reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam już z domku :cool2:. Właśnie wróciłyśmy z Natunią ze żłobeczka i spacerku :tak:Pogoda fajna mimo, że jest już ciemno. Teraz mała maluje po znikopisie (ostatnio to jej ulubione zajęcie) a ja biore sie za ogarniecie kuchni.

A tutaj dzieło mojej malarki (to jestem niby ja :-p)- jakośc fatalna, no ale może sie czegos dopatrzycie ;)

Załączniki

• DSC00794.jpg
    DSC00794.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00796.jpg
    DSC00796.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Lili duuuzo milosci zycze Tobie i Twojemu M:tak::tak:

Mata posmaruj moze czolo amolem:tak:

Basiu ja widze podobienstwo,serio,serio,te usteczka,ta dlon i usmiech,wypisz-wymaluj MAMA!!!;-):-p

Ja wlasnie polozylam Marysie,zaraz ide do kolezanki po furagin czy cos w tym stulu bo mam zapalenie pecherza:sorry2:bol jak cholercia,dzisiaj troche pochodzilam po miescie,pozalatwialam sprawencje i zrobilam UWAGA,UWAGA..............kopytka!!!:-p:-p:-p

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-Dhihi,Kasik,ale zachcianki;-)

ide sie wykapac,dzisiaj nie bylam na silowni,a o basenie narazie musze zapomniec,chociaz na okolo 7dni,echh,slizgawica u nas okropna,zimnica,kiedy bedzie wiosna:-p

Marlenia, wypluskałaś się już ????? Chono tutaj i klikac, klikac ... !!!!
Kasia ta czerwoną fasolke to tak sama wcinacie :sorry2:??

Marlenka kopytka powiadasz :-D ja to kopytkowa specjalistka jestem, nawet teściu woli moje jak teściowej :-p
a co do zimy i sniegu, to szkoda gadać, ja dzisiaj za pług u nas robiłam i ze spaceru umęczona przyszłam jak nie wiem, no bo po co odśnieżać, jak i tak śnieg pada :dry:

Kasiu czerwona fasolka, mniammmmmmm, uwielbiam :tak:

Basiu Natalka serio tak ślicznie rysuje :szok: w szoku jestem, artystka :tak:

mała na szczęście ładnie pospała, a ja z nią :-p potem po malutku ból zelżał, na tyle, żeby w miarę funkcjonować... w czwartek idę do lekarza, ciekawa jestem co stwierdzi, ale byle witaminami zbyć się nie dam :cool2:
aaaaaa i dzisiaj choinka pierwszy raz miała odchył od pionu, na szczęście w porę m złapał :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorem :-)

Liliana, przyłączam się do życzeń, życzę Wam dużo zdrowia, miłości i samych szczęsliwych dni :-)

Martusiu, Uleńko, Kasiu, dziękuję Wam ślicznie :-) bo właśnie się zastanawiam, czy się wybrać do pobliskiego przedszkola i spytać... ale spytam, cóż mi szkodzi :tak: zobaczymy, co z tego będzie...

Marlenko, co do zapalenia pęcherza, polecam Ci Urinal. Mnie on pomaga, jak mnie coś bierze :tak: i szybko działa, co ważne :tak:

Martuś, pomóc Ci może Amol, ale nie wiem, czy kojarzysz taki balsam wietnamski, kot soę na niego mówi, super ma działanie! dostaniesz w aptece a kosztuje coś koło 5 zł :-)

Basiu, wspaniale Natalia rysuje :tak: gratulacje dla małej artystki :-)

U nas dzień jak codzień... Zaliczyłyśmy obowiązkowo spacerek :-) Pozjeżdżałyśmy z Julcią z górki, a Ania za ten czas słodko spała ;-) W domu łobuzuje, siku mi łądnie robi do nocnika, ale nie minie 5 min jak założe pieluchę i jest pełna :baffled: ach, te dzieci :-D:-D:-D Przestawiła sobie porę spania, był czas, że chodziła spać koło 23 :szok:, a teraz usypia o wpół do 10.

A właśnie dziewczyny, jak usypiacie dzieci? bo u mnie teściowa nauczyła, że musi być wożona w wózku, a przyjdzie czas, że wyjdzie z wózka, i co wtedy???

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :-)

Hejka,ja juz po sniadanku i kawce,ide malowac Marysi pokoik,moze zrobie zdjecia przed i po:-p

Ewa ja wiem,ze ten urinal czy urosept sa dobre,ale ja nie mam dostepu do polskich lekow,jedynie ten furagin miala kolezanka,dzisiaj mam juz sie lepiej:tak:

Milego dnia,bede pozniej:-)

reklama
Dzień doberek Moje Drogie:-) U nas wszystko ok. Kacper poszedł wczoraj już do przedszkola. Od soboty robiliśmy mu inhalacje i pomogły. U lekarza też w sobotę z nim byłam na dyżurzę ale był internista i szkoda gadać co za lekarz. Wkurzył mnie na maxa. Kubalo też juz nie kaszle tak więc wszystko wróciło do normy. Zima na całego, taką właśnie pełna śniegu mieliśmy tutaj lata 4 lata temu:tak::tak::tak: Chodzę sobie z Kacperinem na saneczki i jest supcio;-)

Lilianko życzę Tobie i M miłości przez następne lata wspólnego życia.

Marlenko mam nadzieję że Furaginum pomoże. I czekam na efekty malowania pokój napewno będzie sliczniutki:tak::tak:

Basia ale Nati ma talent malarski. Szok normalnie jak pięknie narysowała:tak::tak::tak:

Do góry