reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka-nam najlepiej zaklada sie sukieneczki ktore mają guziczki z tylu od pasa w gore.Mamy kilka takich ze np.3 guziczki od szyjki w dol ale wtedy jest niewygodnie sciagać,bo tak ciasno.To tylko nasza rada nie wiem jak u pozostalych;-)

reklama
Kotek super, że podróż się udała:tak:
Gosia dużo zdrówka:tak:
Elmaluszku powodzenia w nauce:-D
anni głowa do góry, jutro będzie lepiej:tak: ja się już nie rozpisuję na temat mojego, bo chyba by mi miejsca w poście zabrakło;-) wiem jedno, że nie raz mam już serdecznie dość i nie raz mówię "wyjdź", a jak wychodzi to mam ochotę ryczeć i przeklinam samą siebie, że mu kazałam wyjść.

i tak sobie ostatnio pomyślałam, że gdyby tak zamienić się tymi naszymi chłopami jak w programie "zamiana żon" to ciekawe jak szybko wracaliby do nas "wyprostowani":cool2::-D

Eh widzisz te nasze chłopy uż takie są :no: ja czasami jak się wkurzę to mówię mu, że jak ma tak być to niech lepiej wróci do mamusi, a do dzieci przyjeżdża w weekend i wtedy z przyjemnością się nimi zajmie, a nie z przymusu, ale kurde nie chce wrócić do mamusi :-p

hehehe racja...:-D;-) Jolka.

Dziekuje dziewczynki. Zawsze na Was moge liczyc. Nie znam odpowiedzi jak z ta kwestia sie rozprawic:-( .Bo jak pisala Emmila - lepiej wlasnie *Jolka ;-):-D nie dawac mu ultimatum... Ale jak inaczej?????

ech... wlasnie prowadzimy rozmowe, ktora nie wiem czy do polepszenia sytuacji doprowadzi - ale zawsze warto ;-) :sorry:

Jolka masz jeszcze jakies sugestie kochana???

Witam,

Brak mi weny i złe samopoczucie:-(, ale czytam Was na bieżąco.

anni Twoje historia zawsze poprawiają mi humor:tak:

jola mi podoba się bardziej ta sukienka z Nexta, wprawdzie nie jestem mamą dziewczynki, ale może zatrzaski:dry:

Miłego weekendu :-)

Anni a ja mam inną teorię, teraz Wy jesteście Jego rodziną, całym światem i choćby się waliło, paliło to Wy powinnyście być na pierwszym miejscu, powinien Was bronić( a nie stać grzecznie i wysłuchiwać palanta kuzyna jak do Ciebie się hamsko zwraca)Kuzyn to jaka rodzina?? Byle jaka-Wy jesteście najważniejsi.

anni kuzyn to nie jest jakaś bliska rodzina, a też - z Twojego opisu - nie wygląda na wartościowego człowieka. I potraktował Was (i Ciebie w szczególności) poniżej wszelkiej krytyki. Ja bym palanta olała i odmówiła wszelkich kontaktów. Dla Twojego to Ty i dziecko powinniście być najważniejsi - takie są priorytety. Wiem że bywam kategoryczna, ale uważam, że życie jest na tyle krótkie i nieprzewidywalne, że szkoda je marnować na zbędne nerwy i tracenie czasu z niewartymi tego ludźmi :tak:
Moja Przyjaciółka (ze zbliżonych powodów co Twoje) urwała kontakty z bratem swojego - i jakoś świat się nie zawalił. Jej P. sam przyznał, że widywanie się od święta zaspokaja jego potrzebę bycia źle potraktowanym ;-)
Chłopa chyba trzeba porządnie ustawić co do priorytetów - kto tu i w jakiej kolejności jest najważniejszy, a potem przypominać ;-)
O, i doczytałam siwuchę - i zgadzam się w 100%!!! Twardo i z buta go i do pionu! :-D

jolka ja to pojęcia nie mam - obydwie są śliczne :zawstydzona/y: Ciekawe czy kiedyś będę miała okazję wybierać ;-)

Kotek cieszę się, że podróż w miarę udana :tak:

Zaraz spadamy po karnisz do pokoju dziecięcego (tak urządzamy na raty, gdy skończymy, wrzucę Wam jakąś fotkę :tak:), zasłonki już kupiłam IKEA | Tekstylia dla dzieci | Zasłony i firany | BARNSLIG DJUR | Zasłona :-) Ale mi się nic nie chce...
Miłego dnia!

reklama
Anni jakbym miała na to jakąś radę, to sama bym się do iej zastosowała :-D a tak niestety często mamy spięcia w tym temacie :wściekła/y:

Wy mi tu dziewczyny nie piszcie o zatrzaskach, bo ja wiele rzeczy uszyć potrafię, ale akurat zatrzasków ładnych zrobić nie umiem :zawstydzona/y:

Do góry