reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana
Wczoraj byliśmy na filmie, bo w niedzielę już biletów nie było...
Film jak dla mnie BOMBA!!! Avatar w 3 D :-)ehhh warto było !
Dzieciaki mają sie dobrze, ja dzisiaj zaczynam aerobic hahahaha - tylko pytanie jak długo wytrwam :cool2:
M poszedł zaprowadzic Fabiana do przedszkola i czekam na niego z śniadaniem.

Miłego Dnia

reklama
Witam was pracowite mróweczki :-D
Liliana80 wytrwasz kochana :tak:
my dopiero co wstaliśmy :tak:zaraz się ubieramy i na zakupki idziemy bo zapasy już się pokończyły :tak:
Miłego Dnia :-D

Witajcie moje drogie !!!
Co tam sobie porabiacie?
Oczywiście klikam z pracy i musze sie przyznac, że strasznie mi sie nie chce nic robic ;-):cool2: Za oknem jest tak pięnie. Sypie śnieg, jest minus 5 i tylko mnie z Natunia brakuje na spacerku :sorry2:
Mata czy Dobrusia pozamiatała dzisiaj "kurz" na zewnatrz ? Jak sie dzisiaj czujesz?
Lilka ależ Ci zazdroszcze tego wyjścia do kina. Zreszta zazdroszcze wszystkim, którzy chodza do kina :-p-taka już ze mnie zazdrośnica :-D

Lilianko

Najlepsze życzenia z okazji Rocznicy Ślubu !!!!
Miłości, miłości i raz jeszcze pieniedzy ;)
Całus dla Ciebie !!!

Załączniki

• usta1.jpg
    usta1.jpg
    2,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Witam słoneczka!

Basiu dzięki za sennikowe interpretacje:-D:-D zapytam sie go co mu sie śniło oby nie ten trzeci wariant, wiecej kłopotow nam nie trzeba!

Ewa nasza Zuzia we wrześniu juz pójdzie do przedszkola, tyle ze mi załatwia to teściowa. Boże będe już miala przedszkolaka w domu:szok::szok::szok::szok::szok: szok!

Co tam u was jak kolejne dni w pracach? Ja dziś zrobiłam rosołek taaaaaaaaaaaaaki gar i M bedzie sie cieszył jak nie wiem co!

Chyba mała właśnie zasnęła :-) troche spokoju od tego tajfuna:-D

Miłego dnia babiszonki

Hejka laski

Moja Wera też chodziła do przedszkola jak miała 2,6 misięcy , chodziła 2 lata do najmłodszej grupy.

hej kobitki
Lilka udanego wypadu na ćwiczonka
Basiu kurzu dziś mała nie zamiatała :-D ale tradycyjnie jak tylko otwieram drzwi na dwór, to jest uhuhuhuhu:-D (coś jak Tygrysek z Puchatka ;-))
Ewunia u nas jest możliwość posłać dziecko szybciej, coś około 2,5 roku jak ma, ale musi być w miarę samodzielne (jedzenie, bez pampersa itp.)
ja wczoraj się nachwaliłam, że mnie głowa nie boli,a dziś od rana powtórka z rozrywki, już 2 konkretne dawki paracetamolu łyknełam i nic, a więcej brać nie chcę... mała nockę znów jęczała przez zęby, a teraz jeszcze się nie może zdecydować czy chce spać :dry: a mi się marzy wyrko i spanie:zawstydzona/y:

Mata mój brat cioteczny też ma poważne bóle migrenowe. Wiem, że pije jakies pecjalne ziółka od zielarza (***** mu pomagają) i bierze etopityne. Jak ma ataki to juz specjalistyczne leki przyjmuje.
Śmiał sie ostatnio, że jak łyknał 3 etopitynki to miał wizje i fajnie Mu było ... :-D:-D

Basiu żebym mogła pozwolić sobie na silniejsze leki, to problemu by nie było, kiedyś 2 ibupromy i po sprawie, czasem ketonal... ale póki karmie musze się zadowolić apapem/paracetamolem, a to raczej na bóle słabe i umiarkowane, nie na silne :sorry2:
mała mi w końcu odpadła, ja piję zielona herbatke i zaraz wskakuję do łóżka się drzemnąc choć trochę :happy2:

Marta ja na śmierć zapomniałam, że Ty kobito jeszcze karmiąca jesteś ...:zawstydzona/y::-p

A czy wiecie może co sie dzieje z Głuszkiem? Jutro sa Jej urodzinki :))
Albo z Magdziara? Wiem, że Magda jest zaganiana, ale nawet życzeń świątecznych nie było - o noworocznych nie wspomne ... :-(Nieładnie Pani Moderator ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Basiu Dziękuje za życzonka :)))
Co do ostatniej Twej myśli - zgadzam sie - no tak nie było Magdziary juz wieki na forum !!! oj oj oj :-(

Do góry