reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elo dziewczyny
U nas temperatura ponad 38 juz drugi dzien i juz sama nie wiem czy to ząbki czy co.
Kataru ni ma kaszlu tez niam.Hmmmmm....Najdziwniejsze ze czopki nie pomagaja:-(

reklama
Elmaluszku a Amelka nie była ostatnio szczepiona ? Bo ja dziś mam wrażenie, że Maks też trochę stan podgorączkowy ma :confused: ale on był szczepiony tydzień temu :blink:

Anni zrobiłam zdjęcia i wklejam, tylko mam prośbę: napiszcie szczerze co o tym myślicie? Może coś jeszcze zmienić?

I kapelusik (kwiatki są narazie tylko położone, bo zastanawiam się czy je przyszyć)

Dzagud jakżesz bym śmiała cię denerwować:-D
Jola poproszę fotki sukienki:tak:
pisałam już do anni, ale że tu wlazłam, piszę wszystkim - rachunkowość zaliczona... na 4:tak::-D ufff, jeszcze ekonometria i wakacje:blink:
Esiu coraz częściej zastanawiam się nad tym, o czym gderasz, ale kurcze nie wiem gdzie i jak i czy ktoś zechce:confused:

Jolka-no szczepionke mialysmy juz miesiac temu po ktorej Amelka zachorowala i byla cala wysypana.Kolejna mialysmy na jutro ale przelozylam ze wzgledu na temperature.Dziwne to jakies.
A sukienka szczerze szczerze sliczna:tak:

A dziewczyny zauwazylam kilka dni temu ze przed wejsciem do domu na dachu mamy gniazdo os.Az mnie ciarki przechodza jak widze jak wlatuja i wylatuja.Nie wiecie moze gdzie sie zglasza takie rzeczy?Bo samemu to nie bedziemy ryzykowac zeby ich nie rozjuszyc:wściekła/y:

Kachasku - pisalas? Nie dostalam!!!!!!!!!! A dostalas moje zycienia????????

Gratki Czworeczki Zdolnacho Nasza!

Jolka - ja mysle,ze jest SLICZNA. I mowie bardzo szczerze!:-)

Elmaluszku a masz Belladone? - 2 kuleczki 9Ch co pol godziny poki goraczki nei zbije - my mielismy to samo - skad przyszlo nie wiem, wiem tylko ze objawy typu kaszel i katar pojawily sie kilka dni po goraczce - czy to wirus jaki? Czy zabki - do dzis nei wiem. Belladone jak kupisz tu w sklepie - zobacz jaka dawka jak 30 to jedna kuleczke Amelce daj. i za godzine nastepna.

Wiesz co... podaj dzis jej na noc jednak ten Engystol - jak to wirus to pomoze. Pol tabletki z mleczkiem i jutro rano tez.

powodzenia!

reklama
Anni-dziekuje kochaniutka.Martwiam sie bo ja wiesz z tych co panikują.Podam engystol a tego drugiego poszukam jutro.Tylko jak ksiezniczka raaczy zjesc bo tyz mamy problemy.Ale jak rozpuszcze na lyzeczce to chyba nic nie bedzie.
Jola-dzieki za informacje o osach.Musimy wyeliminowac to gniazdo czym predzej

Do góry