reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Poradzilas sobie z powodzia Aniela?Buziakuje i powodzonka!
A swiat czemu nie lubisz?
Ja swieta kocham a najbardziej zapach galazek choinkowych polozonych na palacym sie gazie...(tak obok zeby sie tlily tylko yyyymmmmm....:))

A wlasciwie to zignoruj moje pytanie,,nie powinnam byc wscibska,a Ty masz swoje powody.Juz zbilam sie po lapkach:p
Taka wszedobylska Ola jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Monia fajnie ze sie odnalazlas nam:)Pare z Was ucieklo i BB nie bylo juz takie jak kiedys ale teraz wszystko pomalutku wraca do dawnej swietnosci :)))

Hej kobietki :-)

Nie odzwywam się, bo jakoś dołka załapałam :confused:
Czytam sobie co u Was słychać ;-) trzymałam kciuki za Małgosię i trzymam nadal za pracę Olli :tak:
Anielap kurcze współczuję zalania :-(
Esia Olla dobrze pisze, ja mam wózek Jane (co prawda jednoosobowy ;-):-D) i jest naprawdę fajny :tak:

Jutro ostatni dzień w pracy i dwa tygodnie wolnego (z małą przerwą 27 w sobotę :baffled:)

Jolka wyskakuj szybko z dolka!
Hop siup i wracaj do nas bo smutno bez Ciebie!:-)

Aha i dziekuje za kciuki:tak:Buzka:*

Esia-ciesze sie ze z Malgosi taka dzielna, silna mala slicznotka!
Toska-juz przyjelam, sorki za opoznenie :zawstydzona/y: Co do pulmex-u jest naprawde fajny, sama tez go stosowalam, ma dobrze dobrane olejki eteryczne tak zeby nie zniszczyly delikatnej skorki dziecka :tak: Mozna juz u 7 miesiecznych stosowac.
Dzagud- z tym spirytusem salicylowym to nie slyszalam. Na pewno jest przeciwbakteryjny ale nie sadzilam ze mozna dziecko wysmarowac :-) Tez sie czegos naucze :-) Oparzenia mozna smarowac spirytusem i ladnie goi bez blizn to wiem na pewno :-) Chyba sobie wieczorem powtorze ten dzial :-)
Buziaki dla czerwcowek, chyba nie wymienie wszystkich.

reklama
Ja to len dopiero jezdem bo przygotowania w sferze planow:-D:zawstydzona/y::-D
Ale ja caly dzien z mala jestem sama ,a przy niej to nie barzdzo da sie cos zrobic,a jak spi to mi sie poprostu nie chce,tak mnie Melka wymeczy,ze leze i zdycham ewentualnie siedze i pisze na BB:-p
jUZ PEWNIE PODEKSCYTOWANA JESTES WYJAZDEM...JA BYM BYLA,A WLASCIWIE JESTEM BO MAMA MOJA PRZYLATUJE 30 STYCZNIA:-)I JUZ SIE PAKUJE HEHEH:-D I GDYBY MOGLA TO JZU NA TERMINALU CZEKALA BY :rofl2:

Do góry