reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jestem i ja
skończyłam rozdział III i koniec, ściana i nic wykrzesać nie mogę! Ach :no:
Wiec sobie tak was podczytam co tam ! U nas szał cały dzień , mała odkryła jak sie skacze i mała żbaba z niej sie zrobiła! :-D:-D:-D
miłego wieczorku

reklama
Witam

Marysia wstala po 6,ja juz nastawilam obiadek,dzisiaj barszcz bialy z ziemniakami i jajem,pogoda ma byc piekna wiec spacerek zaliczymy napewno,zaraz obejrze powtorke Majki,dziewczynki milego dnia Wam zycze:-)

Mejdia wczoraj dopiero doczytalam:-ppasuje mi kulig za dwa lata;-)
Ulenko trzymam kciukasy z Twoja prace,a w przerwach pisania zagladaj do nas:tak:
Aga jak tam wieczorek???

Bry ;-)
Marlenko dzień dobry ludu- dobrze że rozkręcasz od rana naesz bb :tak:

Ja oczywiście w pracy, właśnie zaczynam robote od kawki, drożdżowki i bb, no a jak juz skończe to biorę sie za robotę i to ostro! ;-)
Ł wczoraj poszedł mi w tango i wrócił o 3 :szok::cool2: skończył robote o 22 :shocked2: no nic pogadam z nim jak wrócę :-p

Ula mój Bart też od jakiegoś czasu nic nie robi tylko skacze- mam nadzieje że wróci Ci wena do pisania pracy!

Hej Darunia,smacznego!!!
Jezeli chodzi o skakanie,to Marysia nie potrafi sie jeszcze wybic,czasami udaje,ze skacze,echhh:-Di wola opa!!!opa!!!teraz zaczyna ladne skladac po dwa wyrazy,do tego zna juz kilka slowek po angielsku:-pno to sie pochwalilam,hahahah,wybaczcie!!
pranko wstawilam i dzisiaj postanowilam,ze powiesze w ogrodzie,wczoraj bylo +11,moze i dzisiaj tak bedzie

I ja się witam słoneczka wy moje
Ula wena przyjdzie , daj na luz , odpręż się troszeczkę i samo poleci
Marlenka u mnie dziś było - 16 stopni
Daruunia to fajnie , że Bart skacze , sportowiec się zapowiada , no cóż , mamusia wyćwiczona , tatuś też , to i synek.
Ja dziś pędzę na wyprzedaże , może złowię coś fajnego
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dużo ciepełka w ten mroźny dzionek lalki

Witajcie!

Ja też na minutkę pięc ;-) niedługo wychodzimy na spacerek i wpadłam, aby życzyć Wam miłej soboty :-)

Kasiu, udanych zakupów!!! Obyś znalazła ciś fajnego :tak:

Martusiu, gratulacje dla Dobrusi :-)

Daruniu, udanej pracki! może dziś nie będzie takiego młynu, jak wczoraj...

Uleńka, odpocznij troszkę, i wena sama przyjdzie ;-)

Marlenko, ale u Ciebie ciepło, zazdroszczę :-)

Moja Julka też już umie podskakiwać :-) i "op,op" przy tym robi :-D

Dobra, zmykam, zaczynamy się szykować na dwór, bo Julka woła i drzwi pokazuje :-D

Miłego dnia dziewczyny!

Kasiek no to ja trzymam kciuki za Twoje lowy,proponuje duzo kawy i slodyczy przed tym,takie zakupki sa bardzo wyczerpujace:cool2:hihi,koniecznie pochwal sie co zlowilas!!!aleeeeee Ci zazdrosze:-D
Ewa milego spacerkowania:tak:

Witam
Sprzątam w mieszkanku, pozniej uciekamy do znajomych z dzieciakami ...
Mała przerwa na caffe :)
Nadia mi zasnęła ufff chwila spokoju ...
Zyczę Udanego Weekendu !

reklama
Do góry