reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki za wsparcie.:-D;-)Wiem, wiem, ale ja panikara jestem. Pieprzyć ten internet, wpisuję ból głowy u dziecka a tu mi meningokokowe zapalenie opon wyskakuje - a Madzia jeszcze nie szczepiona.:-(Ale byle do przyszłego tygodnia - wstępnie się już z lekarką umówiłam na szczepienie obu pannic ok. 9tego i będę mieć z głowy (pod warunkiem że mi się znowu któraś nie rozłoży:wściekła/y:). I prawie 500 zł znowu pójdzie, bo przecież Magda jeszcze ma przypominającą na 1,5 roku.:-:)szok: A Weronika mi cóś nie za wyraźnie wygląda, oczy podkrążone - no może to wynik wczorajszego oglądania Tańca z Gwiazdami do godz. 22giej. :crazy:

Olla, dzięki jak zwykle za poczucie humoru.;-)

A wiecie co, u mnie się teraz sypnął wór z dziećmi wśród znajomych. W piątek "urodził" Córcię kolega z pracy, dziś dostałam z samego rana sms od znajomego z wakacji że dziś rano urodził się mu Synek, a na ten piątek kolejny kolega z pracy będzie przez cesarkę rodzić bliźniaki - parkę. Och kurczę, ale się dzieje.:-)

A co do forum, to mnie jest też przykro, bo jakoś tak puuusto. Esia jest usprawiedliwiona, ale reszta? Wiem, budowy, praca, szkoła, dziecko, ale... szkoda...

reklama
To teraz cale forum dla mnie :-) Olla-nie mozesz pisac wtedy kiedy ja???? :-)
Dzagud-z tym zapaleniem opon to chyba fajtycznie poniosla Cie fantazja, skoro Madzia ma sie dobrze, nie jest ospala, nie wymiotuje, ladnie je to znaczy ze tylko guza sobie nabila, ja wiem ze to sie latwo pisze. Jak Alusia sie uderzy to tez wariuje, taka to juz rola mamusiek :-)
Elmaluszek-niezlych masz letnikow, swoja droga mozesz prowadziuc ciekawe obserwacje, u mnie nuda :-( Chcialabym chociaz takich letnikow :-) Kiedy jedziesz do PL? Tak mi sie przypomnialo z tym syropem Multisanostol, nie wiem czy napisalam ale tam jest witamina D wiec jak zaczniesz dawac ten syrop to trzeba bedzie wycofac te kropelki z witamina D.
Wszystkich pozdrawiam, szkoda ze tak slabo ostatnio z ludzmi.

Słowo ode mnie :-D - melduję się, że jestem :tak:
JESTEM.
(staram się być - znaczy się....:zawstydzona/y:)

Tylko czasu brak mi ostatnio na wszystko - jak zwykle.
W niedzielę przyjedzie do mnie moja 3letnia siostrzenica i zostanie do świąt - wtedy dopiero będzie sajgon w domu - Zuzia i Julcia razem :szok: już nie mogę się doczekać ....

Izka ja jestem tylko M juz wrocil z pracy i drze kapcia ze czas z nim mam spedzac a nie z Wami heheh...zazdrosnik :p

Luka no witojcie babko!!!!Ojojoj!!!Bedzie sie dzialo,dziewczyny beda rzadzic!Trzymam kciuki hihi!
Do mnie na ferie zimowe przyjedzie corka od szwagierki Anulka,ale ona to juz pannica wiec bede miala opiekunke do Amelli :D Polazimy po sklepach,posmiejemy sie,poplotkujemy...fajnie bedzie.Moja mama tez w tym czasie bedzie .Juz nie moge sie doczekac :)))

Izka-no my juz 16 jedziemy i tak sie nie moge doczekac ze chodze jak za przeproszeniem z patykiem w dupie:-D:-D:-D.Ten multisanostol bardzobym chciala podawac.(obgadam to wszystko z lekarzem).Dzieki za info-napewno przestane wtedy podawac d3.Ach jak to dobrze miec takiego specjaliste jak Ty:tak::tak::tak:
Dzisiaj Murmelka nawet ladnie je tfu tfu nie zapeszac.

A i powiem Wam ze co do tych letnikow sekciarzy to tam jest taki mlody indianin i ma takie piekne geste czarne wlosy do pasa,Jeju jak mi sie marza takie wlosy.Nie to co te moje chabezie trzy na krzyz.Az z wrazenia wlecialam do domu i przypomnialo mi sie ze dzisiaj rewalidu nie polknelam:-D

Ja tez jade do PL ale 21, troche sie cykam podrozy, bo ALusia caly czas bedzie na moich kolanach :rofl2:, mam nadzieje ze wytrzymnamy obie. Ale bardzo sie ciesze ze zobacze cala rodzinke.
Elmaluszek-Indianin, to juz brzmi calkiem interesujaco :tak:;-):-D U mnie niby takich duzo ale nie robia zgromadzen typu "dziki okrag" wiec nie jest to takie fascynujace. A moze oni przywoluja ducha "bladej twarzy", ale masz wesolo :-) A z totalnie innej beczki -revalid, fiu fiu dobra rzecz :tak: Ja juz chyba mam jakies zboczenie na punkcie lekow ale to wynik braku pracy od 7 miesiecy!!! Dzis znow doatalam pare ogloszen z "wysp". Meza nakrecam wiec moze bedziemy sasiadkami :-) Kto wie, licze za w czasie Swiat rodzinka mi pomoze przekonac meza :-)

reklama
Olla to ja jeszcze raz dla Ciebie wspomnę: Czuję się cosik ostatnio fatalnie. A z testowaniem to przeciągam na złośc mojemu m. On bidak na samą myśl o drugim dziciaczku dostaje drgawek ze strachu;-) A jako że jestem na niego zła jak chol*** to test zrobię może jutro, może za tydzień.... Niech czeka wstręciuch i się stresuje:tak:

Izka no jesteś wielka!!! Dzięki za te wszystkie informacje. I nawet chyba się skuszę na ten Revalid:-D jak już tak dobrze o nim piszesz:tak: Do lekarza z Zu idziemy za niecałe dwa tygodnie na ważenie to będę wszystko konsultowac. Jeszcze raz dziękuję.

Dzagud "sypią" się u Ciebie dzieciaczki, ha, ha!!! Ale ja też nareszcie mogę napisac że zostałam ciocią. Moja psiapsióła która miesiąc leżała w szpitalu właśnie dzis przez cesarkę urodziła Majkę. Wiem tylko że już po, ale żadnych konkretów:no::-(

Pochwalę się jeszcze, że jutro idę do fryzjera:-) A pojutrze do kosmetyczki, a popojutrze do dentysty:-(

Achhhhh, i to tyle...​

Do góry