reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry!

Ja oczywiście melduje sie z roboty...

Aguś sieroty TY :-p;-)
Lilka i jak dotarłaś do pracy już? ZZZimno co? :dry:
Mata jak tam Dobrusia? ;-)
Kasiu a Ty? Czekałaś długo na pociąg?

Ja w pracy mega młyn, nie mam siły już... kurcze jutro też ide do pracy :dry: już nie moge sie doczekac urlopu.... :blink:

reklama
Witam się i ja. Nie mam czasu na pisanie na bb, bo robiłam porządki w Arturowej szafie i pracuję teraz trochę na allegro ;) Dwa wielkie wory się nazbierało bo i letnie ubranka się nie nadają na przyszłe lato.
W międzyczasie szukam pracy wysyłam cv i Was podczytuję:zawstydzona/y:
Z tej fajnej pracy to chyba nici, bo nawet do mnie nie zadzwolnili i nie zaprosili na rozmowe:wściekła/y: Mam nadzieję, że do wiosny-lata coś się znajdę, bo latka lecą a stażu pracy nie mam. No, niby rolnik jestem:-p.
Basiu, podobnie usypiamy nasze pocieszki. Tylko ja czasami z Artkiem leżę i godzinę ;). Jak uśnie to hop do łóżeczka:-p
Wczoraj mieliśmy księdza. Wyświęcił nasze nowe mieszkanko i Arturka pokoik, żeby lepiej mu się spało. :tak:
A i tak spał do 2 w łóżeczku, a potem chciał do nas. Rozłożył się w poprzek łóżka, kuperek miał przy buzi M;-)(dotleniał tatusia), a głowkę przy moim brzuchu na kołdrze. Musiałam czuwać żeby go nie zakryć na główkę.

Pozdrawiam Was serdecznie

Asiu jeszcze raz serdeczne gratulacje!!! Agatka jest śliczna, ma takie włoski jak mój Arturek jak się urodził.

Witam i ja
Oj Daria ale masz młyn.... a kiedy zapowiada sie najbliższy dłuższy urlop?
Agusia kto nie ma w głowie ten ma w nogach :-p;-):-D dobrze, że masz blisko :tak:i udanego spotkania ze znajomymi
Lilianko miłej pracki i oby było ciepło (ogrzewanie chyba tam macie, co?)
Ewunia owocnych ostatnich dni na wychowawczym :tak: a opieka nad dziewczynkami się nie martw, przecież nikt ich samych sobie nie zostawi ;-)
Patyk Arturo to tak jak Dobrusia, nie pośpi w normalnej pozycji :-D ja musze też przejrzeć w końcu szafy i zagościć na allegro, bo tyle rzeczy już niepotrzebnych, a tylko miejsce zajmują :sorry2:trzymam kciuki za poszukiwania pracy, ja sobie odpuściłam, u nas nie ma kompletnie nic... poważnie się zastanawiam nad własnym biznesem :dry:
Dziewczyny nie tylko Wy musicie ganiac za dzieciakami, żeby je ubrać, u nas dochodzi do tego jeszcze wybrzydzanie i bluzka która wczoraj była ok, to dzisiaj jest juz be :baffled:

Dobrusia szybko zasnęła na sofie, nawet ladnie spała (rozwalona na całości jak królowa :-D) ale tylko do ok. 2, bo potem zaczęło sie popłakiwanie i latałam z jednego łóżka do drugiego... aż nad ranem się z nią juz połozyłam... na szczęście jestem w miarę wyspana, tylko dalej mnie katar męczy,małej tez jeszcze coś cieknie... pewnie to jakies przeziębienie, bo nic się wiecej się nie dzieje...

Martuśku idę na urlop w marcu- 8-ego i jadę do Żagania ;-) już się zapisałam do mojego dentysty, bo tu jakoś przełamać sie nie mogę... :-p Fajnie, że Dobrusia lubi spać na sofie no i zdrówka dla Was :tak:

Patyk trzymam kciuki żebyś znalazła jakąś fajną robotę!

