi sie ze moze wysuszyc ale skoro polecana pediatra tak stosuje to moze nie wysuszy, naprawde nie wiem, wieczorem poszperam w moich knigach. Ja tez wole naturalne metody takie sa najlepsze, no chyba ze juz jest tak powazny stan ze nie ma rady to wtedy antybiotyk (ale niestety ludzie naduzywaja :-( ).

Olla kufer mam, tylko ładuję buty w pudełkach, więc sama rozumiesz - jakby miała wpierniczyć luzem, pewnie już bym się za to wzięła ;-)
A na ten wózek już się śliniłam i nie pamiętam czemu odpadł :zawstydzona/y: Chyba tylne siedzenie nie rozkłada się na płask - ale głowy nie dam, muszę zacząć sobie wszystko notować, bo kurka więcej cycami wyciekło niż sądziłam ;-)

Spirytem pamiętam że dziadek nas nacierał przy przeziębieniu - klatkę piersiową, plecy i właśnie stopy :tak: Ale pojęcia nie mam, czemu akurat dziadek :confused: Daleko nie miał, z 500m no ale czemu nie rodzice :confused:
Pulmex już sobie zamówiłam w aptece - oby się nie przydał :dry:
Zmykam spać. Mała miała wieczór trolla :szok: Usypiała na 3 minuty i znowu stękanie a przy braku reakcji wrzask :szok: Ale wszystko Jej wybaczę, bo taka dzielna jest dziewczynka :happy2:

izka super zdjęcia, ale mieliście fajną podróż:tak: Z z Ali to niezła podróżniczka rośnie:-) Super. Zatęskniłam trochę za czasami, kiedy pakowałam torbę, kupowałam bilet i leciałam w świat :zawstydzona/y::-( Jeszcze 18 lat i wrócą te piękne czasy ;-):-D

Witam sie i ja poznym wieczorkiem
Esia-bardzo sie ciesze ze Malgosia taka dzielna,ze zdroweczko wraca ;-)Oby jak najmniej chorowala:tak:
Anielap-alez Was spotkalo i to jeszcze przed swietami kiedy duzo wydatkow.Tulam monco kochana.A co do niejadkowania Zu doskonale cie rozumiem,u nas tez znowu przeboje i az w bebechach mi sie wywraca na sama mysl o karmieniu.Amelka nie wazy jeszcze 9 kilo:szok:
Dzagud-kanapa bardzo mi sie podoba,rewelka:tak:nie myslalam ze takie ostre kolorki moga sie tak fajno prezentowac.A jak nozka?bo niestety gdzies mi umknelo:zawstydzona/y:
Toska-stargard pozdrowiony:-DMowisz-masz:-D
Izka-tez jz podrozą zyjesz.Kciuki zeby wszystko gladko poszlo

I reszte zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(Za duzo chcialabym na raz

My dzisiaj robilismy badanie ogolne moczu,mocz w kamerze i morfologie z rozmazem zeby sprawdzic czy niejadek ni mo anemii.Jutro wyniki i prosze Was o niezawodne kciuki.Ponadto dziadki nie moga sie nacieszyc Amelka i ona nimi.Nie chce w dzien spac a potem marudzi z przemeczenia.Np.dzisiaj usnela o 18 na dziadku w ksiegarni i tak ja nieslismy do domu na spiocha:-DZ psem zyje w pelnej symbiozie,karmi go az biedny ruszac se nie moze.I trzeba jej pilnowac bo wyjada jego karme z miski:baffled:Padam na cycki ze zmeczenia.Dobranoc babeczki;-)

reklama
Hej elmaluszku:-)

Ja własnie obejrzałam wszystkie Wasze zdjęcia na NK, (wszystkie są super) powysyłałam zaproszenia, mam nadzieję, że nikomu obcemu przez przypadek nie wysłałam:-D elmaluszku tylko Ciebie nie znlazłam:dry::-D

Ok lecę spać, jutro zostaję w domu, znając moje szczęście Stasko obudzi się o 7.00:crazy:, a zazwyczaj śpi do 8.30.

kolorowych snów:-)

Do góry