reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
SORGA gratki bycia kwietniówką 2009!!!!!!!!!!!

ech, ja to muszę jeszcze trochę poczekać :sorry2: ale cieszę się, że przynajmniej wy tak ładnie sie płodzicie :-p

No witaj Sorga! Powtarzałaś już betę???? Ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Uprzedzam, że kwietniowe dzieci to uparte Barany (patrz Weronika), tak że uwaaaaażaj.:-D

Gingeros, super że już z powrotem jesteście i że wakacje się udały. Oglądałam zdjęcia - Antonek jak zwykle super, swojego Maciejkę wreszcie pokazałaś, ale gdzie Ty jesteś, hmmmmm???:crazy:

Zastanawia mnie gdzie nam się Kotek zapodziała? Co słychać u jej brzuszka i czy wiadomo już czy Laurka będzie mieć siostrzyczkę czy braciszka.

Wiecie, tak sobie myślałam, że ja też marzyłam o (przynajmniej) jeszcze jednym dziecku, ale warunki mieszkaniowe mi nie pozwalają i długi czas miałam taki straszny "ścisk" w żołądku z żalu. Ale ostatnio tak sobie pomyślałam, że tak naprawdę, to ja te 2 razy miałam wyjątkowe szczęście. Moje dzieci były spokojne, bezkolkowe, bezproblemowe, przesypiające praktycznie od początku całe noce (lub budzące się tylko na papu na kilka minut), nie wrzeszczące i wszystkożerne. I stwierdziłam, że już za 3 razem takie szczęście by mi się mogło nie trafić, a nie wiem czy bym to przeżyła.:-D Ja jestem straszny śpioch i leń i to że od 6 lat chodzę niewyspana bo moje dzieci wstają bez względu na dzień tygodnia najpóźniej o 7 rano, to już dla mnie męczące. A jakby mi się tak trafił następny egzemplarz nie sypiający w nocy w ogóle, to albo bym zwariowała albo własne dziecko udusiła.;-):-D W każdym razie natura wiedziała co robi dając mi takie grzeczne dzieci, bo myślę że depresja poporodowa by była u mnie gwarantowana. Więc może to i lepiej żeby losu nie kusić i poprzestać na dwójeczce.:-D W końcu już mamy normę wyrobioną i na naszą emeryturę już ma kto robić.;-):-p

No witaj Sorga! Powtarzałaś już betę???? Ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Uprzedzam, że kwietniowe dzieci to uparte Barany (patrz Weronika), tak że uwaaaaażaj.:-D

Nam wypada 28 kwietnia , czyli byczątko, a mój Kot urodzinki ma 29, wiec bede ściskać nogi, żeby mi się w życiu drugi taki egzemplarz trafił :p

Dzagud te twoje dzieci takie udane, że myślę że niepowinniście marnować tak dobrego materiału genetycznego ;-):tak::-D Innymi słowy do roboty!!!

Hejo babeczki

Anni-
nie pykaj szybko rozpakujesz graty i po sprawie:-D:-D:-DA mieszkanko takie slicznosciowe ze sama bym sie przeprowadzila:-DA goscie goscie tura1 z 3-na razie zwiedzamy troche z dziewczynami,fajno jest mam z kim popaplac.
Dzagud-ja tyz jestem dzidzius kwietniowy uparty baranek:tak:Moze chcesz zamienic Weronike na mnie:-D:-D:-p
Sorga-ciesze sie z Toba.Teraz to zaczniesz znowu urzedowac na forum.Tylko nie zostaw nas dla kwietniowek:-D
Gingeros-super ze wakacje sie udaly.W wolnej chwili przejrze zdjatka,napweno sliczne;-)

DZAGUD ja robiłam za fotografa, więc mam mało wakacyjnych fotek z Antonkiem :sorry2: ale co nieco znalazłam na płytce, więc za chwil kilka i ja się ujawnię :-D

Gingeros, obejrzałam. Malizną śmierdzi:dry:, ale niech Ci tam będzie.:-D Fajna Mamuśka z Ciebie.

Sorga, nie psuj mi koncepcji, dobrze?:-D Bo ja to sobie wmawiam coby mi szkoda nie było że już pora warsztat na strych odstawić. A prawda jest taka że jakby warunki były to na pewno jeszcze z jedno "barszczewszczątko" by się znalazło. Już ja bym Małża przekonała do tego.;-)

Elmaluszek, a z którego kwietnia Ty jesteś? Bo mój przemądrzały upraciuch z 4tego. Ale wiesz, może i bym zamieniła, bo Ty jesteś dorosła i jakoś byśmy doszły do porozumienia, bo z Weroniką to czasem ręce mi opadają. :angry:

reklama
Sorga gratulacje jeszcze raz :-) Cieszę się bardzo z Trollątka :-D
(u nas też okresowo bywa Trollu, gdy zeżre Jamiołka :-D)
I fajnie że teraz będzie Cię tu więcej :-)

anni powodzenia przy przeprowadzce :tak:

Dzagud z tym odstawianiem warsztatu to nie mów hop, tylko zasuwaj do kolektury i graaaaj!!! :-D

Dziś dyżuruje u mnie mama i właśnie wzięła Piotwora na spacer. Uff... Idę popolegiwać :-)

Do góry