reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jesteeeeem!!! właśnie weszłam:tak:
dziękuję bardzo za komplementy:zawstydzona/y:
Esiu ględź, ględź - może coś wyględzisz;-) nie będę cię zmuszać do ględzenia i nie pokażę nic więcej:cool2:
anni proszę, połóż się i do wyjazdu nawet palcem nie ruszaj:dry: jak ręka?

reklama
Miło, że się kino podobało - w sumie to dopiero teraz czuje się w pełni doceniona i dowartościowana:-D, bo moja rodzinka to jakos tak jednym okiem oglądała, na koniec zabili brawo, tesciu stwierdził ze moge filmiki za pieniądze kręcić ... ale większych ochów i achów nie było.... kij im w oko.... a może za bardzo wymagająca jestem.....:eek:
Apropo's chłopów to mówie wam - każdy chłop marzy żeby być pantoflarzem... niby się puszą, co to nie on...figo fago, mucios macho ........ a na koniec " to w co mam się ubrać?", albo "to jaki jest plan?", albo "co z tym zrobić..?". Duże dzieci i tyle.
Mój to dobry chłopina ale potrafi ględzić jak stara baba:dry:. Ostatnio się nad nim nie lituje... kupę roboty przy dziecku to normalne że chce zeby mi pomagał. A że on sam się nie domyśli przecież to rzucam komendy - zamknij okno.... nie to.... podaj chusteczki.....zrób picie... pobaw go chwilę.....itp itd. No i w koncu mój mąż się zdenerwował i wysyczał "tresujesz mnie jak psa!!!"
No a ja sobie myśle jak tu można inaczej....:sorry:
Kachasku no wiem wiem jak można zrobić z patyczków do lodów taką piekną ramkę - normalnie urodzony talent!!
Anni Ty jak coś napiszesz to :-D:-D:-D:-D powinnaś pisać pamietniki serio!
Esia dla dobra pożycia małżenskiego odpuść już .... bo jak się chłop zbuntuje to może więcej fasolek już nie być....;-)[FONT=&quot][/FONT]

dobry wieczor dziewczynki:-):-):-)

przez ponad tydz nie mialam dostepu do neta,trojany zjadly moj kompek i tyle zeszlo malzowi zeby naprawil,tzn tyle by nie zeszlo gdyby checi byly wieksze:-D

calusy dla mam i dzieciaczkow:tak::tak:

kachasek Twoje szczęście, że mi się młotka szukać nie chce! Nawet tak nie próbuj - bez fotek też umiem ględzić :cool2:

Emmila właśnie zrobiłam sobie kino i jestem pod mega wrażeniem - świetne!!! Niesamowitą ma Krzyś pamiątkę - możesz być z siebie dumna :tak: Wielkie brawa!!!
Oczywiście, na części I wzruszyłam się jak diabli, za to druga ubawiła mnie setnie :-D I czekam na więcej!!! (Gadowi też się podobało ;-) U niego proces wychowawczy musi chwilę potrwać, to lepiej wiedzę przyswaja ;-) I nie bój nic, nie przegnę - a że więcej fasolek nie będzie to ja mam nadzieję ;-) )

dorotka no witaj po przerwie! Już myślałam, że Cię tak życie zawodowe wciągnęło :-)

Anni, mam nadzieję że jednak ręka cała i obyło się bez szpitala. Ale proszę Cię, daruj sobie na najbliższe 3 tygodnie takie wyczyny, bo bardzo chcę Cię spotkać nad morzem w całości. Swoją drogą bloga powinnaś dziewczyno pisać i prowadzić kronikę przygód. Nagrody murowane!!!:-D:-D:-D

Emmila, tak opisałaś zachowanie swojego Męża, że miałam wrażenie że u mnie podglądałaś. No jota w jotę. Tylko jak ja go tak trenuję to tylko zgrzyta zębami i robi wściekłe miny.:-D

Dorotka, super że znowu jesteś.:tak:Czemu szukasz drugiej roboty?

Esia, nie zarzekaj się tak, bo dobrze Wam idzie.;-)

Esia, że co? że niby mam pokazywać?:sorry: (dobrze, że mam daleko do stolicy i młotek nie dosięgnie;-))
dorotko nie daj się więcej trojanom:no:

A mnie moj Bartek dzisiaj wieczorem uswiadomil ze jade do pl za tydzien w niedziele.A ja caly czas bylam swiecie przekonana ze w poniedzialek.Alez bym gały wybałuszyla na lotnisku:szok::szok::szok:.Dobrze ze zaczail ten moj chop,bo by sie porobilo.

A wogole to cos spac nie moge i tak sie smęce po tym internecie i sama juz nie wiem gdzie tu wejsc.Chyba sobie pogram w tysiąca online:-D

reklama
ANNI :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mam nadzieję, ze to tylko silne obicie ;-)

JOLA no czytałam o tym panu młodym :-D ciekawe jak goście weselni zareagowali na to :-D

a ja dzisiaj w pracy w moich kochanych jeansach :tak: jeszcze przed-Antonkowych :tak: banana mam takiego, że język mi się suszy :-p no udało mi się w nie wejść już na dobre :-)

Do góry