reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a sorka ja czytam oczywiście horrorki - Marlenia miała rację - teraz 4 część sagi czyli Przed świtem
no :-p a ciekawe? Bo ja ostatnio męcze Spakowskiego i o ile saga o wiedźminie mi podpasowała i czytałam migiem, to teraz narrenturm idzie mi bardzo wolno... ale to też nie te czasy, kiedy mogłam czytac ile i kiedy chciałam ;-)
Darunia dobrze, że Bartuś sie lepiej czuje. Mam wiedziała kiedy przyjechać i możecie z Ł chodzic do pracy. Mam nadzieję, że szybko się młyn skończy :tak:

reklama
Wiesz co Martuś , sama nie wiem , ja obejrzałam 2 pierwsze części jako film i byłam ciekawa co będzie dalej , ale jak się porównuje film z efektami to książka spokojniejsza zawsze , no nie wywaliłam za wyrko to chyba ujdzie - ach z tym czytaniem - powspominać czasy że się zasiadało z knigą na cały wieczór....teraz mała lata dookoła i rozprasza

Mata 21?? o mamo :szok: to zycze zebys jutro cos znalazla :tak:
bylam kiedys na jakims spotkaniu z Sapkowskim i taki mi sie ten pan wydal niemily ze w zyciu jego ksiazki nie wezme do reki... nawet zeby bicepsy pocwiczyc :-D
Agusia to Ty pewnie tez sie tych wierszykow przy okazji nauczysz ;-)
Darunia babcie w domu fajnie miec :-) no nie Marlenko? :-)
ja chybana kilka dni przed wigilia postawie choinke bez ozdob bo boje sie reakcji mojego dziecka..jak zobaczyl pierwszy raz w sklepie to mu tak oczy zablysly..biedna bedzie ta choinka :-D

Witam was kochane mój pracowniczy maraton prawie się kończy
Mikołaj zdrowy dzieki Bogu
Musze się wam dziewczyny wyżalić przepraszam was ale już nie mam go kogo :-(
Dziś mój mąż miał wypadek samochodowy pocałował się z
autobusem pan z autobusu jechał sobie środkiem i zahaczył mojego męża cały bok auta od początku do końca wgnieciony mąż dzieki Bogu beż większych uszczerbków boli go tylko cały lewy bok :-:)-:)-:)-(kierowca nie przyznaje się do winy nawet jak przyjechała policja i autobus stał w tak jak jechał kierowca dalej twierdził że dobrze stoi aj nie przyjoł mandatu i będzie sprawa w sądzie :-( Przepraszam was że to pisze ale już niewiem komu mam się wyżalić :-(

Wilmek zgadza sie że to ja najpierw się uczę wierszyków a potem Kacper. Ale nie ma tego złego. Zawsze coś mi w głowie zostanie:-p:-D:-D:-D Będzie na zaś;-)

Jola przykra sprawa z tym wypadkiem. Dobrze, że mężowi nic poważnego sienie stało. A skoro ewidentna wina kiedrowcy autobusu to macie sprawę wygrną., Szkoda tylko nerwów i straconego czasu. Głowa do góry będzie dobrze

tak Aguś właśnie ten czas i siny bok boje się tylko czy tam jakiegoś złamanie nie będzie czy jak aj :wściekła/y:
Kierowca jak wysiadł to do S powiedział żeby sobie drugim razem to z Anglii auto kupiła to nie będzie go nic bolało :-(

Jola współczuję niemiłej przeprawy Twojemu mężowi!!!niech się spotkają w sądzie, a panicz z autobusu poleci ze zniżek i premii nie dostanie...

A ten kierowca to kawał h.... :angry: ale chamidło bez wychowania!!!

a ja się znów wpieniłam na tego mojego "męża" to taki debil i idiota, że :szok: znów mnie okłamał i kręci mnie na każdym kroku :angry: jeszcze go z pracy nie ma, ale go oleję...

reklama
Jola :szok: kto takiemu palantowi dal prawo jazdy :crazy: m koniecznie zaprowadź do lekarza, niech go obada czy oby na pewno to tylko siniaki... mam nadzieję, że szybko pójdzie sprawa w sądzie :tak:

Do góry