reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Muszę się wam czymś pochwalić:-):-):-)
Natalia zjadła sama zupkę, większą połowę, nieźle wiosłowała i nawet się bardzo nie pobrudziła. W niedzielę też jadła sama rosołek, ale tylko troszkę, resztę ja podawałam, a dziś sama samiuteńka.
Tak jej się spodobało, że drugie danie też sama, ode mnie nie chciała. I zjadła prawie wszystko.
Ciekawe jak jutro?:happy::happy::happy::happy:

Atra witaj;-)

reklama
Olla a co mam zrobić...naszego kundla-obrońcę mama w nogach to chociaż w stopy grzeje...no czasem wyliże :-D:-D:-D
Dziewczyny ja też lubię filmy grozy...ale sama w życiu! Po takim filmie czasem męża budzę, żeby mnie do wc zaprowadził :tak:

Aniajw no pięknie! Brawo dla małej!
Mi Jakub jak ostatnio sam kisiel jadł...Zaczynał ładnie łyżeczką a kończył oblizując łokcie...

No super Anijaw! Gratki!Alez Zosia Samosia ,dorosla panienka i zdolna bestia ze zupke potrafi sama wciagnac...wiesz rosolem to nawet ja sie zawsze poleje po brodze hehe:-D No i tez zauwazylam ze jak dzieciak je sam to lepiej smakuje,przynajmniej narazie poki nowa umiejetnosc ich fascynuje;-)

Dziewczyny o tych horrorach to ja też , lubię oglądać, ale nigdy sama. Zawsze z m. a i tak potem się boję przejść z pokoju do pokoju. Musi iść ze mną i światła wszędzie pozapalane. Powiem, że mnie to ta muzyka najbardziej przeraża, gdyby była taka wesoła to pewnie byłoby inaczej. No ale to by nie był horror.:-):-):-):-):-)

Monia nooo hehehe:-D:-):rofl2:
Atra ja tez mialam psa ''obronnego'', jak sie tylko sciemnialo to wlazila pod koc i juz do rana nie wychodzila:-p

reklama
Olla no wiesz po brodzie to jej się trochę lało, ale nie aż tak żeby zmieniać bluzkę. Nati nie toleruję śliniaków, od razu ściągnie.

Też myślę że mała zdolniacha, dzięki za gratki.

Do góry