A mi się nic nie chce, czekam na obiadek, który sobie zamówiłam ;-)

Witam kochane
przepraszam za ciszę ale jakoś ostatnio sie wziełam za pisanie pracy mgr i jakoś tak staram sie nie tracić weny bo jak przerwe to znow na kilka miesięcy !
Asiu juz pisałam na nk ! Ogromne gratulacje kochana , Agacia cudniasta tak że normalnie aż sie popłakałam jak na was patrzyłam! Teraz kochana odpoczywaj i szybko wracaj do siebie!
U nas ok, jakoś sobie radzimy , dobra korzystając z okazji nadrobie zaległości na bb

Całuski babolki i miłego dnia

Ostatnia edycja:
Allo
Jestem , dojechalam i nawet nie zmarzlam, a tu sie grzeje grzejnikiem a maz wlaczyl w sklepie dodatkowe ogrzewanie :-)
Juz bylam w cukierni po babeczke z budyniem i ptysia - wszystko zjedzone hahahaha - i ot ta moja gimnastyka bardzo potrzebna :tak::-p

Okey lece .... :rofl2:

a my to kiedy się w końcu spotkamy ?
Kasiulek szczegóły na zamkniętym :tak:
Dziewczyny wpadłam tylko podbic liste obecności. Podobnie jak Darunia mam sporo pracy.
Ula fajnie, że juz jesteś, bo miałam znowu molestowac Mate, żeby sie dowiedziała co u Ciebie.

Adioos Ammigos Pomidorros !!!!

Ostatnia edycja:
Witam i ja

Ewunia owocnych ostatnich dni na wychowawczym :tak: a opieka nad dziewczynkami się nie martw, przecież nikt ich samych sobie nie zostawi ;-)

Martusiu, ja nie jestem na wychowawczym, tylko obecnie kończę zaległy urlop wypoczynkowy za 2009 rok. A co do opieki, pewnie nie, ale muszę i tak działać. Koło mojego Tesco jest żłobek, pójdę, zapytam, cóż mi szkodzi? :tak: jakoś sobie musze poradzić.

U mnie małe śpią, więc zajrzałam na chwilkę do Was. Byłysmy na spacerku, pozjeżdżałyśmy z Julką... były dzieci, więc się wywściekała :tak: jak widzi dzieci, to jest bardzo zadowolona, daje im "piątki", robi cześć i się z nimi ściska, super to wygląda :-D

Daruniu, Basiu, Liliana, udanej pracy! i oby się skończyła jak najszybciej :tak:

Kasiu, dojechałaś szczęsliwie do pracki, nie zamarzłaś?

Martuś, ale to i tak dobrze, że Dobrusia ładnie pospała na sofie. Moja Julka jeszcze nie wybrzydza, ale pewnie to kwestia czasu ;-)

Uleńko, miło Cię widzieć, przyjemnego pisania pracy!

Patyk, obyś znalazła super pracę, z której będziesz zadowolona :tak:

Agusiu, każdemu może się zdarzyć :tak: bliziutko masz, to rach ciach przeleciałaś ;-) i Kacper kapcie miał ;-)

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :-)

Darunia no to w końcu niedługo sobie odsapniesz :tak:
Ula fajnie, że zajrzałaś, bo sie zastanawiałam jakie to sprawy Ciebie od bb odciagają :-p
Lilianko widzę, że zafundowałaś sobie nagrode za wytrwałe ćwiczenia :-D dobrze, że w pracy masz cieplutko :tak:
Ewunia no pewnie, jak będziesz miała mozliwość dziewczynki dac do żłobka/przedszkola to korzystaj :tak:
Mała dziś ładnie usnęła, nawet żadnej pielgrzymki do mnie nie robiła ;-) pościągała jedynie wszystkie maskotki z parapetu (łóżko ma pod oknem) porozwalała kołdrę i poduszki i w takim barłogu poległa :-D później sie przebudziła, zapłakała i zaraz ucichło, ide zobaczyc, a ona głową prawie przy brzegu leżała i się porawiała - w ostatniej chwili ja złapałam... musiała usiąść , potem się położyc do przodu... musze podkładać jaj jednak kołdrę, ale ogólnie ok, nie musiałam jej usypiać ponownie a kima juz 1.40 min :-)

reklama
Hejka :-)
Ja narazie na momenck,melduje,ze zaplacilam juz za neta i w chwile mi go podlaczyli:sorry2::-pwidze wiele sie zmienilo,gratulki dla Dobi:-)trzymam kciuki za pomyslne znalezienie niani dla Natuni:tak:Agusiu dziekuje za telefon,musialo Cie to majatek kosztowac-szalona babo;-)Ulenko witaj kochana i pisz,pisz....;-)
Kasiunia czytalam,ze widzialas kogos znanego,ale zapomnialam kogo??hihi,,wybacz...

Milego popoludnia:-)

Do góry